Mexico

Byrundtur med et menneskeligt ansigt i Mexico City

Gå tilbage

Byrundtur med et menneskeligt ansigt i Mexico City

Når vi arrangerer rejser i C&C Travel, ønsker vi at vores gæster skal møde lokalbefolkningen. Vi tror på, at et møde giver et større indblik, mere refleksion og endog bedre forståelse. Både for vores gæster og for de mennesker, vi samarbejder med lokalt.

Vi har derfor indgået et samarbejde med Erick og hans kone Yazmin, og en af dem vil være din guide på turen. Erick er historiker, og hans store passion for mexicansk historie har gjort ham til turguide gennem de sidste mange mange år. For ham er Mexico en identitet, kultur og livsglæde. Yazmin har en masteruddannelse med speciale i turisme. Hun opdagede sin passion for at være turguide, da hun rejste rundt i Europa - og hun besluttede, at hun ville vise Mexico frem på samme måde. For hende er Mexico krydret mad, godt vejr og fantastiske mennesker. 

De kender begge Mexico City rigtig godt og vil vise dig de dele af byen, som du måske ikke lige selv ville finde i den historiske del af byen. Du bliver hentet på hotellet, og første stop er bageriet "La Ideal", hvor du kan prøve det skønne søde brød, som mange mexicanere spiser til morgenmad. Derefter går turen videre til San Juan Market, hvor der er eksotiske frugter og friske grøntsager, urter, krydderier, saucer, majs, fisk, kød, blomster og planter, farverige piñatas og meget mere. Herefter besøger du kunsthåndværksmarkedet, hvor du kan få købt rejsens måske første souvenirs, og derefter tager du med metroen i retning af hotellet. Inden turen slutter skal du prøve de berømte "tacos" fra et af byens bedste steder.

Vi håber, at mødet med Erick eller Yazmin vil være med til at give din rejse et menneskeligt ansigt.

Billeder

Rejser til Mexico
Rejser til Mexico
Rejser til Mexico
Byrundtur i Mexico City
Rejser til Mexico
Rejser til Mexico