14. maj 2018 - 16.00

Nye rejser med dansk rejseleder

Vi vil gerne vise jeres vores splinternye rejser med dansk rejseleder i Cuba og Sri Lanka - vi har tre spændende rejser, hvor du rejser sammen med en gruppe andre danskere.

Vi har glædet os til at præsentere vores helt nye grupperejser, der alle er med dansk rejseleder - nu uden cykelture.

Vi har jo rigtig mange års erfaring i at skræddersy rundrejser til både Cuba og Sri Lanka, men rejser med dansk rejseleder arrangerede vi for allerførste gang sidste år. Rejserne var drønpopulære, men vi kunne godt mærke, at nogle af jer ønskede at rejse uden de store strabadser. Derfor har vi arrangeret tre rejser uden cykelture - men spækket med spændende udflugter.

Det gode ved at rejse med dansk rejseleder er, at du har lidt tryghed i din rejseleder, dine medrejsende og de lokale guides og deler de store oplevelser sammen med dem. Men du har selvfølgelig også mulighed for alenetid og afslapning. 

Oplevelser i Sri Lanka

Tag på rundrejse i Sri Lanka, hvor du sammen med din gruppe, din guide og din danske rejseleder oplever alle landets højdepunkter. Det er en rejse med store og spændende oplevelser, men der er selvfølgelig også tid til afslapning. Du skal på et hav af udflugter i natur, bjerge og byer - til alle Sri Lankas vigtigste seværdigheder.

Læs mere om rejsen her

Cuba på to forskellige måder

Cuba er et land fuld af forskelligheder, og derfor har vi arrangeret to grupperejser i Cuba. Fælles for dem er, at du sammen med andre danskere, en cubansk guide og din danske rejseleder skal opleve det stemningsfulde land på masser af udflugter. 

Grupperejse til Cubas højdepunkter
Oplev de mest kendte af Cubas byer sammen med din rejsegruppe. De stemningsfulde byer, den smukke natur og den caribiske strand i Jibacoa! En herlig kombination af casa particulares, hvor du bor privat hos cubanerne, og all inclusive ved vandet.

Læs mere om rejsen her

Grupperejse i det ukendte Østcuba
Denne rejse er helt anderledes, for den går nemlig til Østcuba - altså den mere ukendte del af Cuba. Her står den på revolution og historie i Che Gueveras fodspor, lige præcis i de byer hvor han slog sine folder. Du oplever det hele på spændende byrundture og udflugter ud i naturen. Din cubanske guide og danske rejseleder ved rigtig meget om byerne, så du kommer til at opsnuse alt det, du ikke sådan lige kunne finde på egen hånd.

Læs mere om rejsen her

Rundrejser med cykelture?

Vil du hellere opleve Cuba og Sri Lanka på grupperejser, hvor du får rørt dig på spændende cykelture? Så gear op og klik her!