Mexico

Zocalo Central (Centro)

Gå tilbage
#Byliv
#Bæredygtigt
#Centralt
#Hyggelig gårdhave
#Magisk udsigt over byen
#Mexicanske retter
#Par
#Slap af i dampbadet
#Stemningsfuld udsmykning
#Super beliggenhed
#Sødt personale
#Tagterrasse med udsigt
#Udsigt

Zocalo Central (Centro)

Zocalo Central er et super lækkert hotel i hjertet af Mexico City! Hotellet ligger i gåafstand til byens bedste museer og historiske seværdigheder og kun 200 meter fra byens enorme og smukke katedral i det historiske centrum Plaza de la Constitución.  

Zocalo Central ligger i en bygning fra 1890’erne, og det ses i hotellets stemningsfulde udsmykning med mosaikgulve, smedejernsstakitter og en smuk gårdhave med planter og caféborde. Der er kælet for detaljerne! Samtlige værelser er nyindrettede og har fladskærms-tv, skrivebord, gratis Wi-Fi, kaffemaskine, værdiboks og aircondition. I hotellets fitnesscenter kan du få sved på panden og efterfølgende slappe af i hotellets dampbad.

På restaurantens tagterrasse kan du nyde et lækkert mexicansk måltid og en magisk udsigt over Mexico Citys katedral og travle markedsplads. Her tryller kokken Pepe Salinas og serverer lækre specialiteter i smukke og hyggelige omgivelser. Du finder simpelthen ikke et hotel med en bedre udsigt! I lobbyens café kan du holde en kaffepause eller snuppe en hurtig bid mad, inden du begiver dig ud i byen.

Personalet er utrolig hjælpsomt og har tjek på alting!

A/C
Udflugter
Stort hotel
Restaurant
Gratis Wifi

Billeder

Rejser til Mexico
Rejser til Mexico
Rejser til Mexico
Rejser til Mexico
Rejser til Mexico
Rejser til Mexico
Rejser til Mexico
Rejser til Mexico