Isla Mujeres

Isla Mujeres, Kvindernes ø, er kun 8 km lang og 1,5 km bred. Tempoet er roligt og stemningen god. Her findes et lille udvalg af restauranter og barer, men intet vildt natteliv. Den bedste måde at komme rundt på øen er med cykel eller med golfvogn. Besøg blandt andet øens ’downtown’ kaldet Centro, skildpaddecenteret, og ruinerne af en hacienda bygget af piraten Mundaca i ca. 1858 til sit livs kærlighed, som imidlertid valgte en anden. Mange angiver vandet mere end landet som årsagen til at de tager til Isla Mujeres, så det er bare om at beslutte om du vil snorkle, dykke, dyrke vandsport eller tage på bådtur. Det største rev på den vestlige halvkugle, Great Mayan Reef, løber forbi hele øens længe, så der er gode muligheder for at se koraller og fisk. Skulle du alligevel få lidt økuller, så er fastlandet mindre end en halv times sejltur væk. Tag over med båden og ind til Cancun, Playa del Carmen eller på udflugt til pyramider, små landsbyer eller hvad du nu har lyst til.

Hoteller i Isla Mujeres

Cabanas Maria Del Mar er et hyggeligt hotel, der ligger ved Playa Norte, en af de bedste strande på Isla Mujeres. Der er ca. 73 værelser, og vi booker som udgangspunkt værelse til dig på 2. eller 3. sal i deres "Tower Section". Disse værelser har alle balkon med delvis havudsigt. Der er en udendørs pool, badehåndklæder til stranden eller poolen, adgang til internettet i receptionen og du kan leje strandstole og parasoller på stranden.

Hotel Bahia Chac Chi ligger med flot udsigt over havet. Hotellet i sig selv er måske ikke så hyggeligt, men det er helt ok, og her er komfortable værelser med balkon, restaurant, bar, swimmingpool og internetadgang på værelset.

Na Balam er skønt hotel, som ligger ved den flotte strand Playa Norte. Det er i gåafstand til ’downtown’, hvor der er masser af restauranter og små butikker. Du bor på dejlige, store værelser, som er spredt ud på området. Nogle med udsigt til poolen, hvor du kan slænge dig i hængekøjen på terrassen eller balkonen og andre med havudsigt, så du faktisk bor lige på stranden. Alle værelser har aircondition.  Restauranten er dejlig, og her også både lounge, spa, yogaskole, gratis Wi-Fi i lobbyen og meget meget mere. Hotellet hjælper gerne med udflugter, så uanset om du har lyst til en havsafari, massage på stranden eller leje af golfvogn for at udforske øen, ja så er det bare at sige til.

Rejser til Isla Mujeres

MX05
Cancun, Isla Mujeres, Tulum og Playa del Carmen