Thailand

Thailands bedste strande og fantastisk natur i Khao Sok

Gæstefavorit

17 dages rejse fra
15.290,-

Pris per person ved 2 voksne

6 nætter Khao Lak, 2 nætter Khao Sok, 1 nat Cheow Lan Lake og 5 nætter Koh Yao

#Strand
#Natur
#Favorit
#Familie
#Snorkling
#Rundrejser

Turen starter på dejlige Khao Lak. Her er masser af smukke strande, der endnu ikke er overfyldt af turister og strandsælgere. Du kan både gå i butikker og spise på lækre restauranter, eller du kan dase på en af de rolige strande og få lidt farve på maven.

Når du har fået ladt batterierne op, skal du afsted til nationalparken Khao Sok. Du bor midt i junglen, og herfra skal du skal ud og opleve de frodige omgivelser på tætteste hold. Du skal ud på floden i kajak og på vandretur i junglen blandt høje træer, floder og dybe kløfter - her er bare smukt! Du skal også prøve at lave thaimad med en thailandsk familie. Du skal overnatte en enkelt nat i en flydende bambushytte ved Cheow Lan Lake søen i Khao Sok - en fantastisk oplevelse!

Naturrejsen fortsætter videre til Koh Yao - en smuk ø-gruppe i Phang Nha-bugten, der består af små, bjergrige øer med dejlige sandstrande og frodig jungle. Her finder du en rigtig paradisstemning, og udover bare at slappe af på de hvide bountystrande, kan du snorkle i det krystalklare vand.

Rejsen i billeder

Rejser til Thailand - Khao Lak
Rejser til Thailand
Rejser til Khao Sok Thailand
Rejser til Khao Sok Thailand
Rejser til Khao Sok Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Khao Lak
 3. Khao Lak
 4. Khao Lak
 5. Khao Lak
 6. Khao Lak
 7. Khao Lak
 8. Khao Lak - Khao Sok
 9. Khao Sok
 10. Khao Sok - Cheow Lan Lake
 11. Cheow Lan Lake - Koh Yao
 12. Koh Yao
 13. Koh Yao
 14. Koh Yao
 15. Koh Yao
 16. Koh Yao
 17. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
17 dages rejse fra
15.290,-
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand – og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande.

Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2

Velkommen til Khao Lak

I dag ankommer du til skønne Khao Lak.

Khao Lak ligger lidt nord for Phuket, og kystlinjen har kilometervis af smukke, brede sandstrande, der endnu ikke er overfyldt med solbadende gæster og strandsælgere. Alle strandene ved Khao Lak er lange og brede med snehvidt, blødt sand, og du vil føle dig henført til paradis, når du går i skyggen fra palmerne og kigger ud over det blå vand!

Gylden sandstrand på Khao Lak
Lig i skyggen fra Palmerne
Strand og træer
Tag på snorkletur sammen med kæmpe stimer af fisk
Måske møder du en masse søde børn?
Dejlig strand på Khao Lak

Dag 3 - dag 7

Nyd stranden på dejlige Khao Lak

Nu har du masser af tid til at nyde smukke Khao Lak!

En af de smukkeste strande er Khao Lak Beach, hvor der ligger 4-5 hoteller lige på stranden. Mellem hovedvejen og hotellerne er der en lille by med restauranter, kiosker og lidt shopping. Når du kører mod nord, skal du over et lille bjerg, før du kommer til næste dejlige strand, som er Nang Thong Beach. Ved Bang Niang Beach finder du en hel lille by ved vandet med butikker, skræddere, cafeer og mange restauranter. De fleste af de hoteller, der ligger her, er i den dyrere prisklasse men har direkte adgang til stranden.

På strandene Ao Thong, Pakweeb Beach og Bangsak Beach er der komplet fred og ro, og du har stranden næsten helt for dig selv i løbet af dagen. Naturen i området består af frodig jungle og store palmetræs- og gummiplantager, meget smukt, og med gode muligheder for udflugter til natur og små byer.

Slap af på stranden, forkæl dig selv med en dejlig thai-massage, svøm i det dejlige vand, tag på tur i en longtail-båd eller lej en motorcykel og kør rundt på egen hånd. En af dagene bør du også tage ud og snorkle eller dykke ud for kysterne – her kan du se på fisk og koralreve i en helt anden verden under vandet!

Das i en liggestol på stranden
Khao Lak byder på masser af skønne strande
Small Sandy Beach i Lam Ru nationalparken på Khao Lak
Sai Rung vandfaldet

Dag 8

Velkommen til Khao Sok - og afsted på cykeltur

I dag ankommer du til Khao Sok Nationalpark!

Det er den flotteste nationalpark i Thailand – og også den største! Her oplever du frodig jungle, dybe kløfter og enorme kalkstensklipper, der skyder op i landskabet.

Dit jungleeventyr starter på cykel. Nu skal du nemlig opleve Khao Sok nationalpark fra cykelsadel! Det er absolut en af de bedste måder at opleve den smukke natur på. Turen går forbi både frugtplantager, gummiplanter og små landsbyer. Guiden kan fortælle en masse om, hvordan man tapper gummi fra træerne, og er der andet, du gerne vil vide, er det bare om at spørge løs. Undervejs kan du stoppe op og tage det ene billede efter det andet af landskabet og alle de spændende dyr. Du kan også besøge Wat Tham Pua Cave, et buddhistisk tempel i en lille grotteåbning.

Rejser til Thailand
Rejser til Khao Sok Thailand
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Thailand - Khao Sok

Dag 9

Nyd de smukke omgivelser i Khao Sok Nationalpark

I dag skal du opleve naturen omkring Anurak Community Lodge!

Du starter dagen med en hikingtur. På Khao Soks vandrestier kan du opleve regnskovens planter og blomster, mens guiden fortæller dig om, hvilke planter og krydderier de bruger til medicin. Over hovedet på dig kan du være heldig at spotte både fugle, gibonaber og forskellige andre aber. Kig også godt på blade, træstammer og jorden, der myldrer med liv – her bor en masse insekter, som du nemt ville overse på egen hånd.

Husk gode travesko, en lille taske til solcreme, myggespray, håndklæde og måske en regnjakke og selvfølgelig dit kamera.

Om eftermiddagen skal du have en oplevelse med et menneskeligt ansigt. Du får nye bekendtskaber, når du skal hjem og lave mad sammen med en thailandsk familie.

I starter med at gå rundt i familiens have, hvor I skal indsamle grøntsager og tropiske frugter. I skal også hente andeæg – for det er nemlig på dagens menu. Derefter går I sammen hen til deres store åbne køkken, hvor I laver mad under halvtaget. Familien er super sød, og de guider dig gennem et par traditionelle retter.

Til sidst spiser I den lækre mad med bambusblade som dug og flot udsigt over haven. En hyggelig oplevelse som med garanti vil give dig godt selskab og forståelse for den thailandske kultur og madlavningskunst.

Rejser til Khao Sok Thailand
Udforsk den frodige jungle
Rejser til Thailand - Khao Sok
Smukkere omgivelser findes vist ikke?
Frodig jungle
Rejser til Thailand - Khao Sok
Rejser til Khao Sok Thailand
Rejser til Khao Sok Thailand

Dag 10

Trekkingtur og overnatning i flydende hytte

I dag skal du videre ind i junglen.

Du starter med en køretur, og derefter en times sejltur med longtail båd gennem det smukke landskab, før du ankommer til Cheow Lan Lake sidst på formiddagen. Det er her, du skal sove i nat i en flydende bungalow!

Her kan du slappe af, tage en svømmetur eller måske sejle ud med kajak. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge tiden på – omgivelserne er smukke, og her er dejlig roligt. Du kan også tage ind til land og vandre i junglen.

Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Khao Sok Nationalpark
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand

Dag 11

Videre til Koh Yao

I dag ankommer du til det skønne Koh Yao.

Koh Yao er en øgruppe der ligger ud for Phuket i Phang Nha-bugten, og som består af små, bjergrige øer med dejlige sandstrande og frodig jungle – rigtig paradisstemning! Den ene af hovedøerne hedder Koh Yao Yai, hvilket betyder “lange, store ø”. Øen er i stor udstrækning dækket af mangroveskov og har derfor et rigt dyre- og fugleliv. Du har blandt andet mulighed for at møde makakaber, næsehornsfugle, havørne og isfugle. Koh Yao Noi er en mindre ø, hvilket navnet også antyder Koh Yao Noi betyder nemlig “lange, lille ø”. Her er uberørt natur og få turister. Du kan vælge at bo på begge øer, men som udgangspunkt bor du på Koh Yao Yai.

Koh Yao Yai set fra vandet
Slap af i en hængekøje på Koh Yao Yai
Stranden på Koh Yao Yai
Krystalklart vand
Fangst på stranden
Den skønne udsigt

Dag 12 - dag 15

Nyd livet på den lille ø

Nu kan du slappe af på stranden og rigtig nyde ferien.

Du kan også tage en tur til Koh Yao Noi, sejle i den smukke bugt, køre på mountainbike i det grønne landskab, kigge efter fugle eller bare ligge på et strandhåndklæde og læse en bog. Mulighederne er mange, og det er ikke de store beslutninger, der skal tages…

Klargøring af fiskenet
Den skønne udsigt fra øen!
Palmer, sand og vand
Det azurblå vand

Dag 16

Afrejse fra Thailand
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17

Velkommen hjem!
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Thailand!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Phuket t/r.
 • Transport til og fra Koh Yao foregår med båd.
 • Alle øvrige transporter er med privat bil/minibus.

Priser

Disse priser er pr. person baseret på to voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i følgende periode
Pris per person ved 2 voksne
PRIS PER BARN UNDER 12 ÅR
 
Inkluderet
 • Fly Danmark-Phuket t/r.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 14 overnatninger: 13 med morgenmad 1 med fuldpension på Cheow Lan Lake.
 • Fem ture: kanotur på floden, halvdagstrekkingtur i junglen og madlavningskursus i Khao Sok - og trekking og sejltur ved Cheow Lan Lake.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Ikke inkluderet
 • Afgifter i nationalparken (ca. 1.050 THB).
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).