Ecuador

Golondrina

Gå tilbage
#Anderledes
#Båd
#Første parket til galapagos
#Natur
#Par
#Snorkling
#Spændende udflugter
#Svøm med havskildpadder

Golondrina

Golondrina er en af de mange både på Galapagos. Hun er en lille dame med plads til kun 16 gæster, og her bor du i en simpel kahyt med køjeseng. Du har eget badeværelse, brusebad med varmt vand og aircondition. Måltiderne bliver serveret i spiserummet eller på dækket, og hvis du trænger til underholdning om aftenen, kan du se en film i bådens lille stue, hvor der er TV og DVD. Sid på dækket og nyd udsigten til det smukke landskab, der flyder forbi dig, mens du får en kold øl fra baren og indsnuser den særlige Galapagos-atmosfære.

Det gode ved Golondrina er størrelsen og ruterne hun sejler. Golondrina tilbyder 3-,4- & 7-nætters ture, der alle er designet så du oplever det bedste af Galapagosøerne og den utrolige mangfoldighed i dyrelivet. Kom fx ud at snorkle med søløver og pingviner og prøv at svømme med skildpadder. Den erfarne og professionelle besætning på Golondrina-yachten er klar til at hjælpe under dit mindeværdige småskibskrydstogt.

Vil du gerne på minicruise ved Galapagos på en lidt mere luksuriøs båd, kan vi også hjælpe med det. Vi har over 100 både at vælge imellem - i alle prisklasser og med mange forskellige ruter. Spørg din rejsekonsulent for at høre mere om de mange muligheder. 

A/C
5/5

Gæsters bedømmelse

Billeder

1 ud af 10
Golondrina
1 ud af 10
Golondrina
1 ud af 10
Soldækket
1 ud af 10
En af de simple kahytter
1 ud af 10
Badeværelse
1 ud af 10
Spiseområde
1 ud af 10
Besøg på båden
1 ud af 10
Kig efter søløver på strandene
1 ud af 10
På et cruise kommer du rundt og oplever mange sider af det vilde dyreliv
1 ud af 10
Smukke omgivelser