Cuba

Be Live Experience Las Morlas

Gå tilbage
#All inclusive
#Dejligt poolområde
#Familie
#Liggestole under palmerne
#Mojitos med havudsigt
#Strand
#Sødt personale

Be Live Experience Las Morlas

Be Live Experience Las Morlas er et lille og fint all inclusive hotel, som ligger direkte ved stranden – ca. 20 minutters gang fra centrum af Varadero.

Værelserne er rummelige, de kan godt være slidte, men de har hvad du har brug for, fx aircondition, TV, hårtørrer og en balkon eller terrasse, hvor du kan sidde og slappe af og nyde udsigten. Der er wifi på hele hotellet - en sjældenhed i Cuba!

Selve hotellet trænger til en kærlig hånd, men poolområde er dejligt og omgivet af en grøn lille have – og her er masser af liggestole, så du rigtig kan slappe af. Og så ligger hotellet ned til Varaderos smukke sandstrand, hvor du kan dase under palmeblads parasoller og bade i det turkisblå vand.

Du kan spise på hotellets à la carte restaurant, ved buffeten eller ved grillen på stranden, og på alle tre steder er maden udmærket. Du kan også finde andre spise muligheder i nærheden. Der er to barer på hotellet, hvor du kan få en forfriskende drink – måske noget med rom, når nu du er i Cuba?

Vil du være aktiv, tilbydes der flere sportsaktiviteter på hotellet, fx beach volley, bordtennis, fitnesscenter og aerobic. De ansatte er søde og hjælpsomme, så spørg dem, hvis du er i tvivl om noget.

Skal du ind til Varadero by, skal du gå ca. 20 minutter. Du kan også nemt tage en taxi. 

A/C
Forbundne værelser
Fitness
Køleskab
Beachvolley
Dykning
Bordtennis
Tennis
Mellemstort hotel
Pool
Restaurant
Gratis Wifi
4.3/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Tripadvisor vurdering

Billeder

1 ud af 5
Rejser til Cuba
1 ud af 5
Rejser til Cuba
1 ud af 5
Be Live Experience Las Morlas
1 ud af 5
Rejser til Cuba - Rejser til Varadero - Be Live Experience Las Morlas
1 ud af 5
Rejser til Cuba