26. maj 2016 - 10.15

Rundrejser til flere lande

Kan du ikke finde ud af, hvor rejsen skal gå hen i år? Hvad med en rundrejse til flere lande? Vi har masser af rejser, der kombinerer to eller flere fantastiske lande!

Hvis du ikke kan beslutte dig, om du vil til Thailand eller Cambodia, eller om du vil opleve strand eller jungle, så kan du nemt kombinere flere lande på én rejse! Vi har samlet fire gode bud til dig! 

Højdepunkter i Vietnam, Cambodia og Thailand

På denne hele 26 dage lange rejse kommer du først til Vietnam. Her ser du hovedstaden Hanoi, naturvidunderet Halong Bay, Parfumefloden i Hue, den hyggelige by Hoi An og kæmpemæssige Ho Chi Minh City. Så går turen videre til Cambodias hovedstad Phnom Penh og selvfølgelig til helt fantastiske Angkor Wat i Siem Reap. Du slutter af på Thailands strande på øen Koh Chang - helt mættet af fantastiske oplevelser! Læs mere om rejsen her.

Rundtur i Argentina og Brasilien

Du kan med fordel kombinere Argentina og Brasilien! Du starter i Argentinas hovedstad Buenos Aires, hvor den står på tango i gaderne og masser af seværdigheder. Næste stop er Iguazu vandfaldet, der ligger lige på grænsen mellem de to lande, og her får du vandmasser for alle pengene. Du slutter af i Rio de Janeiro, der har så mange seværdigheder, at du umuligt kan nå det hele. Læs mere om rejsen her

Kombinér Dubai og Phuket

Hvis du ikke ved, om du er til storby eller strand, hvad så ikke med at kombinere den ekstreme storby Dubai med herlige Phuket? Dubai ligger i De Forenede Arabiske Emirater og er kendt for sin ekstravagance og ikke mindst verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Phuket er smukke strande og masser af restauranter, hoteller og skønne resorts, og her kan du komme ned i gear efter et par dage med shopping i kæmpebyen. Læs mere om rejsen her.

Det bedste af Indien og Nepal

Har du nogensinde overvejet en rejse til Indien? Hvad med at kombinere den med et smut til Nepal? Du får set Indiens fantastiske byer, smukke Jaipur og kæmpemæssige Delhi - og selvfølgelig det helt enestående Taj Mahal i Agra. I Nepal står den på både natur og byer. Du starter i hovedstaden Kathmandu, hvor der er masser af seværdigheder, før turen går videre til Pokhara med den flotte sø Phewa Lake. Du skal også til Chitwan Nationalpark, hvor der både lever næsehorn og elefanter! Læs mere om rejsen her.

Vil du se andre fede landekombinationer? Klik her!