Du er her: Lande > Filippinerne > Rejser > Rejse F12

Rundrejse til nogle af Filippinernes bedste dykker- og snorklesteder

18 dages rejse: 1 nat Manila, 7 nætter Coco Beach, 3 nætter Panglao Island (Bohol), 2 nætter Siquijor og 2 nætter Apo Island
Rejse: 
F12
Rejser til Filippinerne
Besøg vores eget jungleparadis Coco Beach, de berømte Chocolate Hills på Bohol og de små, eksotiske øer Siquijor og Apo Island.

Efter en nat i Manila sætter du kursen mod hyggelige Coco Beach. Her venter afslapning og oplevelser for enhver smag: bådture, trekkingture i bjergene, god snorkling og meget mere. Herefter går turen videre til Panglao Island ved øen Bohol, der godt kan betegnes som et af naturens mesterværker. Uberørte hvide strande, pragtfulde dykkersteder og bølgende bakkelandskaber er bare noget af det, som øen byder på. Mest berømt er nok Chocolate Hills - et naturvidunder bestående af hundredvis af kuppelformede kalkstensbakker dækket med græs, der tørrer ud og bliver brunt i solen. Næste stop er den lille ø Siquijor, der er berømt for dens historier om sort magi og andre, overnaturlige kræfter. Det eneste, du skal bruge kræfter på, er dog at lade batterierne op og måske udforske den lille ø. Også her finder du fantastisk snorkling og dykning. Sidste stop på turen er den lille perle, Apo Island. På den lille, men storslåede ø, finder du kun to resorts - så du har fred og ro til at opleve det krystalklare vand, de fantastiske klippeformationer og det unikke liv under havets overflade.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Manila
 3. Manila - Coco Beach
 4. Coco Beach
 5. Coco Beach
 6. Coco Beach
 7. Coco Beach
 8. Coco Beach
 9. Coco Beach
 10. Coco Beach - Panglao Island
 11. Panglao Island
 12. Panglao Island
 13. Panglao Island - Siquijor
 14. Siquijor
 15. Siquijor - Apo Island
 16. Apo Island
 17. Apo Island
 18. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Filippinerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne. "Verdens smukkeste øhav" kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på - Filippinerne er stærkt vanedannende...

Dag 2: Velkommen til Manila!

I dag ankommer du til Manila - Filippinernes store og travle hovedstad. Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Her shoppingcentre, gadekøkkener, markeder og småboder overalt, og her er et mylder uden lige.

Dag 3: Velkommen til jungleparadiset Coco Beach!

I dag ankommer du til Coco Beach - vores filippinske jungleparadis!

Coco Beach Resortet er placeret idyllisk i en tidligere kokosplantage med egen privat strand. Mange af kokospalmerne står endnu, og der er mange smukke blomster mellem hytterne, så du befinder dig virkelig i et jungleparadis, når du vandrer rundt på resortet. Du vil straks føle dig hjemme, for personalet er skønt, og omgivelserne dejlige! 

Stranden ved resortet er lille og god, og du skal kun et lille stykke ud, før koralrevet begynder. Stranden er smukkest ved højvande, hvor du kan snorkle direkte fra stranden, og selv helt inde på det lave vand er der mange forskellige fisk – og også mulighed for at se en skildpadde, hvis du er heldig! Har du lyst til lidt andet, så er her to swimmingpools. Den ene ligger ved siden af stranden og har både poolbar og vandrutsjebane, og den anden ligger i helt stille omgivelser på toppen af resortets skråning med den smukkeste udsigt ud over bugten. Du bliver helt salig ved synet! Heldigvis går der en 'cable car', så du kan komme derop uden at få sved på panden - den går én gang i timen. Og så er der selvfølgelig også en lækker spa, hvor du kan købe lækre behandlinger!

Coco Beach er altså for alle: her er noget for både familier, unge par og ældre, for dig der ønsker at opleve en masse og for dig, der ønsker bare at slappe af og nyde livet. Coco Beach er ikke et splinternyt resort, og nogle steder kan det derfor godt virke lidt slidt. Til gengæld er her fantastisk personale og dejlig stemning, og resortet repræsenterer virkelig C&Cs menneskelige ansigt! 

Dag 4: Nyd livet på vidunderlige Coco Beach

Der er masser at tage sig til på selve Coco Beach! Ud over at ligge ved stranden, kan du bade, snorkle, spise god mad og selvfølgelig drikke lækre drinks, når det er happy hour. Skal det være rigtig eksotisk, så prøv en frisk buko juice, hvor de simpelthen bare skærer hul i en kokosnød og stikker et sugerør i – og kokos skulle jo være så sundt! Hvis du har brug for at komme ud af solen, kan du både gå en tur i spaen eller i den lille butik med souvenirs fra området, eller du kan få din værtsfamilie til at bringe dig te eller kaffe på terrassen og nyde skyggen her hele formiddagen.

Hver lørdag er der grillaften med lækker buffet af grillet kød, og der er selvfølgelig også ris, grøntsager og andre spændende ting. Der er levende musik og en helt særlig stemning! Indimellem er det en temafest, og så er maden og pynten arrangeret ud fra det - det er virkelig hyggeligt!

Der er selvfølgelig også mange aktiviteter på vandet! Lej måske en havkajak og tag en sejltur i den smukke bugt – vandet er så klart, at du nemt kan se både fisk og koraller oppefra. Du kan også prøve at stå på vandski, wake boarde eller sejle i bananbåd!

I shoppingarkaden kan du købe adskillige Coco Beach produkter, og du kan faktisk gå op til værkstederne og se, hvordan de fremstiller deres herlige kokossæber.

Dag 5: Coco Beach - snorkling eller dykning?

Coco Beach har sin egen dykkershop, Coco Divers, der arrangerer spændende dykkerture i området. Hele bugten er kendt for noget af det smukkeste dykning i Filippinerne, og det skal simpelthen opleves! Du behøver slet ikke at være øvet dykker, du kan nemlig tage dykkerkurser, dykkercerifikat og leje udstyr igennem dykkercenteret. Du befinder dig i nogle af de smukkeste farvande i verden… Gå ikke glip af chancen for at kigge ned på bunden, du kommer ikke til at tro dine egne øjne!!! Prøv at dykke ved skibsvraget Alma Jane, som ligger lidt uden for Puerto Galera – en helt utrolig oplevelse! Du kan også starte med et prøvedyk i poolen, og hvis du får blod på tanden, så forsøg dig med et prøvedyk i havet sammen med Coco Divers.

Men der er mindst lige så smukke snorklemuligheder i nærheden. Kun fem minutter i båd fra Coco Beach ligger Coral Garden nemlig. Det er her, de lokale dykker efter perler i de kæmpestore muslinger på bunden af bugten, og du kan nemt se dem, når du snorkler henover dem. Derudover er der det smukkeste koralrev med fisk i alverdens farver, og det er heller ikke ualmindeligt at hilse på kæmpestore havskildpadder her. Vandet har de mest utrolige farver, og det er helt krystalklart! 

Dag 6: Coco Beach - en tur til Puerto Galera?

Coco Beach ligger kun en kort sejltur fra Puerto Galera, så tag ind og besøg den lille by, hvis du trænger til lidt byliv.

Det tager 10 minutter at sejle til byen, der ligger i en af verdens smukkeste bugter – en naturlig havn, der blev navngivet efter de spanske galioner, som lagde til her i 1500-tallet. Allerede når du træder ind på havnen, bliver du mødt af sælgende, der på dansk fortæller dig, at deres varer er ”meget billige”. Her er en masse farvestrålende boder med saroner, badetøj, halskæder, solhatte og strandtøj, hvor du roligt kan prutte med de handlende om prisen. Byen har også et meget lille marked med grøntager, frugt, friskfanget fisk og kød, og her er også en håndfuld butikker. Byens hovedattraktion er nok den fine, lille kirke, der ligger omgivet af palmer og blomster ved siden af et lillebitte museum med fund fra sunkne skibe fra forskellige lande. Der er masser af trafik på hovedgaden med jeepneyer og tricycles i læssevis, og gaderne er stejle, men der er boder og butikker over det hele, hvor de lokale handler.

Området omkring byen er spækket med flotte strande, frodig jungle, store bjerge og vandfald. Tag rundt i det bjergrige landskab enten til fods, på mountainbike eller med jeepney fx til det flotte Tamaraw vandfald en halv times kørsel fra byen. Her kan du bade, hvis du da ikke er bange for det kolde vand fra bjergene. Du kan også prøve at gå på hængebroer over junglen - eller hvis du er lidt mere modig, så tag en tur i zipline over trækronerne.

Dag 7: Coco Beach - beach hopping med bankabåd?

Der er rigtig mange muligheder for aktiviteter og udflugter på Coco Beach, så du kommer ikke til at kede dig!

Tag måske på en beach hopping – en heldagstur med båd, hvor du sejler ud til smukke strande. Bestil en stor picnickurv fra restauranten aftenen før, og få en bådsmand til at sejle dig lige derhen, hvor du vil - ud i det skønne blå. Hvis du sejler i en time, kommer du til steder, hvor der overhovedet ikke er turister at se nogen steder. Du kan bade, snorkle eller bare slikke sol på bounty-stranden. Imens vil bådsmanden tænde op i grillen og tilberede en lækker frokost. Kan det blive bedre?

Dag 8: Coco Beach - måske et smut til Sabang?

Trænger du til lidt mere byliv, så tag en tur til Sabang, der ligger kun fem minutter i båd fra Coco Beach. Her får du liv, barer og gadekøkkener for alle pengene. På overfladen er byen ikke særlig charmerende med masser af trafik og gadeos, men hvis du søger ud i krogene, finder du små skatte. Langs stranden ligger pastelfarvede hoteller, private huse og spisesteder, og hovedgaden fører op ad stejle bakker til et virvar af gamle huse og småboder blandet sammen med storslåede turisthoteller.

Parallelt med stranden ligger små, mørke gader med butikker og supermarkeder, hvor du sagtens kan finde ting at købe med hjem. Trænger du til at hvile ørene, så søg ud i enderne af stranden. I den ene ende kan du sidde på rolige caféer og nyde den lidt hippieagtige stemning, og i den anden ende af stranden er der ofte marked med tøj og tingeltangel og et væld af gadekøkkener med sjov mad. På vej tilbage til Coco Beach skal du måske lige besøge de flydende barer ude på vandet og få dig en drink? 

Dag 9: Coco Beach - trekkingtur til Mangyan landsbyen?

Tag på udflugt i en oksekærre til et vandfald, hvor du kan sejle i kajak, udforsk øen i jeep eller hvad med en vandretur til toppen af Mount Baclayan? Du kan også tage på riverrafting på floderne og bare nyde at være helt ude i naturen!

Prøv måske en udflugt ind i junglen. Du kører til en lille flod i nærheden, hvor du stiger ombord i en udriggerbåd og selv sejler op og ned ad den lille jungleflod. Husk at tage en stor madpakke med - ellers må du leve af bananer...

Du kan også tage en heldags trekkingtur op i bjergene og besøg Mangyan-stammen, som er en af de 12 oprindelige stammer, der har beboet øen. Det er en meget 'ægte' oplevelse, og du kan få mulighed for at besøge nogle af de hjælpeprojekter, som C&C Travel og Coco Beach har oprettet. Det kan være lidt en hård tur, og du skal huske myggebalsam og masser af vand. Og måske vil du også gerne have lidt småting eller slik med til landsbyens børn? Hvis du ikke orker at vandre hele vejen derop, så snak med aktivitetscentret om, at leje en bil.

Dag 10: Velkommen til Panglao Island!

I dag skal du videre til Panglao Island - en mindre halvø, der er forbundet med den noget større Bohol Island. Selvom øen ikke er mere end 80 kvadratkilometer stor, er landskabet både fladt og bjergrigt. Her er ingen floder eller søer, men i den underjordiske grotte Hinagdanan Cave findes der en lagune. Grotten med sine store stalaktitter og stalagmitter bliver oplyst af solen gennem huller i loftet – et spektakulært syn! I havet omkring øen findes der gode dykkersteder. Panglao Island er en populær destination, og især omkring den meget smukke strand Alona Beach, er der et stort udbud af restauranter og barer. 

Lige ved siden af Panglao Island ligger øen Bohol - du kan køre til Bohol på broer over det lave vand. Bohol Island er Filippinernes 10. største ø og er et mesterstykke af natur med dets blanding af uberørte, hvide strande, pragtfulde steder til dykning, uberørte skove og bølgende bakkelandskab. Den er specielt populær pga. Chocolate Hills - et naturvidunder bestående af hundredevis af kuppelformede kalkstensbakker dækket med græs, som tørrer ud og bliver brunt i solen. Andre interessante steder er bl.a. Baclayon Church bygget af Jesuitter og de underjordiske kilder i Hinagdanan Cave. 

Dag 11: Oplevelser på Panglao og Bohol

Nu har du masser af tid til at nyde livet på stranden eller tage til Bohol! Bohol ligger i midten af det, der kaldes "delfin-trekanten". Det vil sige, at du befinder dig, hvor der er størst chance for at komme ud at opleve delfiner i deres rette element. Området omkring Bohol er af samme grund også utrolig kendt for sin dykning, og området har også nogle unikke muligheder for de såkaldte walldives, hvor du dykker ved klippevægge under vandet.

En af de store naturoplevelser du SKAL opleve på Bohol er Chocolate Hills. Disse 1.268 toppe er mellem 30 og 50 meter høje og har fået deres navn efter deres udseende i den tørre periode. Der ligner de nemlig nogle kæmpe chokoladetoppe. Turen til Chocolate Hills går gennem små landsbyer og langs rismarker, hvor vandbøflerne går og trækker ploven på gammeldags manér. Når du når til toppen på den største top, så slå et smut forbi restauranten og få en god frokost med en storslået udsigt.

Det er også på Bohol, hvor du kan være heldig at opleve tarsier. Det er en lille, sjælden og sky abe med store, runde øjne, og det er faktisk den mindste abe i verden. Den ser så sjov og nuttet ud, at du får lyst til at nuppe en med hjem – men det må du selvfølgelig ikke!

Måske har du lyst til en udflugt en af dagene? Så sejl en tur til Balicasag Island, hvor der er rigtig god snorkling. Du kan arrangere det med et af de lokale dykkercentre og højst sandsynlig få et lift derover. En anden udflugtsmulighed er til Mag-Aso-vandfaldene. Her kan du få en forfriskende dukkert under vandfaldet. 197 trin fører ned til det storslående vandfald, hvor du også kan grille din medbragte mad. Spørg guiden om han vil købe noget BBQ, så er frokosten reddet, og du vil nyde at kunne spise direkte fra grillen og bagefter svømme i det krystalklare vand.

Er du til historiske bygninger, så gå ikke glip af Baclayon Church, der er filippinernes ældste kirke fra 1596. Kirken har et lidt fæstningslignende udseende, men efter datidens arkitektur er det en enestående opbygning. Til kirken hører der også et museum, hvor du kan beundre de farvestrålende kirkeklæder igennem flere hundrede år.

Dag 12: På udflugt fra Panglao Island?

Tal med personalet på dit hotel om de mange udflugtsmuligheder. Eller gå ud og tal med de lokale, der tit kan anbefale steder, som du ikke altid kan læse om i guidebøgerne.

Måske ønsker du at sejle over til Balicasag Island, hvorfra der er rigtig god snorkling. Du kan arrangere det med et af de lokale dykkercentre og højst sandsynlig få et lift derover. Myten går på, at en dykker ikke ville forlade Balicasag, så han gik op i fyrtårnet og skød sig selv... Siden er fyrtårnet lukket for offentlig adgang.

En anden udflugtsmulighed er til Mag-Aso-vandfaldene. Her kan du få en forfriskende dukkert under vandfaldet. 197 trin fører ned til dette storslående vandfald, hvor der også er mulighed for at grille den medbragte mad. Spørg guiden om han vil købe noget BBQ, så er frokosten reddet, og du vil nyde at kunne spise direkte fra grillen og bagefter svømme i det krystalklare vand.

Dag 13: Velkommen til Siquijor!

Så skal du videre til øen Siquijor. Ved ankomst vil en repræsentant fra Coco Grove byde dig velkommen og følge dig til hotellet.

Siquijor er den mindste ø-provins i Central Visayas og ret berømt for dens historier om sort magi, religiøse healere og al den slags overnaturlige kræfter. Øen healer enhver træt rejsenes sjæl med sine smukke strande. Den har fred og ro og energigivende vibrationer fra omgivelserne, så nyd dagene her og få "batterierne" ladet op.

Dag 14: Overnaturlige kræfter og smuk natur

Nu skal du rigtig nyde Siquijor! Du kan gøre lige, hvad du har lyst til! Spørg på hotellet, hvad du kan foretage dig i området eller hør dem, hvor du kan leje en motorcykel, så du kan udforske denne charmerende ø. Kør forbi de lysegrønne rismarker og se, hvordan folk arbejder i marken. Du kan også tage forbi det flotte Cambugahay vandfald, hvor du kan bade i det turkisblå vand - det er næsten som en lille lagune i frodig natur! 

Snorkling og dykning arrangeres med dykkercenteret på stranden midt i resortet - der er fin snorkling lige uden for resortet, men du skal betale en lille afgift til en vagt på stranden for at snorkle i den fredede del af koralrevet. 

Siquijor er for dig, der ønsker fred og ro og ikke alt for mange turister på stranden.

Dag 15: Velkommen til den skønne ø, Apo Island!

Så skal du videre til den lille perle, Apo Island.

Apo Island er en lillebitte ø på kun 32 hektar, faktisk en af de mindste, vi bruger på vores rejser til Filippinerne. Her er sjældent mere end 20 turister ad gangen, så du føler, at du har det hele for dig selv. Et rigtigt tilflugtssted uden nogen som helst form for hurlumhej. Øen er af vulkansk oprindelse og hjemsted for en mindre befolkning af fiskere, og derudover er du bare omgivet af fantastiske klippeformationer og hvide sandstrande. Øen har krystalklart vand og et enestående koralrev, der ikke findes meget bedre andre steder i verden, og det er medvirkende til, at både snorkling og dykning er en stor oplevelse her. For at beskytte de usædvanligt flotte koraller og fisk er havet er fredet i en 300 meter bred zone rundt om øen. Glæd dig til at svømme rundt blandt havskildpadder og et væld af fisk.

Dag 16: Apo Island - fantastisk snorkling og dykning!

Brug hele dagen på at svømme, snorkle og dykke. Det er bare fantastisk! Livet under overfladen er helt fænomenalt - her er skildpadder, fisk og koraller i massevis. Måske ser du endda havskildpadder! Og når du får nok af det, så læg dig op på den dejlige strand og nyd livet - måske en lille lur i en hængekøje?

Dag 17: Afrejse fra Filippinerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 18: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Filippinerne.

Alle hoteller

Den imponerende lobby

Manila Hotel

Manila Hotel er måske det mest berømte hotel i Manila, og det er helt sikkert en oplevelse at bo...

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel er et godt hotel, som ligger midt i Makati - Manilas forretningsdistrikt....

Alle hoteller

Vores vidunderlige Coco Beach

Coco Beach Island Resort

Coco Beach Island Resort ligger idyllisk i en tidligere kokosplantage med egen privat strand....

Alle hoteller

Rejser til Filippinerne - Alona Northland Resort

Alona Northland Resort

Alona Northland Resort er et rigtig godt og moderne resort, der ligger ca. 8 minutters gang fra...

Isis Bungalows

Isis Bungalows

Isis Bungalows er et lille, hyggeligt resort midt på stranden Alona Beach. Her er både små...

Alle hoteller

Coco Grove Beach Resort

Coco Grove Beach Resort

Coco Grove Beach Resort er et af vores mest populære resorts, og ikke uden grund! Det ligger ved...

Alle hoteller

Apo Island Beach Resort

Apo Island Beach Resort

Apo Island Beach Resort er et meget simpelt men rigtig hyggeligt sted. Her er intet rindende...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til filippinerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Filippinerne.

Manila

121.000
14.580

Puerto Galera

120.950
13.500

Panglao Island (Bohol)

123.786521
9.593090

Siquijor

123.500
9.20

Apo Island

123.266
9.0667

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 23 jun 2018 - 24 jun 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 15.090,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2018 - 26 jul 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.090,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 27 jul 2018 - 14 aug 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 15 aug 2018 - 29 sep 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 30 sep 2018 - 01 okt 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.090,-
Børn u/12 år fra 14.090,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 15.590,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.490,-
Børn u/12 år fra 17.790,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.890,-
Børn u/12 år fra 18.190,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 20 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 20.490,-
Børn u/12 år fra 18.590,-
Afrejse i følgende periode 21 dec 2018 - 22 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 19.790,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 21.890,-
Børn u/12 år fra 19.690,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 21.590,-
Børn u/12 år fra 19.490,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 21.090,-
Børn u/12 år fra 18.790,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 17.990,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 06 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 17.390,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 08 jan 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 17.990,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2019 - 03 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 04 feb 2019 - 10 feb 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.190,-
Afrejse i følgende periode 11 feb 2019 - 12 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 17.190,-
Afrejse i følgende periode 12 feb 2019 - 27 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 28 feb 2019 - 01 mar 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 17.190,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 10 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.090,-
Børn u/12 år fra 15.390,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 30 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Manila-Tagbilaran og Dumaguete-Manila-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
15 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Manila-Tagbilaran og Dumaguete-Manila-Danmark.
Transport mellem lufthavne, havne og hoteller som udgangspunkt med bil/minibus.
Transport mellem havnen i Batangas og Coco Beach med udriggerbåd.
Transport Tagbilaran City-Dumaguete City-Siquijor med offentlige færger.
Transport fra Siquijor til Apo Island med båd.
Transport fra Apo Island til Dumaguete City med privat båd og bil/minibus.