Tryghedsgaranti

Tryghedsgaranti

Når vi spørger vores gæster, hvorfor de vælger at rejse med C&C Travel, er der altid ét ord, der går igen i svarene: tryghed. Trygheden i at få netop de oplevelser du ønsker, og at du bor på et hotel, der passer til dig selv og din familie. Trygheden i at alt det praktiske fungerer – at hotellet er booket, at chaufføren står i lufthavnen og at båden ligger klar i havnen. Trygheden i at vide, at du kan ringe til os 24 timer i døgnet, skulle der opstår problemer som fx sygdom eller andet på rejsen.

Corona har i den grad ændret dagsordenen hos både rejsebureauer og rejsende verden over. Tryghed er blevet endnu mere vigtigt, og det efterspørges mere end nogensinde før – og med god grund.

Det er vi i C&C klar til at imødekomme. Vi vil derfor gerne fortælle lidt om, hvorfor du trygt kan bestille og rejse med C&C Travel.

 

Du kan trygt rejse

Vi arrangerer naturligvis kun rejser til steder, hvor det er sikkert at rejse til. Desuden er vi i tæt kontakt med vores gode venner og samarbejdspartnere rundt omkring i verden, der følger landene på nærmeste hold, og som står klar, hvis noget skulle ændre sig med kort varsel. På den måde sikrer vi, at vi kan give dig den bedste og mest trygge oplevelse.

 

Vi står klar til at hjælpe

Du kan altid komme i kontakt med os – både før, under og efter rejsen. Hvis uheldet er ude, og du skulle blive alvorligt syg eller komme ud for et uheld på din rejse, hjælper vi dig med det praktiske. Det kan også være, at der opstår andre uforudsete ting undervejs, og så står vi også klar.

 

Det skal være trygt at rejse

Det har været trygt at rejse med C&C Travel i 35 år – og det bliver det ved med at være!

Tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at få en uforpligtende snak om din næste drømmerejse.

Hvorfor rejse med os?