Indien

Kalimpong

Gå tilbage

Rejser til Kalimpong

Kalimpong er en travl og hektisk by, der ligger med udsigt ud over Teesta floden og Himalayas sneklædte bjergtinder. Det kaotiske marked danner byens centrum, og her er altid et mylder af handlende mennesker og trafik.

Byen er en blanding af kulturer og farverige mennesker – her bor både tibetanere, sikkimesere, nepaleser og bhutanere. Katolske kirker ligger side om side med buddhistiske klostre og templer, blandt andet det smukke Zong Dhog Palri Fo Brang, hvor der er en smuk udsigt ud over bjergene.

Der er flere interessante seværdigheder, blandt andet det smukke Gauripur House, hvor den berømte digter Ravindra Nath Tagore boede.

Dr Graham's Homes er også et besøg værd! Det er en kæmpemæssig skole bygget af en skotsk missionær i skotsk stil, og den breder sig ud over hele 2000 kvadratmeter med egen kirke, pool, bager og meget andet.

Besøg også kaktusbørnehaven, hvor du kan se forskellige spændende planter og tag en tur op til Deolo Hill, der byder på en fantastisk udsigt ud over Kanchenjunga bjergene. 

Billeder

1 ud af 4
Durpin klosteret
1 ud af 4
Tibetansk kloster
1 ud af 4
Rejser til Indien
1 ud af 4
Kloster i Kalimpong