Seminyak

Seminyak er en hyggelig men ret turistet strandby på Balis vestkyst. Byen er kendt for dejlig stemning, smukke solnedgange og den lange, brede, mørke sandstrand byder på skønne gåture med fantastisk udsigt ud over vandet. Her er masser af sjove shoppingmuligheder med små boder, der sælger farverige sharoner, perlebesatte tasker, stråhatte, små træfigurer og meget andet. Langs stranden er der er et hav af restauranter med skøn mad, og selvom her selvfølgelig kommer mange turister, så bliver det ikke for tætpakket og larmende. Dykkerbutikkerne arrangerer ture ud til vestkystens bedste dykkesteder, og det er også muligt at leje surfbrætter og tage en tur på strandens store bølger. Hvis du vil væk fra vandet, kan du besøge det antikke Pura Petitenget tempel, som er flere hundrede år gammelt. Templet er ikke så stort, men det ligger smukt i et grønt område og er helt sikkert et besøg værd! Det bliver stadig brugt af byens beboere, som hver dag kommer og ofrer mad og brænder røgelse. Det er især en oplevelse at se templets farverige, månedlige strandceremonier, hvor de troende ofrer til guderne og danser spirituelle danse. I byen er der også flere museer, heriblandt Buddha Gallery Bali med forskellige antikke buddhastatuer og – skulpturer i træ og bronze.

Hoteller i Seminyak

Bali Agung Village er et flot hotel, der ligger i fredelige omgivelser i gåafstand til Seminyak stranden. De små værelsesbygninger ligger spredt i en dejlig have - der er 4 værelser i hver bygning, alle smukt og hyggeligt indrettet og med internet. Her er en dejlig, lille pool, servicen er i top, og restauranten serverer både kinesiske, indonesiske og europæiske retter.

Puri Saron Seminyak er et dejligt hotel, der ligger lige ved Seminyak stranden! Værelserne er lidt væk fra stranden, men fra fællesområderne skal du blot krydse den lille vej og gå de 50 meter til vandet. Tag en tur i hotellets swimmingpool med swim-up bar, hvor du kan få cocktails. Der er mange forskellige værelser og bungalows i den dejlige have. Alle værelser har aircondition og privat balkon, og hotellet har også mange forskellige faciliteter - blandt andet en karaoke lounge og pizzaria. Hotellet ligger lidt udenfor centrum, men der er mange gode restauranter og butikker i gåafstand. Personalet er hjælpsomt og effektivt!

Tony’s Villas & Resort er et rigtig dejligt sted i gåafstand til gode restauranter i Seminyak, og omkring 10 minutters gang fra vandet. Haven er frodige, og du bor på hyggelige værelser i hovedbygningen, hvor du ikke kommer til at mangle noget – her er både aircondition, TV, skrivebord, minibar, safetybox og hårtørrer. Der er gratis internet i fællesområderne, og det virker for det meste. Morgenmaden er god, og personalet er venligt og opmærksomt. Midt i den grønne have ligger en dejlig pool, hvor du kan nyde en dukkert, og her er selvfølgelig også en bar og en spa, hvor du kan forkæle dig selv med en massage.

Rejser til Seminyak

419
Ubud, Munduk, Seminyak, Rinca Island, Labuan Bajo, Sanur