Du er her: Lande > Thailand > Rejser > Rejse 202

3 forskellige paradisøer

17 dages rejse: 6 nætter Koh Chang, 3 nætter Koh Mak, 3 nætter Koh Kood og 2 nætter Bangkok.
Rejse: 
202
Oplev flere smukke strande på Koh Chang, Koh Kood og Koh Mak
Nyd Thailands smukke strande og oplev uberørt jungle på Koh Chang, fiskerlandsbyer på Koh Mak og kokospalmeplantager på Koh Kood.

Denne rejse begynder på Thailands 2. største ø, Koh Chang. Hele øen har status som nationalpark pga. øens uberørte regnskov og enestående marineliv. Her findes både livlige og uberørte strande, og masser af muligheder for jungletrekking gennem junglen til smukke vandfald. Næste stop er Koh Mak, der kun er 16 kvadratkilometer stor. Her er skøn natur, et par dejlige strande og masser af fred og ro. Lej en cykel  og kør rundt til øens 3 små fiskerlandsbyer, eller slap af og lad batterierne op. De øde strande skiftes ud med Bangkoks myldrende gader på  rejsens sidste stop. Her har du tid til at besøge templer, gøre et godt køb på markederne, og nyde udsigten over byen med en drink i hånden fra 63. etage i State Towers udendørs Sky Bar. Sidste paradis-ø er Koh Kood, der er en forholdsvis flad og rolig ø, uden alt for mange turister. Brug tiden på at besøge en perlefarm, tag ud at snorkle, eller slap af på de skønne, palmefyldte strande, mens du kigger ud på det krystalklare hav. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Koh Chang
 3. Koh Chang
 4. Koh Chang
 5. Koh Chang
 6. Koh Chang
 7. Koh Chang
 8. Koh Chang - Koh Mak
 9. Koh Mak
 10. Koh Mak
 11. Koh Mak - Koh Kood
 12. Koh Kood
 13. Koh Kood
 14. Koh Kood - Bangkok
 15. Bangkok
 16. Bangkok
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand - og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande. Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2: Velkommen til Koh Chang - også kendt som "Elefant-øen"

Så kommer du i dag til Koh Chang - Thailands 2. største ø, der ligger tæt ved grænsen til Cambodia.

Chang betyder elefant på thai, altså er Koh Chang "elefant-øen", og her er da også mange elefanter. Naturoplevelser er der i det hele taget mange af på denne grønne og bjergrige ø. Hele øen har status som nationalpark pga. den uberørte regnskov og det enestående marineliv. Den mest berømte strand, White Sand Beach, er fyldt med liv, hyggelige boder, gadekøkkener, butikker og barer. Bevæger du dig længere op ad kysten, kommer du til bl.a. Klong Beach med smukke strande og kun ganske få resorts. Jo længere op ad kysten du kommer, jo flere smukke og uberørte strande kommer du forbi. Vejene bliver smallere og smallere, og er til sidst kun spor - så har du lyst, kan du lede efter dit eget lille paradis.

Er du på udkig efter fantastiske strande, imponerende vandfald, bjerg-trekking, er du altså kommet til det rette sted.

Dag 3-7: Koh Chang - dase i solen og dejlige aktiviteter

De næste dage kan du gøre lige, hvad du har lyst til.

Der er adskillige landsbyer, der er værd at besøge. Klong Son er den første by, du kommer til, hvis du vælger ruten fra færgen. Dele af byen er bygget over havet i den smukke bugt. Bang Bao er en anden pittoresk landsby bygget på pæle. Der er adskillige små restauranter med ry for glimrende fisk og skaldyr. Der er også et par snooker-spillehaller. Langt mod sydvest på øen, fjernt fra de mest bebyggede områder og resorts, finder du landsbyen Salak Phet, kendt for rigtig god fisk og skaldyr.

Koh Changs regnskov er stort set uberørt, og der er også et par mangroveskove. Øgruppen har fået status af marine-nationalpark pga. det rige plante- og dyreliv, og det er ikke unormalt at se aber. Øens midte med den bjergrige jungle er et godt sted til nogle udfordrende traveture. Pga. det dårlige terræn og stier er det pengene værd (og anbefalelsesværdigt) at hyre en guide, medmindre du er en erfaren vandrer. 

Der er forskellige typer af bådture rundt om på øen. Du kan bruge det til at komme rundt mellem øerne eller simpelthen som en dagstur med sightseeing eller snorkling - og du kan selvfølgelig også leje kajakker på White Beach. Du bør helt sikkert snorkle i det lave vande med smukke koralrev ud for kysten. Du kan selvfølgelig også prøve at dykke på 5-25 meters dybde. De bedste dykkermuligheder i området er nok verdens eneste kendte "vertikale vrag". Det er et sunket tankskib, der ligger i en vinkel på 90 grader på 60 meters vanddybde. Der er gode rev i området med både hårde og bløde koraller.

Dag 8: Velkommen til hyggelige Koh Mak

Så går turen videre til Koh Mak - en fredelig og hyggelig ø, på kun 16 kvadratkilometer. Øen ejes næsten helt privat af 5 familier, der gør meget for at bevare øens natur ved at udvikle genbrugsprojekter.

Her er skøn natur, et par dejlige strande, 3 små fiskerlandbyer og ikke meget andet. Her kan du føle dig lidt som Robinson Crusoe, nyde freden og roen og ellers bare lade dine batterier op.

Dag 9-10: Nyd livet på Koh Mak i dit eget tempo

Har du planer om at lave andet end at dase på stranden? Turister plejer normalt at færdes til fods eller på en lejet cykel eller motorcykel, når de skal rundt. Vælg den transportform, du har lyst til, og brug dagen i dit eget tempo.

En af dagene kan du måske tage en udflugt ud på vandet i båd og se lidt mere?

Dag 11: Velkommen til fredelige Koh Kood!

Så går turen til Koh Kood - en fredelig ø på lidt over 100 kvadratkilometer. Det er en ret flad ø, domineret af kokospalme- og gummiplantager. Der er også nogle rigtig dejlige, palmefyldte strande her, og ikke så mange mennesker.

Dag 12-13: Fred og ro på Koh Kood

Her på øen er der kun et lille udvalg af restauranter og underholdningsmuligheder - til gengæld er her skøn natur og fred og ro.

Du kan nemt komme rundt på Koh Kood - både på cykel og med båd på floden eller havet. Tag på udflugt til vandfald i smuk natur, besøg øens perlefarm, køre dejlige ture i det grønne landskab, besøg små, hyggelige fiskerlandsbyer og se fiskerne komme ind med dagens fangst. Hvis du tager med en båd ud på vandet, kan du sejle til nogle af de omkringliggende øer og snorkle eller dykke. Du kan selvfølgelig også bare slappe af på stranden og nyde, at du er på ferie.

Dag 14: Velkommen til pulserende Bangkok!

I dag ankommer du til Bangkok. Thailands hovedstad er en sand storby med menneskemylder og et væld af aktiviteter og oplevelser. Livet leves i gaderne. Gadekøkkener, boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter pryder alle fortove, lige meget på hvilken tid af døgnet du bevæger dig ud. Og et velfungerende Skytrain system gør det nemt at komme rundt. 

Ryst rejsestøvet af dig, og gå på opdagelse blandt Bangkoks mange muligheder.

Tempelture og Buddhafigurer
Besøg de mange templer i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 Buddhaer osv. C&C-kontoret i Bangkok tilbyder tempel-udflugter med en engelsktalende guide. Du kan også tage en tuk-tuk rundt i byen til de forskellige steder på egen hånd. Det smukkeste syn er nok det fantastiske Grand Palace med guldtag, templer og et væld af statuer og Buddha-figurer - det er et helt fantastisk syn. Men du skal gå klædt i lange ærmer og lange bukser, hvis du besøger templet, og du skal have lukkede sko på - det er et helligt sted. Du skal dog være opmærksom på, at man skal vise pas eller paskopi for at komme ind. 

Markeder
Rundt omkring i Bangkok ligger en masse små boder, der åbner omkring middagstid. Her er altid mulighed for en god handel - et af de bedste steder at gå efter sådan en er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøge Patpong, som er det berømte natmarked ved Sky Train-stationen Saladaeng. Hvis det er weekend, skal du naturligvis besøge det berømte weekendmarked Jatujak Market ved Sky Train-stationen Mochit. Der er mange, der mener, at dette er det sidste "rigtige" marked. Alt er til salg og alt er billigt, men kom tidligt på dagen - allerede kl. 11 er der alt for mange mennesker! Det Flydende Marked er også et must, når man er i Bangkok.

Shopping
Tag Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøg Mah Boon Krong (MBK), Discovery Centre eller det dyre, dyre Siam Paragon, hvor alle mærkevarerne er. I Siam Paragon er der mulighed for at afprøve VIP biografen (6. etage), hvor film ses i store lænestole med tæppe og puder, og evt. en lille cocktail? Siam Paragon byder også på Siam Ocean World, et mini Kattegatcenter, og bowling! Terminal 21 er også er et fedt sted at shoppe, og samtidig er det lidt af en oplevelse, for centeret er indrettet som en shoppingrejse jorden rundt. Shop tøj i Tokyo, eller sko og tasker i Istanbul, og hvad med en lille bid mad i San Francisco? Asiatique The Riverfront er et kæmpe shopping- og underholdningskompleks, der ligger nede ved flodbredden - faktisk i et område, som engang i tidernes morgen var ejet af det danske Østasiatiske Kompagni, der som det første handlede direkte mellem Danmark og Thailand. Du kan tænke på dette, mens du går rundt mellem de over 2.500 butikker eller spiser på en af de mange lækre restauranter.

Dag 15: Oplev Bangkoks mange store seværdigheder

Brug tiden i Bangkok på alle de spændende oplevelser, som byen har at byde på. Her er noget for enhver smag!

Natteliv
Der er masser af sjove steder at besøge i Bangkok, inklusiv caféer, barer og gode restauranter. Det burde være ulovligt at besøge Bangkok uden at nyde en drink i State Towers udendørs Sky Bar på 63. etage. En Apple Martini med udsigt over Bangkok by Night er fantastisk! Men her kan du altså ikke komme i gamle, udtrådte klipklappere - du skal være velklædt. Du kan også tage til en anden Sky Bar på toppen af United Center Building, hvor der ikke er dresscode. Hvad med at besøge Cheap Charlie's bar, et af de mere bizarre steder i byen, hvor du sidder blandt alverdens tingeltangel. Syn Bars plastikstole og glasbar er også en sjov oplevelse. Du kan naturligvis også tage til kabaret, eller fornøje dig selv med et dinner cruise, inden festen fortsætter på Q Bar, Tapas eller Bed Supperclub. En dag bør du gå en tur ned ad den livlige Khao San Road, hvor der er hyggelige gadekøkkener og billige hoteller. Her har backpackere mødtes i årtier, og om aftenen lukker gaden for biltraffik, og barerne åbner.

Cykelture
Du kan tage på en guidet cykeltur i byens travle gader, hvor du kommer til at se spændende seværdigheder og smukke ruter, og du møder masser af venlige mennesker på din vej! Du får rigtig set byen på den her måde, for du cykler både ad små gader, langs kanalen og forbi hyggelige markeder, hvor folk handler ind til hverdagen. Du kan stoppe så tit, du vil, for at have lidt tid til at se dig omkring og tage et par billeder til fotoalbummet eller få små historier fra guiden. Nogle af cykelturene slutter med en hyggelig sejltur langs kanalen ud til frodigt landskab, forbi frugtplantager og typiske små Thai huse. Det er dejligt at færdes her uden byens trafik og travlhed, kun omringet af dejlig natur og små landsbyer, hvor folk høster deres produkter.

Usædvanlige udflugter
Du kan også tage på udflugt til områder af byen, hvor der normalt ikke kommer turister. Fx bydelen Bang Khun Thian i det sydlige Bangkok, hvor der er mulighed for at besøge en familie på floden og prøve at fiske efter muslinger. Eller bydelen Ban Bat, som er et af de få tilbageværende steder, hvor der fremstilles håndlavede almisseskåle til munkene. Området er også kendt for sine lækre desserter – og du kan prøve at både lave og spise dem!

Dag 16: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Thailand.

Alle hoteller

Centara Koh Chang Tropicana Resort

Centara Koh Chang Tropicana Resort er et stort og lækkert resort, der ligger direkte ned til den...

Upgrade

KC Grande Resort & Spa

KC Grande Resort & Spa er et lækkert resort ud til den nordlige del af den populære og...

Alle hoteller

Poolen

Koh Mak Resort

Koh Mak Resort er et familieejet resort, der ligger ved en 1,5 kilometer lang privat strand....

Upgradefra 58,- kr.pr. personpr. dag
Facaden

Lazy Day The Resort

Lazy Day The Resort er et hyggeligt sted, der ligger direkte ned til en super skøn strand. Her...

Alle hoteller

Koh Kood Beach Resort

Koh Kood Beach Resort er et helt specielt sted. De danske ejere har bygget spændende hytter i...

Upgrade

Koh Kood Resort

Koh Kood Resort er et enkelt men dejligt sted, der ligger ud til den lille Bang Bao strand. Her...

Upgradefra 390,- kr.pr. personpr. dag

Away Koh Kood

Away Koh Kood er et hyggeligt sted, der ligger i rolige omgivelser omgivet af høje palmer og...

Alle hoteller

Poolen

Rembrandt Hotel Bangkok

Rembrandt Hotel Bangkok er vores favorithotel i storbyen, og så ligger det simpelthen så godt i...

Upgradefra 203,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Thailand - Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G er et stort, luksuriøst hotel lige midt i Silomkvarteret. Hotellet er...

Upgradefra 260,- kr.pr. personpr. dag

Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside er et lækkert hotel beliggende ned til Chao Praya floden i nærheden af...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Thailand.

Koh Chang

102.3519
12.1036

Koh Mak

102.478
11.819

Koh Kood

102.542
11.6583

Bangkok

100.501
13.7563

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 13 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 14 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.690,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 15 dec 2018
Flyselskab
Air India
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.690,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 20 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.940,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 21 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 18.190,-
Afrejse i følgende periode 21 dec 2018 - 06 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 17.590,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 25 dec 2018
Flyselskab
Air India
Voksne fra 18.390,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 08 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2019 - 10 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 15.290,-
Afrejse i følgende periode 10 jan 2019 - 27 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 28 jan 2019 - 03 feb 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 04 feb 2019 - 05 feb 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.890,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 05 feb 2019 - 11 feb 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 12 feb 2019 - 27 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 28 feb 2019 - 01 mar 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 30 mar 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 31 mar 2019 - 08 apr 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 09 apr 2019 - 14 apr 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 13.890,-
Afrejse i følgende periode 15 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 30 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 12.890,-
Børn u/12 år fra 11.890,-
Afrejse i følgende periode 30 apr 2019 - 01 maj 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 11.890,-
Børn u/12 år fra 10.790,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2019 - 15 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2019 - 21 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 21 dec 2019 - 30 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.490,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Bangkok t/r.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Der skal betales forhøjet depositum, da flybilletterne skal udstedes inden for 72 timer. Denne rejse er ikke mulig at gennemføre i perioden 15. april til 31. oktober pga. regntiden.

Afrejsen 17. og 26. december er 16 nætter/19 dage, og afrejsen d. 10. februar er på 18 dage/15 nætter.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Bangkok t/r.
Al transport mellem lufthavne, havne og hoteller med bil/minibus.
Transport fastlandet-Koh Chang med færge.
Transport Koh Chang-Koh Kood-Koh Mak-havnen i Trat med speedbåd.