Gå tilbage

Rejser til Tabo

Tabo er en lille by, der liggger ved Spiti floden.

Byen er hjemsted for nogle af de ældste og mest velbevarede buddhistiske klostre og templer i verden. Den buddhistiske arkitektur og kultur stråler igennem alle hjørner af byen, og det er et must-see for enhver kultur- og historieentusiast.

Tabo er især kendt for sit buddhistiske tempel, der anses for at være et af de helligste i verden. Dalai Lama har en gang ytret ønske om at bo i Tabo på sine gamle dage pga. dette tempel. Det blev bygget i år 996 og ligner næsten noget fra det gamle Egypten med sine sandfarvede bygninger.

Den omkringliggende natur er lige så betagende som byen selv. Her venter dig utallige smukke udsigter over den omkringliggende dal og bjergene, og du vil forsvinde ind i oplevelsen af fred og ro.

På din tur kan du også opleve det enestående Chanderkhani Pass Trek, som er kendt for sit sneklædte terræn, gletsjere, klippeformationer og brusende floder. Du vil måske spotte sjove dyr, såsom Himalayas hemmelighedsfulde flokke af blå får og sneleoparder, der strejfer rundt i området.

Alt i alt er Tabo en fantastisk destination at besøge for enhver, der ønsker at opleve den rige historie og kultur i det nordlige Indien og samtidig nyde den betagende skønhed og natur i området. Så grib dine vandrestøvler og tag på en uforglemmelig tur til denne fantastiske by og dens omkringliggende natur!

Billeder

1 ud af 4
Tabo klosteret
1 ud af 4
Tabo by
1 ud af 4
Rejser til Indien
1 ud af 4
Tabo Gompa - Tabo klosteret