Du er her: Lande > Costa Rica > Rejser > Rejse CR28

Costa Rica rundt i bil!

16 dages rejse: 1 nætter San Jose, 3 nætter Arenal, 3 nætter Samara Beach, 2 nætter Monteverde, 4 nætter Manuel Antonio og 1 nætter San Jose
Rejse: 
CR28
Costa Rica rejser - Abe
Kør selv rundt og oplev Costa Ricas regnskov, nationalparker og dejlige strande i Arenal, Samara Beach, Monteverde og Manuel Antonio.

Denne rejse starter med en enkelt overnatning i San José, inden turen går videre til Arenal, hvor de absolutte højdepunkter er afslapning i de vulkansk opvarmede kilder og en vandretur på hængebroer højt oppe i regnskovens træer. Næste stop er Samara Beach, hvor du har et par dage til at slikke sol og svømme i havet, inden du skal videre til flere naturoplevelser i Monteverde. Besøg kaffefarme, oplev området på hesteryg, tag på svævetur oppe mellem regnskovens træer eller tag på udflugt til flagermus-junglen. Videre til Manuel Antonio, hvor der siges at bo flere aber end mennesker. Her er skøn strand, hvor det ikke er ualmindeligt at møde aber, dovendyr og vaskebjørne, og nationalparken byder også på store og vilde naturoplevelser. Hvad med at prøve at rappelle ned ad et vandfald, eller måske tage på en off-road køretur gennem den tropiske regnskov? Rejsen sluttes af med en enkelt overnatning tilbage i San Jose.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst San Jose
 2. San Jose - Arenal
 3. Arenal
 4. Arenal 
 5. Arenal - Samara Beach
 6. Samara Beach
 7. Samara Beach
 8. Samara Beach - Monteverde
 9. Monteverde
 10. Monteverde - Manuel Antonio
 11. Manuel Antonio
 12. Manuel Antonio
 13. Manuel Antonio
 14. Manuel Antonio - San Jose 
 15. San Jose
 16. Ankomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Costa Rica. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til San Jose

I dag ankommer du til Costa Ricas hovedstad, San Jose, som ligger på et højdedrag midt i landet og har et dejlig mildt klima. San José har en speciel arkitektur med en sjov blanding af mellemamerikansk og spansk byggestil. Byen byder på adskillige interessante seværdigheder og museer samt dejlige parker og farverige markeder, der bugner af friske råvarer og specialiteter. "Plaza de la Cultura" er byens kulturelle centrum og har en skøn stemning. Her er masser af caféer, små butikker, overfyldte boder og gadesælgere, der handler med indiansk tøj og tæpper.

Når du har indlogeret dig, kan du evt. tage ud på en restaurant - prøv nationalretten Gallo Pinto, som består af bønner, koriander og løg, serveret med ris. Selvom du måske synes, at det lyder som noget, man spiser til et aftensmåltid, bliver det faktisk også serveret som morgenmad mange steder.

Dag 2: Velkommen til skønne Arenal

I dag står du tidligt op og henter din bil, og så skal du mod byen La Fortuna, der ligger ved vulkanen Arenal. Området heromkring er meget smukt - grøn og frodig regnskov omkranser den kegleformede vulkan, der rejser sig op af landskabet.

En særlig oplevelse, du ikke må snyde dig selv for her, er en tur i hot springs. På grund af vulkanen, findes her flere naturligt opvarmede kilder. Når du synker ned i det varme vand, kan du mærke alle spændingerne forsvinde fra din krop - ren forkælelse! Der findes flere forskellige af disse hot springs, så uanset om du har lyst til at prøve et sted, hvor du kan få serveret en drink i poolbaren, eller et sted, hvor du kan sidde og lade roen falde over dig, skal du ikke snydes for denne oplevelse. Mange af disse bade har også åbent om aftenen, og der er altså noget særligt over at sidde i det varme vand, og kigge op på stjernehimlen.

Costa Rica er også kendt for deres river rafting, og i dette område kan du prøve spændende ture, uanset om du er begynder eller øvet. For dig, der gerne vil tage det roligt, er der mulighed for at komme på en safari float, hvor du sejler igennem regnskoven i gummibåd, eller du kan opleve de smukke landskaber fra hesteryg.

Om aftenen tager du måske ind til La Fortuna, en lille, hyggelig by, hvor du på hovedgaden kan finde mange små, gode restauranter.

Dag 3-4: Arenals hængebroer

I dag bør du opleve Arenal Hanging Bridges - en af de mest berømte skywalks i Costa Rica. På et over 250 hektar stort område, er der lavet stier, broer og hængebroer, så det er muligt at opleve regnskoven fra alle vinkler. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige at kunne se ned på den grønne regnskov oppefra, mens vulkanen Arenal dukker op i baggrunden. Tag en tur med guide, og gå 4 km gennem det skønneste område, hvor du virkelig oplever denne tætte, frodige regnskov. Overalt hører du lydende af tropiske fugle, vandfaldene, der risler, og insekterne, der synger. Guiderne vil fortælle dig om skoven, og de dyr, der lever i den. De kan også både høre og lugte, om der skulle være nogle pattedyr i nærheden. Måske ser du små vildsvin suse rundt nede i skovbunden og larmende brøleaber springe rundt i trætoppene. Skal det være lidt vildere kan du tage en ziplinetur, for her findes en af landets længste, hvor du suser afsted med udsigt til vulkanen.

Dag 5: Velkommen til Samara Beach

I dag ankommer du til dejlige Samara Beach!

Samara Beach er en seks km lang, bred strand med lyst sand, høje palmer i massevis og lækkert, krystalklart og roligt vand. Selvom der de sidste mange år er kommet flere restauranter langs stranden, er stedet stadig meget afslappet og har bevaret en fredfyldt atmosfære.

Den bedste måde du kan opleve Samara Beach på er ved at gå - eller ride? - fra den ene ende af stranden til den anden – hver ende har nemlig noget forskelligt at byde på. I den ene ende kan du snorkle ved flotte rev og besøge øen Chora Island, hvor du fx kan sejle i kajak og holde udkig efter vilde fugle. I den anden ende kan du opleve tidevandsbade, som dukker op ved lavvande.

Dag 6-7: Samaras dejlige strand

Nu kan du bruge masser af tid på den dejlige strand. Gå en tur langs vandet og nyd de dejlige omgivelser, eller tag lidt ind i landet og nyd naturen. Du kan også bare dovne den og få læst lidt i den bog, som du aldrig har tid til at læse i derhjemme...

Dag 8: Velkommen til Monteverde

Så går turen videre til det smukke Monteverde. Det er ikke alle steder i Costa Rica, at vejene er ny-asfalterede, og vejene omkring Monteverde er mildest talt noget ujævne. Turen dertil kan derfor være lidt af en bumletur, men kig ud af vinduet og nyd den fantastiske udsigt.

Tag måske allerede samme aften på en twilight walk - en nattetur i skoven. Du får udleveret en lommelygte og går sammen med en naturguide ud i den mørke skov. Guiden vil fortælle om dyrelivet undervejs og udpege de dyr, han får øje på. Fuglene sidder højt oppe i trækronerne og sover, flagermusene suser rundt oppe i himlen og ildfluerne glimter som stjerner mellem træerne. De små kryb har travlt, så måske ser du også fugleedderkopper og skorpioner, og er du heldig, får du øje på et dovendyr. Pludselig lægger du mærke til alle de lyde, der er i skoven: Det pusler i skovbunden, uglerne tuder og vinden suser i palmebladene.

Vær opmærksom på, at der kan være koldt i området omkring Monteverde - om aftenen og natten kan temperaturen god komme ned omkring 8-10 grader. Husk derfor de lange underbukser og en god sweater...

Dag 9: Tarzan i junglen ved Monteverde?

Oppe i Monteverdes smukke, grønne tågeskov, der er fyldt med krogede, mosbegroede træer, kan du prøve at zip-line. Efter at du er blevet udstyret med seler, hjelm, karabinhager og handsker, følges du med en gruppe og nogle rangers op til en platform på et træ. Heroppe i højderne bliver du spændt fast på en stålwire, der er spændt ud mellem to træer, og så svæver du ellers gennem skoven og ender på en anden platform. Sådan bliver du igen og igen spændt fast på en stålwire og mærker vinden i ansigtet, mens du nyder udsigten over den fantastiske skov. Når du er nået turen rundt i skoven, vil du nogle steder få mulighed for at prøve et "Tarzan-swing". Du bliver igen sat grundigt fast, men denne gang i et reb, der hænger nedad som en lian. Oppe fra en platform i ca. 4 meters højde springer du så ud og svinger frem og tilbage. Det er ikke nødvendigt at sige ligesom Tarzan, men måske kan du ikke lade være - det er lidt af et adrenalin-kick. Det er en dejlig og spændende aktivitet, som du vil få et sus i maven af. Det er noget ALLE skal prøve, uanset alder. Måske er du lidt nervøs inden - men det er en del af spændingen. Og sikkerheden er i top, så du skal ikke være bekymret.

Hvis du ikke er til sus i trætoppene, kan du tage ind til en af de små rejsebureauer, der ligger i Santa Elena - de kan være behjælpelig med alt. Måske vil du i dag tage ud til orkidehaven med over 400 forskellige arter? Eller måske skal du besøge Flagermus-junglen? Der arrangeres også udflugter til kaffe-farme, eller du kan tage på en ridetur - mon ikke området her vil være fantastisk at opleve på hesteryg?

Dag 10: Velkommen til Manuel Antonio

Nu skal du videre til det dejlige Manuel Antonio.

Manuel Antonio National Park er Costa Ricas mindste nationalpark, men dette til trods byder den på en fantastisk kombination af frodig regnskov med vandfald, lange sandstande og flotte koralrev. I parken bor der masser af dyr som rådyr, aber, vaskebjørne, næsebjørne, dovendyr, egern, for ikke at tale om de mange insekter, leguaner og fugle. Vil du på eventyr inde i regnskoven, vil dygtige naturguider bringe dig gennem parken og fortælle om området og dyrelivet (pas på at du får en af de officielle guider, der står en del uofficielle på vejen hen til parken). Her er der mange dyr og grundet det høje besøgstal af turister i området, tager de menneskets tilstedeværelse ganske roligt. Det er derfor muligt at komme ganske tæt på dyrene.

Dag 11-13: Skøn natur og strand i Manuel Antonio

Du vil måske bare nyde livet på de skønne strande. Det er ikke ualmindeligt, at du møder aber, dovendyr og vaskebjørne på strandene - nogen siger faktisk, at der er flere aber end mennesker her. Du kan også tage ud på havet og fiske, dykke, surfe eller på skildpadde- eller delfinsafari, hvor du spejder efter vilde delfiner, der springer legesyge rundt i havet.

Du kan også tage på en tur igennem den berømte park, eller hvis du har fået nok af regnskoven og er meget frisk og eventyrlysten, skal du måske ud på en vild Waterfall rappeling, hvor du kommer ud på ca. 55 meters fald. Denne tur tager dig ud til et område, som de fleste turister ikke får besøgt. Denne tur kræver ikke, at du har erfaring, og du kan godt tage dine børn med - dog skal din kondition være nogenlunde.

Vi har fået anbefalet en hyggelig restaurant af nogle af vores gæster, som skriver: "På vores tur til Costa Rica fandt vi en lille restaurant, som vi varmt kan anbefale. Den ligger i Manuel Antonio på vejen fra Hotel Playa Esperdilla til stranden og hedder Costa Linda. Først og fremmest er stemningen på Costa Linda fantastisk hyggelig, men du får også velsmagende mad til yderst rimelige priser. Du skal huske at benytte dig af, at der er gratis kaffe, og her benytter man krus, og ikke små espressokopper. Det er en klar fordel, når man en gang har smagt den ægte costaricanske kaffe".

Hvis du hellere vil være ved vandet, er der også her rig mulighed for at tage ud at dykke - eller måske har du lyst til at prøve et surferkursus?

Men her er også mange udflugtsmuligheder. Måske skal du ud på en ATV - en 4-hjuls off roader, hvor du kører rundt i det skønne naturområde med vandfald, den tropiske regnskov og igennem de lokale byer. Hvis du er til golf, har du også mulighed for at spille på en eksotisk 18-hullers bane med udsigt over havet. Dette er en par 72 Championship bane designet af den berømte Ted Robinson.

Dag 14: Tilbage til San Jose

Så går turen tilbage til San Jose, hvor du lige kan gøre de sidste indkøb og måske spise den sidste gode middag, før du gør dig klar til turen hjem. Du overnatter på samme hotel som tidligere.

Dag 15: Afrejse fra Costa Rica

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Costa Rica. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Costa Rica.

Alle hoteller

Hotel Presidente San Jose

Hotel Presidente San Jose

Hotel Presidente er et dejligt boutique hotel, der ligger i centrum af San Jose i gåafstand til...

Upgrade
Park Inn

Park Inn

Park Inn er et lækkert og anderledes højhushotel, der ligger omkring 20 minutters gang fra...

Upgradefra 306,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Grano de Oro

Hotel Grano de Oro

Grano de Oro er et lækkert og charmerende nyrenoveret hotel i centrum af San Jose. Alle...

Alle hoteller

Volcano Lodge

Volcano Lodge & Thermal Experience

Volcano Lodge & Thermal Experience ligger ca. 10 minutters kørsel fra La Fortuna by, og der...

Upgradefra 384,- kr.pr. personpr. dag
Arenal Manoa & Hotsprings Resort

Arenal Manoa & Hotsprings Resort

Arenal Manoa & Hotsprings Resort er et super skønt sted, som ligger i en frodig, tropisk...

Upgradefra 783,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Costa Rica Arenal

Arenal Kioro Hotel

Arenal Kioro Hotel er et skønt hotel og et roligt udgangspunkt for at opleve området omkring...

Alle hoteller

Rejser til Costa Rica - Hotel Samara Beach

Hotel Samara Beach

Hotel Samara Beach er et hyggeligt, lidt ældre hotel, som ligger ved hovedvejen, kun 150 meter...

Alle hoteller

Hotel & Spa Poco a Poco

Hotel & Spa Poco a Poco

Hotel & Spa Poco a Poco er et helt fint hotel med en fantastisk beliggenhed i bjergene inden...

Upgrade
Hotel Heliconia

Hotel Heliconia

Hotel Heliconia ligger smukt, ca. 15 minutter fra den lille by Santa Elena. Stedet er smukt...

Alle hoteller

Hotel Costa Verde

Hotel Costa Verde

Hotel Costa Verde er et lækkert og specielt sted, der ligger smukt ud til Stillehavet. Der er et...

Hotel Karahe

Hotel Karahe

Hotel Karahe ligger ca. 15 minutters gang langs stranden fra Manuel Antonio by og indgangen til...

Upgradefra 523,- kr.pr. personpr. dag
Parador Resort & Spa

Parador Resort & Spa

Parador Resort & Spa er et flot øko-resort, der har vundet flere øko-priser. Her er 129...

Upgradefra 362,- kr.pr. personpr. dag
La Mansion Inn Boutique Hotel

La Mansion Inn Boutique Hotel

La Mansion Inn Boutique Hotel er et skønt hotel, der ligger på en bjergside med skøn udsigt ud...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til costa rica. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Costa Rica.

San Jose

-84.085563
9.928383

Arenal

-84.704634
10.462843

Playa Samara

-85.518379
9.879685

Monteverde

-84.808206
10.307679

Manuel Antonio

-84.134527
9.391720

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 jul 2020 - 01 aug 2020
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 20.990,-
Børn u/12 år fra 16.792,-
Afrejse i følgende periode 02 aug 2020 - 14 dec 2020
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 13.592,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2020 - 18 dec 2020
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 21.590,-
Børn u/12 år fra 17.272,-
Afrejse i følgende periode 19 dec 2020 - 22 dec 2020
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 22.290,-
Børn u/12 år fra 17.832,-
Afrejse i følgende periode 23 dec 2020 - 24 dec 2020
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 22.990,-
Børn u/12 år fra 18.392,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2020 - 28 dec 2020
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 24.290,-
Børn u/12 år fra 19.432,-
Afrejse i følgende periode 29 dec 2020 - 02 jan 2021
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 20.490,-
Børn u/12 år fra 16.392,-
Afrejse i følgende periode 03 jan 2021 - 05 jan 2021
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 19.190,-
Børn u/12 år fra 15.352,-
Afrejse i følgende periode 06 jan 2021 - 24 mar 2021
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 14.792,-
Afrejse i følgende periode 25 mar 2021 - 30 mar 2021
Flyselskab
Lufthansa
Voksne fra 19.290,-
Børn u/12 år fra 15.432,-
Afrejse i følgende periode 31 mar 2021 - 09 apr 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 16.072,-
Afrejse i følgende periode 10 apr 2021 - 15 apr 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.290,-
Børn u/12 år fra 15.432,-
Afrejse i følgende periode 16 apr 2021 - 30 apr 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 15.192,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2021 - 23 jun 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 14.632,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2021 - 30 jun 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.390,-
Børn u/12 år fra 17.112,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2021 - 21 aug 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.590,-
Børn u/12 år fra 17.272,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2021 - 14 dec 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.390,-
Børn u/12 år fra 14.712,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2021 - 18 dec 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.790,-
Børn u/12 år fra 17.432,-
Afrejse i følgende periode 19 dec 2021 - 22 dec 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 22.490,-
Børn u/12 år fra 17.992,-
Afrejse i følgende periode 23 dec 2021 - 24 dec 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.290,-
Børn u/12 år fra 18.632,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2021 - 31 dec 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 24.690,-
Børn u/12 år fra 19.752,-
Inkluderet: 

Fly Danmark- San Jose t/r.
Alle transporter på rejsen herunder 14 dages billeje.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Lufthavnsafgift ved afrejse fra San Jose ca. 29 USD.
Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet. 

Fly Danmark-San Jose t/r.
Transport fra lufthavn til hotel i San Jose med bil/minibus.
Transporten rundt i Costa Rica foregår i lejebil.

Udflugter

Vil du gerne opleve endnu mere på din rejse til costa rica? Så har du mulighed for at tilkøbe disse spændende udflugter. Vi har selvfølgelig mange flere udflugter, du kan opleve. Se alle vores udflugter i Costa Rica.

På denne heldagstur besøger du både en vulkan, et vandfald og en kaffeplantage. Du starter med at tage til nationalparken, hvor vulkanen Poas ligger, og her skal du ud på en spændende gåtur op til krateret på Poas. Vulkanens krater er 1,5 kilometer bredt, og nede i det ligger en brændende varm sø, hvor vandets farve veksler smukt mellem turkis, grønt og gråt. Efter at have beundret den ulmende vulkan, går turen videre til La Paz’s Waterfall Gardens, der ligger midt inde i regnskoven omgivet af smuk natur. Du kan stå på en udsigtsplatform og røre vandet, der bruser ned ved siden af dig. Her er også masser af "haver", du kan besøge - bl.a. en sommerfuglehave, en frøhave, en fuglehave og en have kun for kolibrier. 

Arenals hængebroer er et af højdepunkterne på vores Costa Rica rejser! Du skal på en halvdags vandretur på hængebroerne, som er spændt ud igennem det mest af Arenals frodige regnskov. Nogle hænger helt nede ved jorden, mens andre hænger højt oppe i trækronerne. Du skal over hele 14 broer på en i alt 3,1 kilometer lang vandrerute, og du ser hele junglen oppefra - det er altså lidt sjovere og lidt mere anderledes end at gå rundt i skovbunden. Du har en skøn udsiogt til Arenals vulkan, og gode muligheder for at se spændende fugle, firben og aber mellem træernes grene.   

Du kan næsten ikke rejse til Costa Rica uden at opleve Arenal! Denne udflugt begynder med en tur på 20 minutter langs den vestlige side af Arenal vulkanen, hvor du bruger omkring en time på at udforske den spændende Silencio sti. Din guide vil vise dig sjove dyr, udpege de mest interessante af regnskovens planter og lære dig om deres medicinske egenskaber. Måske støder du på aber, tukaner og rådyr undervejs. Før mørkets frembrud når du til en udsigtspost, hvor du har en skøn udsigt. Tag et øjebliks pause, nyd en drink og lyt til de fantastiske lyde fra vulkanen og de mange frøer, insekter og fugle i regnskoven omkring dig. Du får selvfølgelig fortalt hele vulkanens historie af din guide, og du slutter dagen af med en lækker tur til de varme kilder i Tabacon.

Denne tur begynder ved solnedgang, og nu skal du med lommelygte gennem det fredede område, hvor natdyrene gemmer sig mellem træerne. Du går selvfølgelig sammen med en guide, som ved, hvor dyrene ofte er, men der er ingen garantier for, at du ser noget. Det gælder om at have øjne og ører åbne! 

Nu skal du rigtig udforske skyskovene! Først går du på hængebroer, der er spændt ud mellem træernes kroner, og du får hele skoven at se oppefra sammen med en guide. Bagefter går det i sporvogn op gennem træerne og til sidst, skal du svinge dig mellem træerne på ægte Tarzanmanér i en svævebane. Det er et af de bedste eventyr, Costa Rica kan byde på, og en oplevelse, som du simpelthen ikke må gå glip af

Du skal på en udflugt i den dejlige Manuel Antonio Nationalpark og se alle parkens smukke strande sammen med en guide, der kender området som sin egen bukselomme. Man bliver aldrig træt af at se frodig, grøn jungle, blåt, blåt vand og langstrakte sandstrande... 

Nationalparken har lukket om mandagen.