Gå tilbage

Rejser til Kalpa

Kalpa er en lille by, der ligger næsten 3 kilometer oppe i Himalaya-bjergene med udsigt til endnu større golde, sneklædte toppe og Sutlej floden løber forbi langt nede i dalen.

Byen er kendt for sine historiske templer, hvoraf mange stammer helt tilbage fra det 12. århundrede. Disse templers arkitektur og intrikate udskæringer er en mesterlig repræsentation af indisk kunst og kultur. En tur rundt i byen vil føles som en rejse gennem tiden, da man udforsker disse gamle templer og deres fascinerende historie.

Et must-see tempel er Hu-Bu-Lan-Kar Gompa, der er et tibetansk buddhistisk kloster med en fascinerende historie og betagende udsigt over Himalayas bjerge. Her kan du trække vejret dybt og lade roen sænke sig.

Kalpa er omgivet af den majestætiske Himalaya-bjergkæde, så her er du virkelig opmgivet af flot natur! De sneklædte bjerge og frodige dale indbyder til oplevelser i naturen, så på med vandreskoene og udforsk de mange smukke stier og udsigtspunkter. Gå også en tur langs Sutlej-floden, hvor landskabet er grønt og flot.

Området er kendt for sine æbler, og der er store plantager mange steder. Det kølige klima gør det til et perfekt sted for dyrkningen af de saftige og søde æbler. Smag på æblerne på markederne, og er du heldig, kan du endda deltage i en æbleplukning på en af plantagerne.

 

Billeder

1 ud af 4
Kalpa by
1 ud af 4
Fantastisk bjergudsigt
1 ud af 4
Rejser til Indien
1 ud af 4
Kalpa Himachal