Embilipitiya

Embilipitiya

Embilipitiya er en lille by, der ligger ca. en halv times kørsel fra Udawalawe Nationalpark. Udawalawe er en lille by, der ligger lige ved siden af Udawalawe nationalpark. Parken er dejlig, og her er ikke så mange besøgende som i de andre nationalparker, men den er stadig kæmpestor! Landskabet nærmest en savanne og, når du er på safari, kører du fra vandhul til vandhul, for at finde elefanterne. For det er elefanter, som Walawe er berømt for. I tørsæsonen kan du være heldig at se flokke på over 200 elefanter, men selv i den mere våde sæson, er du næsten garanteret at se flokke på over 20 elefanter. Udover elefanter, kan du også se vandbøfler, hjorte, sjakaler, krokodiller og masser af aber og flotte fugle. Ved vandet lever der fx fiskeørne og skarver, der nyder godt af fiskene i området.

Rejser til Embilipitiya

SL15A
Sigiriya, Kandy, Ella, Udawalawe og Unawatuna
SL15C
Sigiriya, Kandy, Ella, Udawalawe og Unawatuna
SL46
Sigiriya, Kandy, Ella, Udawalawe, Unawatuna, Maldiverne.
SL07
Unawatuna, Tissamaharama (Yala Nationalpark) og Udawalawe Nationalpark
SL05
Unawatuna, Tissamaharama (Yala Nationalpark), Udawalawe Nationalpark og Sinharaja regnskoven
SL32
Negombo, Anuradhapura, Sigiriya, Kandy, Kitulgala, Ella, Udawalawe Nationalpark og Unawatuna
SL32C
Negombo, Sigiriya, Kandy, Ella, Udawalawe Nationalpark og Unawatuna
SL17
Unawatuna, Ella, Udawalawe Nationalpark og Tangalle
Nyhed
SL19
Unawatuna, Sinharaja regnskoven, Udawalawe Nationalpark og Talalla
Nyhed

Hoteller i Embilipitiya

Centauria Lake Resort er et hyggeligt, lidt ældre hotel i kolonistil - det blev bygget af portugiserne. Hotellet ligger lige op til en stor og fantastisk sø ca. en halv times kørsel fra Uda Walawe Nationalpark.. Her er en dejlig swimmingpool, et stort have og pæne, enkle værelser. 

Centauria Wild er et splinternyt hotel, som kun ligger én km fra den skønne Udawalawe Nationalpark. Rundt omkring hotellet er der fuld af grønne planter og farverige blomster, så du rigtig kan mærke, at du er tæt på den skønne srilankanske natur! På dit dejlige værelse har du både aircondition, TV og WiFi – alt er helt nyt. Tag en dukkert i den skønne pool eller bliv trykket lidt på i hotellets spa. Spis på hotellets restaurant og gå en tur ned ad vejen om aftenen og se ud over vandet kun fem minutter fra hotellet. Har klokken slået hygge, så smut i baren og få en drink! På hotellet kan du leje en cykel og tage på opdagelse på egen hånd, så op på jernhesten og afsted!