Bali

The Alena Resort

Gæstefavorit

Gå tilbage
#Balinesisk stil
#Bæredygtigt
#Familie
#Favorit
#Flydende morgenmad
#Fuld af sjæl
#Langt fra alting
#Natur
#Som at bo i en oase
#Sødt personale
#Total afslapning
#Tropisk jungle
#Udsøgt mad

The Alena Resort

The Alena Resort er et intimt resort midt i Ubuds tropiske jungle og flotte rismarker. Både C&C's ansatte og vores gæster er utrolig glade for dette hotel, ikke mindst fordi personalet er super hjælpsomme. Du er bogstavelig talt midt i naturen, for resortet er bygget op omkring mange af de træer, som ”boede” der før resortet.

På værelset kan du nyde den balinesiske, rustikke indretning med himmelseng og myggenet og møbler i massivt træ. Du har WiFi, aircondition, terrasse/balkon, sikkerhedsboks, køleskab og nedsunket badekar, så du rigtig kan slappe af og smække benene op.

Gå en tur i den smukke have og nyd, hvordan resortet har bevaret sjældne balinesiske blomster og frugter. Gå på jagt efter den fulde afslapning med både morgenyoga og lækker spa og spis vestlig, asiatisk eller balinesisk mad i restauranten, mens du ser ægte Ubud-underholdning. Smid dig på liggestolen eller hop i den flotte pool – her har du ikke andet på programmet end idyl og afslapning! Hotellet ligger uden for byen, men har en shuttlebus, der kører ind til byen på blot 25 min. I højsæsonen kan det tage dobbelt så lang tid, hvis der er trafik.

A/C
Balkon
Køleskab
Udflugter
Yoga
Lille hotel
Minibar
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi
4.8/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Vores gæster siger...

Fantastisk! De burde have 10 s...

Fantastisk! De burde have 10 stjerner.

16. juli 2022

Vores gæster siger...

The Alena Resort var absolut h...

The Alena Resort var absolut højdepunktet på rejsen. Havde vi haft 10 stjerner havde de fået det. ALT var perfekt. Pesonalet var så søde og imødekommende. Maden var super lækker og smukt anrett ... Læs mere

21. september 2023

Vores gæster siger...

Bedste hotel på hele turen!...

Bedste hotel på hele turen!

22. august 2023

Billeder

Rejser til Bali
Rejser til Bali
Rejser til Bali
Spiseområde
Badeværelse med nedsunket badekar
Rejser til Bali