15. maj 2018 - 10.45

Drøm dig ud på eventyr

I juni holder vi foredrag om grupperejser i Cuba både i København, Herning og Århus. Vi har nemlig hele tre nye grupperejser på programmet - både med og uden cykelture.

Kom og hør om stemningsfulde Cuba!

Vi holder tre foredrag om at tage på grupperejse i Cuba med dansk rejseleder, og vi vil så gerne fortælle jer lidt om vores tre nye grupperejser i Cuba.

Oplev Cuba på tre forskellige måder
Cuba er et land fuld af forskelligheder, og derfor har vi arrangeret tre meget forskellige rejser. Fælles for dem er, at du sammen med andre danskere, en cubansk guide og din danske rejseleder skal opleve det stemningsfulde land på masser af udflugter - både i by, natur og med afslapning på skøn strand.

Kom og hør om, hvordan du bedst oplever Cubas højdepunkter - enten på en rejse med masser af cykelture eller på en rejse uden cykel, hvor du i stedet har udflugter til fods og i bus. Eller måske vil du hellere opleve det lidt mere ukendte Østcuba, der ikke er lige så turistet. Spørg os til råds og bliv klogere på det spændende stemningsfulde land - og find ud af om det er noget for dig at tage på grupperejse i Cuba.

Du kan selvfølgelig også skræddersy din helt egen individuelle rejse og få lidt inspiration til, hvad du skal opleve.

Hvor og hvornår?

  • Torsdag d. 7. juni fortæller Morten om vores grupperejser i Cuba i Århus.
    Mød ham og Niels på vores kontor i Østergade 33.
  • Tirsdag d. 12. juni fortæller Morten om vores grupprejser i Cuba i Herning.
    Mød ham og Niels på vores kontor i Bredgade 10a.
  • Onsdag d. 13. juni fortæller Cria om vores grupperejser i Cuba i København.
    Mød Cria, Stine og Lars på vores kontor i Gothersgade 8L i Boltens Gaard.

Det hele foregår 18.00 til 19.30, og der vil være lidt at drikke, så du ikke tørster. Det er gratis at deltage, men tilmelding sker efter først til mølle-princippet, så du må hellere melde dig til i en fart.

Tilmelding til disse foredrag er slut!

Vi har også foredrag om vores grupperejser til Sri Lanka - læs mere her!

Vi glæder os til at se dig!