Embilipitiya

Embilipitiya

Embilipitiya er en lille by, der ligger ca. en halv times kørsel fra Udawalawe Nationalpark. Udawalawe er en lille by, der ligger lige ved siden af Udawalawe nationalpark. Parken er dejlig, og her er ikke så mange besøgende som i de andre nationalparker, men den er stadig kæmpestor! Landskabet nærmest en savanne og, når du er på safari, kører du fra vandhul til vandhul, for at finde elefanterne. For det er elefanter, som Walawe er berømt for. I tørsæsonen kan du være heldig at se flokke på over 200 elefanter, men selv i den mere våde sæson, er du næsten garanteret at se flokke på over 20 elefanter. Udover elefanter, kan du også se vandbøfler, hjorte, sjakaler, krokodiller og masser af aber og flotte fugle. Ved vandet lever der fx fiskeørne og skarver, der nyder godt af fiskene i området.

Rejser til Embilipitiya

SL46
Sigiriya, Kandy, Ella, Udawalawe, Unawatuna, Maldiverne.
SL15
Sigiriya, Kandy, Ella, Udawalawe og Unawatuna
SL07
Unawatuna, Tissamaharama (Yala Nationalpark) og Udawalawe Nationalpark

Hoteller i Embilipitiya

Centauria Lake Resort er et stort hotel med store værelser og gode badeværelser. Det blev bygget af portugiserne, og det er et lidt ældre hotel i kolonistil. Hotellet ligger lige op til en stor sø ca. en halv times kørsel fra Udawalawe Nationalpark. Her er en swimmingpool, en stor have og en restaurant med helt fin mad - den srilankanske mad er bedst. Du kan træne og få massage på stedet, og de ansatte her er rigtig søde, men indimellem skal du lige sige tingene to gange til dem.

Centauria Wild er et splinternyt hotel, som kun ligger én km fra den skønne Udawalawe Nationalpark. Rundt omkring hotellet er der grønne planter og farvestrålende blomster, så du rigtig kan mærke, at du er tæt på den skønne srilankanske natur! På dit dejlige værelse har du både aircondition, TV og WiFi – alt er helt nyt. Tag en dukkert i den skønne pool eller bliv trykket lidt på i hotellets spa. Spis på hotellets restaurant og gå en tur ned ad vejen om aftenen og se ud over vandet kun fem minutter fra hotellet. Er det blevet tid til hygge om aftenen, så smut i baren og få en drink! På hotellet kan du leje en cykel og tage på opdagelse på egen hånd, så op på jernhesten og afsted!