Du er her: Lande > Indonesien (Bali) > Rejser > Rejse 407C

Rismarker og total afslapning – Bali og Gili Trawangan

17 dages rejse: 6 nætter Sanur, 4 nætter Ubud, 4 nætter Gili Trawangan
Rejse: 
407C
Bali rejser - Strand
Oplev strandliv i Sanur, smukke templer i Ubud og slut af på paradisøen Gili Trawangan.

Du begynder rejsen i den meget populære ferieby Sanur på Bali. Her er lækre strande, store bølger og et godt udvalg af restauranter. Trænger du til at komme lidt væk, kan du leje en cykel og køre ud i landskabet. Næste stop på turen er kunstnerbyen Ubud, der er kendt for sine mange gallerier og smukke templer. Lidt uden for byen ligger Monkey Forest, hvor en masse makakaber lever ved et gammelt tempel. Sidste stop på turen er den lille ø Gili Trawangan. Her foregår al transport på cykel eller med hestevogn, og her er en behagelig, afslappet stemning. Og nå ja - så er her de smukkeste strande og helt fantastiske dykkermuligheder. Det er bare om at nyde de dejlige strande, gå lange ture i vandkanten, dase i solen og svømme rundt med snorklen i det klare vand.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Sanur
 3. Sanur
 4. Sanur
 5. Sanur
 6. Sanur
 7. Sanur
 8. Sanur - Ubud
 9. Ubud
 10. Ubud
 11. Ubud
 12. Ubud - Gili Trawangan
 13. Gili Trawangan
 14. Gili Trawangan
 15. Gili Trawangan
 16. Gili Trawangan
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Indonesien (Bali). Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så går flyveturen omsider mod det indonesiske ørige. De skønne øer har hver deres særpræg, men har det tilfælles, at de byder på dejlige oplevelser. Grønne rismarker, frodig jungle, et utal af hinduistiske templer, forskelligartet dyreliv, fantastisk kunsthåndværk, et rigt kulturliv - og så selvfølgelig strande, strande og strande... Brug den lange flyvetur til at overveje, hvordan du har lyst til at bruge din ferie.

Dag 2: Velkommen til Sanur!

I dag ankommer du til skønne Sanur!

Sanur er en dejlig by med masser af små butikker og restauranter - og alligevel er her en fredelig og afslappet stemning. Langs stranden har du mulighed for at slappe af ved en restaurant eller hygge dig ved en bar med en kold forfriskning. Området er skønt for familier, par og livsnydere! Her er en flot bred strand, så der er ingen undskyldning for ikke at få slappet af, og du kan endda få massage direkte på stranden. Som du måske ved, er havet ved Bali ofte lidt voldsomt, så du skal være forsigtig, når der er for mange store bølger. Til gengæld er det et vidunderligt sted for dem, der gerne vil prøve at surfe.

Dag 3-7: Das og nyd livet i Sanur

I Sanur kan du bruge masser af tid på den dejlige strand og bare nyde, hvor lækkert her er!

Hvis du en dag vil ud og opleve lidt, er der mulighed for at leje en cykel og cykle en tur langs den 5 km lange cykelsti, der snor sig parallelt med det smukke hav.

En af dagene kan du tage en tur til byen - bestil en taxa, de er ikke så frygteligt dyre. Så kan du vandre rundt og opleve denne lille by, hvor alt kan købes. Her er sjovt, moderne tøj, alverdens tingeltangel og ure af mange "mærker" til næsten ingen penge.

Hvad med at leje en bil med chauffør en dag? Se på kortet over øen og bestem dig til, hvor du vil hen. Vi anbefaler dig at starte tidligt om morgenen, før den voldsomme trafik starter. Kør fx til øens vestside, hvor der er få mennesker og smukke, ukendte strande. En anden dag kan du køre østpå og opleve hyggelige, små havnebyer. Eller du kan tage en hel dag til rismarkerne i det nordvestlige Bali. Er du til action, så er Bali kendt for sin river rafting og har desuden nogle fantastiske vandrutsjebaner med omvendt salto og alverdens andre skøre ting. Der er meget at lave for de aktive, men hvis det hele bliver lidt for meget, kan du altid tage på stranden og komme ned i gear igen.

Du kan også tage til Nusa Lembongan, en lille ø på kun 8 kvadratkilometer. Her er der fred, ro og dejlige omgivelser. Du kan nyde de skønne strande og gå eller cykle rundt langs stierne. Her er næsten ingen biler, og næsten ingen veje, så tag den med ro og nyd omgivelserne. Her er god snorkling og dykning ved nærliggende koralrev, og her er også gode bølger til surfing. Den lille by Lembongan Village er hyggelig at besøge, og tæt på ligger der flere steder, der producerer tang til kosmetikbranchen. Helt klart et besøg værd.

Dag 8: Velkommen til Ubud!

I dag bliver du budt velkommen til Ubud.

Ubud er vel en af denne verdens mest kendte, små kunstnerbyer - et sted du skal og bør være i nogle dage, så du kan nå at opleve det hele: Stemningen i byen, de mange kunstmuseer, gallerier, områdets smukke templer, historiske seværdigheder og ikke mindst de smukke rismarker. Byen er foruden sine templer kendt for sine restauranter, som er smukt indrettede. Det er virkelig en fornøjelse at gå rundt og vælge, hvor man skal slå sig ned - maden er ikke altid så fantastisk igen, da der er mange europæiske menuer, men indretningen af restauranterne er noget for sig. Med de smukke tallerkener og dekorationer - ja, hvor er her dejligt.

Dag 9-11: Tag på oplevelse i Ubud

Det er ikke svært at komme rundt i Ubud til fods, så du kan nemt gå rundt at besøge alle de små gallerier, der bugner af kunst i forskellige udformninger. Området er kendt for deres exceptionelle træudskæringer, så det bør du tage dig tid til at kigge på.

Du kan også tage på vandring ind i abeskoven, Monkey Forest, som ligger lige syd for bymidten. Her kan du se de sjove makak-aber og det flotte tempel. Tæt på Ubud findes også det store Goa Gajah (elefanthulen), som ligger i fantastiske omgivelser, beklædt af en tyk skov. Nærmest som Indiana Jones skal du gå igennem skoven ned af de smalle trapper, for at komme ned til dette flotte sted. Der er hellige vandhuller som er lavet tilbage i 800-tallet, og til at passe på vandhullerne, udhuggede og udsmykkede man nogle "vagter". Dette fantastiske sted er kommet med på UNESCOs verdensarvliste og er helt sikkert et syn værd.

I Ubud finder du også templer nok til at få en hel dag til at gå, så gå på opdagelse blandt disse smukke og alligevel enkle, religiøse "hverdagshuse". Templerne er en meget vigtig del af Balis kulturrigdom og de er det, der har gjort Bali til Gudernes Ø. Religionen er Hindu, i dette store, muslimske land, og denne form for hinduisme udarter sig bare så smukt. Om eftermiddagen sidder alle kvinder og fletter små minikurve, der bruges til at sætte blomster og lidt mad i, og som de lægger overalt på fortove, gader, i huse og forretninger. Du mærker balinesernes enkle og stærke tro overalt.

Dag 12: Velkommen til dejlige Gili Trawangan

I dag sætter du kursen mod Gili Trawangan - en dejlig, lillebitte ø, som du kan gå hele vejen rundt om på måske to timer. Det er dog den største af Lomboks småøer. Den rager betydeligt højere op over havet end sine medsøstre. Selvom øen kun er 3 km lang og 2 km bred, så bor her alligevel næsten 1.000 fastboende fiskere, bønder og dykkere. Motorkøretøjer findes her ingen af, så al transport foregår på cykel eller i hestevogn.

Dag 13-15: Nyd skønne Gili Trawangan

Livet går sin vante gang i et afslappet tempo. Her findes kun én hovedgade og med en omkreds på øen på knap 5 km, er det hurtigt at komme rundt til fods. Langs hovedgaden ligger de fleste hoteller, og her findes alt fra resorts til mindre bungalows.

Hvis du ikke kan få nok af saltvand, er du kommet til det rette sted. Det er ikke uden grund, at Gili Trawangan bliver kaldt "dykkernes paradis". Vil du ud at opleve den magiske verden under vandet, er Gili Trawangan det perfekte sted at tage hen. Der er rig mulighed for at opleve en kæmpe variation på alle dyk. Her findes bl.a. vægdykning og en næsten endeløs strøm af fisk, skildpadder og hajer. For at kunne bevare dette fantastiske dykkerområde, bliver dykkere pålagt et engangsgebyr for at dykke, som går til at opretholde den smukke natur.

Dag 16: Afrejse fra Indonesien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Indonesien (Bali). Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Indonesien (Bali).

Alle hoteller

Poolen

Puri Kelapa Garden Cottages

Puri Kelapa Garden Cottages ligger tæt på den nordlige del af Sanur stranden. Det er et dejligt...

Upgradefra 94,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Sativa Sanur Cottages

Sativa Sanur Cottages er et lille, super hyggeligt hotel beliggende i den ene ende af Sanur-...

Upgradefra 137,- kr.pr. personpr. dag
Sari Sanur Resort

Sari Sanur Resort

Sari Sanur er et vidunderligt, lille sted, der ligger blot 100 meter fra stranden. Resortet...

Alle hoteller

Poolen

Biyukukung Suites and Spa

Biyukukung Suites and Spa er et dejligt hotel, der ligger 10 minutters gang fra Monkey Forest og...

Poolen

Champlung Sari Hotel

Champlung Sari Hotel er et dejligt hotel, der ligger i udkanten af Ubuds hellige abeskov Monkey...

Upgradefra 28,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Bali - The Alena Resort

The Alena Resort

The Alena Resort er et intimt resort midt i Ubuds tropiske jungle og flotte rismarker. Du er...

Alle hoteller

Terrasse

Hotel Ombak Sunset

Hotel Ombak Sunset er et nyere hotel, der ligger på den fredelige, vestlige side af øen et...

Udsigt

Vila Ombak

Vila Ombak er et smukt og super charmerende sted, der ligger i den stille ende af byen ud til...

Upgradefra 296,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Kelapa Luxury Villas

Kelapa Luxury Villas er et smukt og skønt hotel, der ligger dejlig roligt i en kokosnød plantage...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til indonesien (bali). Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Indonesien (Bali).

Sanur

115.260793
-8.705179

Ubud

115.263207
-8.519904

Gili Trawangan

116.038781
-8.348144

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 16 jan 2018 - 20 jan 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.290,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 20 jan 2018 - 23 jan 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 11.290,-
Børn u/12 år fra 10.590,-
Afrejse i følgende periode 23 jan 2018 - 20 feb 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.290,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 20 feb 2018 - 13 mar 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 11.290,-
Børn u/12 år fra 10.590,-
Afrejse i følgende periode 14 mar 2018 - 22 mar 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.290,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 22 mar 2018 - 30 mar 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.390,-
Børn u/12 år fra 11.390,-
Afrejse i følgende periode 31 mar 2018 - 02 apr 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.290,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 03 apr 2018 - 19 jun 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 11.090,-
Børn u/12 år fra 10.390,-
Afrejse i følgende periode 20 jun 2018 - 27 jun 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.290,-
Børn u/12 år fra 11.340,-
Afrejse i følgende periode 28 jun 2018 - 24 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 06 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 20 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Afrejse i følgende periode 25 jul 2018 - 19 aug 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 20 aug 2018 - 14 sep 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 12.090,-
Børn u/12 år fra 10.940,-
Afrejse i følgende periode 15 sep 2018 - 29 sep 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 11.490,-
Børn u/12 år fra 10.390,-
Afrejse i følgende periode 30 sep 2018 - 29 nov 2018
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 12.290,-
Børn u/12 år fra 10.690,-
Afrejse i følgende periode 30 nov 2018 - 11 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.490,-
Børn u/12 år fra 11.490,-
Afrejse i følgende periode 12 dec 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.690,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.690,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 19 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.490,-
Børn u/12 år fra 12.090,-
Afrejse i følgende periode 19 dec 2018 - 20 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.090,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.390,-
Børn u/12 år fra 12.440,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 04 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode 05 jan 2019 - 15 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.490,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 21 mar 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.390,-
Børn u/12 år fra 11.390,-
Afrejse i følgende periode 22 mar 2019 - 29 mar 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.490,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Denpasar t/r.
Al transport på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Denpasar t/r.
Fly Denpasar-Lombok t/r.
Transport mellem Lombok og Gili Trawangan med færge.
Al transport rundt på øerne med bil/minibus.