Gå tilbage

Rejser til Lamayuru

Lamayuru er en lille bitte bjerglandsby, der ligger i et barskt nærmest månelignende klippelandskab.

Byen er mest kendt for sit imponerende Lamayuru Kloster, der siges at være det ældste kloster i Ladakh-regionen. Dette gamle tempel er et vigtigt religiøst center for buddhister og tiltrækker pilgrimme fra hele verden. Med en smuk placering mellem golde bjerge og stejle klippevægge, er det et flot syn. Det blev bygget allerede i det 10. århundrede og er fuldt af flotte malerier og i øvrigt hjem for over 150 munke. Udsigten fra klosteret ud over bjergene er også imponerende.

Udover klostret kan du også nyde den betagende udsigt over Sutlej-floden, der løber gennem byen og bidrager til byens atmosfære. Du kan tage en vandretur langs floden og opleve landskabet.

Som en af de mest velbevarede landsbyer i Ladakh-regionen er Lamayuru et fantastisk sted at opleve den tibetanske og ladakhanske kultur. Du kan lære mere om områdets traditioner, eller du kan deltage i en af de mange festivaler, der finder sted i klosteret året rundt. Byen er blandt andet kendt for sin årlige festival, hvor lokale traditioner og kultur fejres med farverige dans- og musikoptrædener. Det er en perfekt mulighed for at opleve den autentiske livsstil i denne lille by.

Billeder

1 ud af 5
Rejser til Indien
1 ud af 5
Lamayuru
1 ud af 5
Lamayuru
1 ud af 5
Rejser til Indien
1 ud af 5
Rejser til Indien