Vietnam

Historisk byrundtur i Hanoi

Gå tilbage

Historisk byrundtur i Hanoi

Du begynder dit eventyr i Hanoi ved Ho Chi Minh-mausoleet, hvor du vil høre om manden, der ledte Vietnams kamp for uafhængighed fra det franske kolonistyre. Derefter besøger du det kejserlige citadel, som har udgjort toppen af regional politisk magt i mere end et årtusinde, hvor forskning og udgravning stadig foregår. 

Efter en vietnamesisk frokost tager du videre til et tempel fra det 11. århundrede, Litteraturtemplet, som blev bygget som en hyldest til den kinesiske filosof Confucius. Du vil derefter se den ikoniske Long Bien Bridge, bygget på tværs af Red River mellem 1899 og 1902, da Vietnam stadig var styret af franskmændene.  Her er der nu proppet med susende motorcykler og indimellem et passagertog, der kører ind i den nærliggende Long Bien Station. 

Din dag fortsætter med en 30-minutters cykeltur gennem Hanois travle, gamle kvarter, et sted hvor byens beboere køber alt fra nudler og lysarmaturer til Buddha-statuer. Kvarterets 36 gader er opkaldt efter de produkter, der er blevet solgt i gadernes butikker. I dag er det stadig de samme varer, du kan købe på Tin- og Bamboo-gaderne. Efter at have udforsket det gamle kvarters skyggefulde gyder, kan du nippe til en stærk vietnamesisk kaffe på en café med udsigt over Hoan Kiem-søen - et vigtigt symbol i den vietnamesiske folklore. Tag et billede af byens skyline, før du vender tilbage til hotellet omkring kl. 16.30.

Billeder

Rejser til Vietnam, Hanoi
Den berømte bro i Hoan Kiem Lake
Frisk frugt på markedet