Mexico City

Mexico City har en storslået kultur og mangfoldighed, som du ikke finder mange steder! Byen byder også på mange oplevelser, som du ikke må gå glip af, hvis du alligevel rejser til Mexico. Et godt sted at starte er på byens centrale plads: Zocaloen, hvor flere af de vigtigste bygninger også ligger. Den er meget stor og åben, kun med det mexicanske flag på midten. Den mest iøjnefaldende bygning på pladsen er den store katedral, der er den største i Mexico og den er så sandelig er et besøg værd! Det samme er Palacio Nacional som huser Diego Riveras vægmaleri om Mexico historie. En rigtig hyggelig oplevelse er en sejltur i Xochimilco Gardens (de flydende haver). I farverige både sejler du enten på små, fredfyldte kanaler tæt på små huse og haver, eller på lidt større kanaler, hvor både tilbyder drikke, mad, souvenirs, musik osv. Besøg også det Antropologiske Museum, gå en tur på Paseo de la Reforma, kig på det flotte marmorpalads Palacio de Bellas Artes og besøg Avenida 5 de Mayo, en af de hyggeligste gader med flotte, gamle bygninger. Frida Kahlos hus og Coyoacan området med det hyggelige torv er også et besøg værd. Aftenerne kan du bruge på en af byen skønne restauranter. Spis middag i gårdhaven på det dejlige hotel El Cortes, der er bygget oven på et gammelt kloster. Eller slå et smut ind i Torre Latinamericana og tag elevatoren op til cafeen på 44. etage – herfra er der en helt enestående udsigt over byen. Og supervigtigt – glem endelig ikke en aften på Plaza Garibaldi med de verdensberømte Mariachi-orkestre. Gå rundt og lyt til al den glade musik, her er måske 50 orkestre der spiller. En dagsudflugt fra Mexico City kan gå til de fantastiske pyramider ved Teotihuacán. Pyramidekomplekset er det største i Mexico og et af de vigtigste i verden, og er altså et absolut must på en tur til denne del af Mexico! Solens og månens pyramide er kendte verden over, og kæmper du dig op ad de mange trappetrin til toppen af dem, bliver du belønnet med en fantastisk udsigt.

Hoteller i Mexico City

Best Western Hotel Majestic er et af de smukkeste gamle hoteller og ligger i centrum af byen lige ved ”Zocaloen” lige over for Præsidentpaladset. Værelserne har god plads og har enten udsigt til Zocaloen, Avenida Madero eller eller med vindue ud til Atriumgården, men det er et gammelt hotel, så værelserne er ikke helt nypudsede. Der er som regel to dobbeltsenge på værelserne, gode badeværelser og wifi. Spis morgenmad på tagterrassen med den fantastiske udsigt.

Hotel Casa Blanca er et hotel med en charmerende lidt 60’er-agtig stemning, som har en dejlig central beliggenhed i Mexico City. Værelserne er gode, dog en smule slidt, men her er, hvad du har brug for såsom TV, aircondition og gratis wifi. Der er kun få skridt til byens smukke boulevard Paseo de la Reforma, som løber tværs igennem byen. Efter en lang dag med sightseeing i byen, kan du snuppe en svømmetur i poolen, som ligger på tagterrassen. Hvis du kan lide fodbold eller andre sportsgrene, så drik en iskold øl i sportsbaren, imens du ser en kamp. Du kan også nyde en drink uden for mange forstyrrelser i baren på tagterrassen lige ved siden af poolen, hvor der ikke vises sport. Her er to restauranter, som serverer gode retter, men lige udenfor døren kan du også vælge imellem et utal af gode restauranter. 

Rejser til Mexico City

MX04
Mexico City, Oaxaca, 1 natbus, Puerto Escondido, 1 natbus, Mexico City
MX21
Mexico City, Oaxaca, 1 natbus, San Cristobal, 1 natbus og Playa del Carmen
MX33
Mexico City, San Cristobal, Palenque, Campeche, Merida og Playa del Carmen