19. oktober 2016 - 08.15

Nye rejser til Filippinerne!

Mikael har for nyligt været i Filippinerne, og det er selvfølgelig blevet til tre skønne rejser - nu med de helt nye destinationer Moalboal og Calamian Islands.

Vi fejrer efteråret herhjemme med 3 nye skønne rejser til Filippinernes varme - og endda med to helt nye destinationer! Vi introducerer nemlig Moalboal og Calamian Islands, som begge byder på vidunderlige strande og god snorkling! 

Den første rejse starter med to dage i Manila, og så går turen videre til Coco Beach, hvor den som altid står på hygge, afslapning, snorkling og varme! Du slutter af på Calamian Islands, der består af en masse store og små klippeøer, som rejser sig flere hundrede meter op ad havet. De er helt fantastisk smukke, og mange byder på vaskeægte paradisstrande. I det turkisblåvand kan du snorkle og dykke ved farvestrålende koralrev - men her er også byer og natur med mangrove, jungle og laguner. Læs mere her.

Den næste rejse introducerer den helt nye destination Moalboal, der er kendt for sine skønne strande og mindst lige så skønne snorkling. Øens natur byder på oplevelser i regnskov og bjerge, men du kan selvfølgelig også tage ud på eller under vandet. Du har også lidt tid på en af Cebus dejlige strande. Her har du masser af tid til bare at slappe af ved den skønne strand og det krystalklare vand. Læs mere her

Den sidste rejse har ingen nye destinationer, men den byder til gengæld på tre super skønne snorkleøer! Panglao Island er kendt for den smukke strand Alona Beach, hvor du bare kan slappe af og nyde livet. På den lillebitte ø Apo Island er der fred og ro - og næsten ingen mennesker, og her lokker det krystalklare vand selvfølgelig også! Du slutter af på den magiske ø Siquijor, der har jungle, vandfald, og ja - du gættede rigtigt - smukke strande! Læs mere her