4. oktober 2018 - 17.15

Tid til rejsemesse!

Ses vi på Rejsemessen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen 20. og 21. oktober? Vi står klar i stand 60-62, og vi glæder os til at møde dig til en hyggelig snak om din drømmerejse.

I år er vores stand dobbelt så stor, så der er plads til jer allesammen. Kom og få et glas friskpressede C&C-vitaminer, se vores gode tilbud og deltag også i et af vores fire rejseforedrag om Thailand, Sri Lanka, Filippinerne og Sydamerika.

Få billetten til halv pris her!

Drøm dig væk på et af vores fire foredrag:

Sri Lanka - landet med de mange ansigter - lørdag kl. 11.40 i sal E
Hos C&C Travel kalder vi Sri Lanka for det allerbedste rundrejseland, og Katharina vil gerne vise jer, hvorfor det er så fantastisk et land at rejse rundt i. Landet byder på lidt af det hele, og det er uanset, om du er til aktiv ferie med vandreture i jungle og bjerge, safariture til elefantsletter, rundture i hyggelige byer eller afslapning på smukke strande.

Fænomenale Filippinerne - lørdag kl. 13 i sal F
Filippinernes over 7.000 øer ligger i verdens nok allersmukkeste øhav, og her er øer i alle størrelser. Det kan være svært at vide, hvilke du skal besøge på et øhop, og det kommer helt an på, hvad du er til. Katharina er ekspert i Filippinerne, og hun vil guide dig gennem Filippinernes smukkeste øer.

Mangfoldige Thailand - lørdag kl. 15 i sal E 
Thailand er mulighedernes land med store byer, små landsbyer, utrolig natur, skønne strande og øhop i verdensklasse, og vi kan umuligt nå at fortælle om det hele. Steffen vil lægge vægt på de områder, vi hos C&C gerne vil vise vores gæster. Kom og lyt med!

Sydamerika på kryds og tværs - søndag kl. 13.40 i sal E
Sydamerika er et fascinerende kontinent. Her er høje tinder, musik på pladserne, enorme vidder og en kæmpemæssig regnskov. Og så er der fantastisk søde mennesker! Vores rejsekonsulent Casper har tilbragt mere end et år på kontinentet, og han vil fortælle om sit møde med Brasilien, Argentina, Chile, Colombia og Peru.