10 grunde til at besøge Isla Chiquita

Costa Rica

Sidsel har netop været i Costa Rica, og hun startede på øen Isla Chiquita, hvor hun boede i lækre glampingtelte! Hun har skrevet et indlæg om, hvorfor du skal vælge at bo på Isla Chiquita!

1. Øde ø

Du har øen nærmest for dig selv! Der er kun ét resort på øen, så der er helt utroligt fredeligt og smukt. Der er kun 18 telte, så du deler altså ikke øen med særlig mange andre mennesker. Jeg synes virkelig, det var en oplevelse at bo et par dage langt væk fra alting og bare nyde omgivelserne.

Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica

2. Glamping

Du bor i super gode glampingtelte! Det er altså ikke som almindelig camping – det er jo nærmest en lille suite! Teltene var store og lækre, og det var virkelig sjovt og anderledes at vågne op til lydene fra junglen omkring mig. Teltene har både eget badeværelse, og en stor terrasse hele vejen rundt om teltet, hvor man kan sidde og holde udkig efter aber og andre dyr i træerne.

Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica

3. God service

Servicen var helt i top! De ansatte huskede mig fra første øjeblik og arbejdede hele tiden på at give mig den allerbedste oplevelse. De er virkelig søde, og så du er i gode hænder her!

4. Selvlysende plankton

Der er selvlysende plankton i vandet! Vandet lyser nærmest op. Jeg kunne se det, når jeg bevægede mig omkring på øen om aftenen, og det var altså en sjov oplevelse. Det er ikke noget, jeg har oplevet før.

5. Lækker mad

Maden var så lækker! Jeg kan især anbefale deres ceviche med friskfanget fisk.

Rejser til Costa Rica

6. Vidunderlig natur

Du er helt tæt på naturen! Jeg oplevede naturen på nærmeste hold og så brøleaber, leguaner, myreslugere, bæltedyr og vaskebjørne og meget mere i deres naturlige omgivelser. Og det var bare på denne lillebitte ø! Der er også vildbevoksning og vandreruter med udsigtspunkter på øen.

Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica

7. Aktiviteter

Du kommer ikke til at kede dig! Jeg lånte kajakker og paddleboards gratis og sejledede rundt om øen for også lige at se den fra vandsiden. Jeg kunne også have valgt at tage ud at fiske, dyrke yoga på yogadækket eller få personalet til at arrangere en udflugt. Der er masser at tage sig til.

Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica

8. Solnedgang

Solnedgangen er fænomenal! Der går en vandresti rundt på øen, og der fandt jeg et perfekt spot at se solnedgangen fra.

Rejser til Costa Rica

9. Chokolademassage

Glamping-campen har den lækreste spa! Jeg forkælede mig selv med en aromatisk chokolademassage. De havde også mange andre behandlinger, men chokolademassage er ikke noget, jeg har prøvet før, så det måtte jeg lige kaste mig ud i.

10. Rundrejse i Costa Rica

Det er nemt at kombinere Isla Chiquita med din videre rundrejse i Costa Rica. Du sejler kun 5 minutter for at komme til Nicoya-halvøen, og derfra kunne jeg være i Playa Samara på kun to timer. Det er altså et perfekt stop på din rundrejse!

Kunne du li' opslaget?
Del på de sociale medier!

Andre indlæg fra Costa Rica

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*

*