31. marts 2016 - 15.45

Fire fantastiske luftballonture

Der er så mange smukke steder i verden - og de bliver næsten endnu smukkere, når du oplever dem i luftballon. Se bare her!

Vi har samlet de fire smukkeste luftballonture, vi kan forestille os. Det er bare om at komme af sted!

En af de mest fantastiske oplevelser, du kan udsætte dig selv for på en rejse til Burma, er en tur over smukke Bagan i luftballon! Du tager tidligt af sted, så du kan se solen stige op og kaste sit lys ud over de mange, mange pagoder og templer i landskabet. Det er uden tvivl en af verdens smukkeste udsigter, som du aldrig nogensinde vil glemme!

Også i Sri Lanka kan du tage på en tur i luftballon, som du sent vil glemme.Glid lydløst gennem luften og nyd udsigten ud over den smukke natur. Du flyver over træer, floder, søer, landsbyer og selvfølgelig den fantastiske Sigiriya klippe, der tårner majestætisk op i landskabet.

Også Cambodia byder på en helt fantastisk luftballontur over Bakong templet - og i solnedgang gør det bare synet endnu flottere, fordi himlen og templerne får et smukt, gyldent skær. Du flyver også over Lolei templet og Preah Ko-templet, og du ser den dejlige natur fra oven i 40 enestående minutter.

Vang Vieng i Laos er virkelig smuk med sin flotte natur, de kæmpemæssigge kalkstensklipper og Nam Song floden, der bugter sig igennem landskabet. Den bedste måde at få oplevet det på er ved at flyve henover i en luftballon med en skøn udsigt ud over det hele.