Legaspi

Når du stiger ud af flyveren i Legaspi, bliver du med det samme overvældet af den enorme vulkan Mayon. Denne flotte vulkan er kendt for dens meget symmetriske form, og om aftenen kan du se, at den stadig er aktiv, da der er ild i toppen, der lyser op i mørket. Det er bedst at rejse hertil fra februar til maj, da vulkanen kan tiltrække skyer resten af året og dermed være sværere at se i sin helhed. På en tur rundt i byen kan du se St. Rafael-kirken, der er bygget af et kæmpe stykke vulkansk klippe, og Cagsawa-ruinerne, hvor mudder og lava delvist har dækket en kirke og lokale huse. Har du lyst, er det muligt at komme på trekkingtur op ad vulkanen, hvilket er en utrolig oplevelse – dog lidt primitiv og hård. Du vandrer hele dagen og kommer et pænt stykke op ad vulkanen og overnatning foregår i telt. Ingen luksus her, men til gengæld en stor oplevelse!

Hoteller i Legaspi

Casablanca Hotel ligger centralt i Legaspi, og er ikke noget særligt men et fornuftigt hotel til en enkelt overnatning. Hotellet tilbyder trådløst netværk, men hastigheden skal forvent ikke at den er så hurtig.

Hotel Venezia er et moderne hotel med pæne nyere værelser, en fornuftig restaurant og en fin swimmingpool. Stedet ligger få minutter fra lufthavnen og er udmærket til et par dages ophold.