Bali

The Sankara Resort by Pramana

Gå tilbage
#Badekar
#En lille perle
#Fuld af sjæl
#Jungleagtige omgivelser
#Kom helt ned i gear
#Natur
#Par
#Shuttlebus til byen
#Super lækkert mad
#Sødt personale
#Terrasse med udsigt
#Traditionel indonesisk stil
#Yoga med udsigt
#Øliv

The Sankara Resort by Pramana

The Sankara Resort by Pramana er en skjult perle, der ligger i smukke og tropiske jungleagtige omgivelser. Her er der en afslappet atmosfære, hvor du rigtig kan komme ned i gear og lade batterierne op.

Hele hotellet er indrettet i flotte, naturlige materialer, hvilket skaber den hyggeligste stemning. Dit værelse er rigtig stort, moderne og er indrettet i traditionel indonesisk stil. Her har du både aircondition, tv, minibar og elkedel. Du har også et stort badeværelse med badekar og en terrasse med udsigt over de jungleagtige omgivelser.

Restauranten serverer super god mad, og der er rigeligt af den, så du går ikke sulten derfra. I hotellets have er du omgivet af smukke blomster og palmer, mens du tager dig en kølig dukkert i poolen. Hvis du er typen, der godt kan lide yoga, så tilbyder hotellet yogatimer på øverste etage. Hotellet ligger blot 15 minutters kørsel fra centrum og 20 minutters kørsel fra abeskoven i Ubud – du kan tage shuttle-bussen ind til centrum. Personalet er utrolig søde og meget imødekommende – så du føler dig meget velkommen.

Vær opmærksom på, at naboresortet er ved at bygge om, og det betyder desværre byggestøj på The Sankara Resort i dagtimerne.

A/C
Balkon
Yoga
Lille hotel
Minibar
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi
4.8/5

Gæsters bedømmelse

Billeder

Poolen i jungleagtige omgivelser
Et af værelserne
Et kig på badeværelset
Poolen i jungleagtige omgivelser
Det hyggelige spiseområde
Et af fællesområderne
Hotellet udefra