28. september 2016 - 09.45

C&C har fint besøg!

Lige nu har vi både besøg fra Filippinerne og Sri Lanka her hos C&C! Len og Madi fra vores kontor i Filippinerne og vores Sri Lanka agent, Rasith har lagt vejen forbi C&C Travel.

Der sker altid en masse her hos os i C&C, og lige nu har vi hele to hold gæster! 

Len og Madi fra vores kontor i Filippinerne er på besøg, og de er meget betagede af København. De synes selvfølgelig, at her er lidt koldt, men det er næsten en lettelse for dem. De kan hverken lide lakridser eller rugbrød - men til gengæld har de opdaget flødeboller, og de er helt vilde med dem. Nogle af os besøgte Len og Madi og alle deres skønne kollegaer i Filippinerne i foråret, så det var et dejligt gensyn! Pigerne har både været på kanalrundfart, i kirke og en tur ned ad strøget. 

Rasith er vores agent i Sri Lanka sammen med sin bror Dinesh. De er gamle venner af Enrico, og der vil altid være et helt særligt bånd mellem C&C og de to. Det blev kun endnu mere hyggeligt, at Rasith tog sin mor, kone og datter med - de skulle selvfølgelig også lige se København. De nåede også lige et smut til Norge, for det kan man jo lige så godt, når man alligevel er så langt nordpå. 

Der er virkelig gang i den hos Enrico for tiden, hvor de allesammen bor!