Du er her: Lande > Sri Lanka > Rejser > Rejse SL14

Smuk rundrejse - med privatchauffør

16 dages rejse: 2 nætter Sigiriya, 2 nætter Kandy, 1 nat Nuwara Eliya, 2 nætter Tissamaharama (Yala) og 6 nætter Unawatuna
Rejse: 
SL14
Sigiriya klippen
Et rigt kulturliv, fantastiske naturoplevelser og smuk strand i Sigiriya, Kandy, Nuwara Eliya, Yala Nationalpark og Unawatuna

Ruten er lagt, og chaufføren er klar, så læn dig tilbage og nyd en eventyrlig 7-dages rundrejse til Sri Lankas højdepunkter. Bliv betaget af udsigten fra Løveklippen ved Sigiriya, der er en af de største seværdigheder i Sri Lanka, og oplev Dambulla, der er det bedst bevarede tempelkompleks i hele landet. Turen går videre forbi grønne temarker, der strækker sig op af bjergsiderne, til Nuwara Eliya, der er en gammel, engelsk teplantage-by. Her kan du opleve velbevarede bygninger fra kolonitiden, inden du skal ud på en utrolig smuk togrejse til bjergbyen Ella, hvor du bliver samlet op af din chauffør og kørt til Tissamaharama ved Yala Nationalpark. Her kan du komme på jeep-safari og spejde efter aber, leoparder og elefanter.  Efter at have sagt farvel til privatchaufføren, er det tid til at slappe af i badebyen Unawatuna. Stranden her er tidligere blevet kåret som Asiens bedste strand! Nyd livet, stranden og den lækre frugt, og lad alle de mange nye indtryk bundfælde sig.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Sigiriya
 3. Sigiriya
 4. Sigiriya - Kandy
 5. Kandy
 6. Kandy - Nuwara Eliya
 7. Nuwara Eliya - Tissamaharama (Yala)
 8. Tissamaharama (Yala)
 9. Tissamaharama (Yala) - Unawatuna
 10. Unawatuna
 11. Unawatuna
 12. Unawatuna
 13. Unawatuna
 14. Unawatuna
 15. Unawatuna
 16. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Sri Lanka. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Sri Lanka er grønne temarker, vilde nationalparker, eksotisk dyreliv, smukke kolonitidsbyer, spændende historie og dejlige strande - så gør dig klar til at blive bombarderet med oplevelser og nye indtryk! Nyd flyveturen østover og glæd dig til at opleve landet, der også kaldes "Det lille mirakel".

Dag 2: Velkommen til Sigiriya!

I dag ankommer du til Sigiriya - en lille, hyggelig by, opkaldt efter Sigiriya-klippen.

Sigiriya-klippen er en af de største seværdigheder i Sri Lanka. Ordet Sigiriya betyder "løve", og klippen hedder da også Løveklippen på dansk. Det er en ca. 200 meter høj klippe, hvor en af Sri Lankas tidligere konger opførte et kæmpe palads på toppen omkring det 5. århundrede. Det var et imponerende byggeri, der både bestod af en fæstning, smukke haveanlæg, badebassiner, springvand og skulpturer. For at komme op på toppen, skal du gå rigtig mange trin op ad en trappe. På vejen er der et par 1.000 år gamle fresko-malerier af kvinder - kongen kunne godt lide damer og havde mere end 500 koner...

Oppe på toppen skal du tage det stille og roligt. Det er simpelthen så smukt, at det næsten ikke er til at bære. Du ser de gamle bygningers konstruktion, og udsigten rækker milevidt – trætoppe, jungle, bjerge uspoleret natur så langt øjet rækker. Selv aberne, der klatrer rundt på stakittet og svinger sig i træerne, ser ud til at nyde synet og de smukke omgivelser.

Turen ned går hurtigt (husk at strække ud, når du kommer ned – ellers får du ondt i læggene i morgen) og pludselig er du omringet af sælgere, der vil have dig til at købe alt muligt – både smukke ting og turistbras.

Dag 3: En dag med oplevelser i Sigiriya

Hvis du ikke nåede det i går, så gå i dag op på toppen af Løveklippen. Eller måske vil du bare opleve klippen i et andet lys - her er afsindigt smukt tidligt om morgenen eller sidst på eftermiddagen!

Du har også flere forskellige muligheder for heldagsudflugter.

Er du interesseret i historie, så skal du tage til enten Anuradhapura, en af de gamle kongehovedstæder, eller til Polonnaruwa, som nok er den mest spændende af de to, for her er alle de gamle templer, monumenter osv., samlet på et mindre område.

Er du mere til natur og elefanter, så tag til Minneriya National Park. Du kan sagtens kombinere nationalparken og Polonnaruwa. Snak med din chauffør om mulighederne. Vil du prøve noget helt andet, og er du i området fra november til april, kan du igennem vores agent Rasith, bestille en tur i luftballon - hvis ellers vejret er til det. En fantastisk og anderledes måde at opleve naturen på og se klippen fraoven.

En anden unik oplevelse er at tage på cykeltur rundt i området. Her kan du køre ad de små stier, hvor du måske skal sno dig gennem ris, der er lagt til tørre på den varme asfalt. Når tørsten melder sig, kan du stoppe ved en af de små boder i landsbyerne og købe en kølig sodavand og tage en snak - måske på tegnsprog - med ejeren. Og pas på du ikke falder, bogstaveligt talt, når du giver high fives til børnene, du cykler forbi - C&Cs egen Lars blev nær væltet af sin cykel af en højkarats-high five fra en stor knægt. Cricket er Sri Lankas mest populære sport, og landet er da også en af verdens allerbedste cricket nationer. Mens du cykler, vil du ofte se et stykke ryddet jord med tre pinde, der udgør gærdet, banket ned i hver ende. Reglerne er lidt indviklede, men måske nogle af de spillende børn, du møder på din vej, kan hjælpe dig?

Du kan også bruge et par timer på at besøge en skole, som C&C Hjælpeprogrammer har støttet med elektricitet og isoleringsplader, der afhjælper varme. Da C&C besøgte skolen, var eleverne ivrige efter at vise, hvor gode de var til engelsk, og de viste stolt deres skole frem og sang engelske sange - og de skreg af grin, når C&Cs medarbejdere forsøgte at udtale deres navne.

Dag 4: Videre til Kandy med stop ved Dambulla og krydderihave på vejen

I dag går turen videre, og dit første stop i dag kan være ved en skole, som C&C Hjælpeprogrammer har støttet. Da C&C var på firmatur bød skolen velkommen med sang, dans, taler og velsignelser - det var en festlig dag, hvor C&Cs medarbejdere uddelt skoletasker til alle eleverne, der gik glade hjem med deres bøger og hæfter i de flotte nye tasker. Eleverne var ivrige efter at vise, hvor gode de var til engelsk, og de viste stolt deres skole frem og sang engelske sange - og de skreg af grin, når C&Cs rejsehold forsøgte at udtale deres navne. Drengene lavede fis med C&Cs Søren, rakte glad tomlen i vejret og gav masser af highfives.

Gør måske også stop ved Dambulla - en by med det største og bedst bevarede tempelkompleks i Sri Lanka, og det er ideelt at besøge templerne på vej til eller fra Kandy. Der er faktisk kun 20 minutter op til templet på bjerget, men det føles længere, for det er en stejl tur! Til gengæld bliver du belønnet med en fantastisk udsigt. Her er flere guider, der gerne vil vise dig rundt og fortælle om templernes historie og betydning. Vælg en af dem - det koster ikke meget og er godt givet ud. I en af grotterne sidder en munk og giver velsignelser, så her kan du få lidt guddommelig beskyttelse i form af en lille tråd, der bliver bundet rundt om håndleddet. Husk også at lægge lidt penge, og takke præsten ved at sætte hænderne sammen foran brystet og bukke let. I en anden af grotterne finder du 48 store Buddha figurer, nogle i træ, andre i mursten, og en af dem er næsten 14 meter lang! Her er højtideligt og værdigt – mange srilankanere knæler og beder en lille bøn. Den næste hule er endnu smukkere, og faktisk 300 år ældre, den blev skabt for næsten 2000 år siden. Buddha skikkelserne er mere yndefulde, loftet er malet og man kan overalt skimte de gamle fresco malerier.

Snart starter "The Spice Road" - en strækning på ca. 5 km på vejen mellem Dambulla og Kandy. Her er der hundredvis af små økologiske landbrug. Karry, kanel, gurkemeje, peber, nelliker, kardemomme, citrongræs, muskatnød, vanilje... Sri Lankas mange krydderier var en af de ting, der gennem historien har gjort forskellige europæiske magter interesserede i landet, ja helt tilbage til Romerrigets tid var der handel med krydderier mellem Sri Lanka og Europa. I dag er Sri Lanka stadig kendt for sine krydderier, og mange af dem dyrkes i området mellem Siririya og Kandy, for lige her er både vejret og jorden perfekt. Du kan besøge en såkaldt ”spice garden”, men det er egentlig mere bare et showroom, for de rigtige marker, urtehaver og plantager ligger bagved. Alligevel kan du få et indtryk af, hvor mange krydderier, der bliver dyrket her i landet. Og måske kan du prøve lidt af produkterne? C&Cs Lars fik meget effektivt fjernet hår fra sin ene håndryg, men det groede heldigvis hurtigt ud igen.

Sen eftermiddag når du frem til Kandy, øens næststørste by, som ligger i knap 500 meters højde. Byen, som er et gammelt kongerige, er bygget omkring en sø i en smuk dal, omkranset af bjerge, floder, søer, vandfald og landets største flod, Mahaweli Ganga. Da Kandy har fungeret som gammel hovedstad og kongeby, vil du opleve gamle og flotte gader, når du går rundt i byen. Byen er trafikeret, og du finder mange forskellige restauranter og et stort butikscenter i byen med 400 butikker. Du kan også finde rolige steder i byen, omkring søen eller Kandys største seværdighed er templet med Buddhas hellige tand. Det er et enkelt, men meget stort tempel, og alle er meget ærbødige deroppe. Som navnet indikerer, har templet en af Buddhas tænder, som helligt minde, men desværre bliver den kun vist frem en gang hvert fjerde år.

Dag 5: Nyd en dag i Kandy

Gå rundt i byen og oplev livet og stemningen. Har du ikke fået souvenirs nok med i kufferten, så læg vejen forbi byens store marked, som er et mylder af boder, krydderier, frugter og tingeltangel. Her kan du vandre rundt mellem boderne og købe lidt souvenirs og noget godt til køkkenet derhjemme. Måske lidt kanel? Det er jo fra Sri Lanka, at kaneltræet stammer, så mere ægte bliver den ikke, og så er det ovenikøbet godt for både blodsukkeret og hukommelsen! Eller hvad med nogle vaniljestænger? Da C&C var på firmatur blev de inviteret ind i baglokalet ved en bod for at se den udvalgte vanilje, der blev opbevaret et specielt mørkt og tørt sted - og de tømte lageret! Eller hvad med lidt hjemmelavet sirup, der dyrkes i lokalområdet og sælges i genbrugte sprutflasker? C&Cs Charlotte kan anbefale det på yoghurten om morgenen.

Kandy er en by, der nemt opleves fra en tuktuk gennem byens liv og trafik. Med tuktuk kan du også nemt besøge Peradeniya Garden, en flot botanisk have anlagt for kong Keerthi Sri Rajasingha i 1700-tallet - her er smukke, gamle træer og fred og ro og måske en milliard flyvende hunde over dit hoved. Og så skulle vi hilse fra en af vores guider, Daya, og sige, at der er en kæmpestor og meget berømt orkidéhave - af en eller anden grund missede C&Cs medarbejdere den fuldstændigt, da de var i Kandy, og Daya var meget chokeret, for den skulle eftersigende være et besøg værd.

Du kan også besøge Lankathilaka Srine, et flot tempel med imponerende malerier, eller Gadaladeniya-templet, der ligger med flot udsigt på en bakketop. Eller Embekke Devalaya, som er et sted med flotte, antikke træudskæringer. Og det er flotte omgivelser - lidt uden for Kandy blev det meste af Steven Spielbergs film, Indiana Jones and the Temple of Doom, optaget med Harrison Ford i hovedrollen! Snak med din chauffør om mulighederne.

Dag 6: Velkommen til Nuwara Eliya og besøg til tefabrik!

I dag skal du videre på din rejse, og du kører forbi en af Sri Lankas mest berømte eksporter: de store plantager med te. Der siges at være over 3.000 tefabrikker i Sri Lanka! Stop ved en af dem og få en guidet tur... På vejen kan du besøge Peradeniya botaniske have.

Snart ankommer du til Nuwara Eliya! Nuwara Eliya er en gammel, engelsk teplantage-by, og det var også her, de rige englændere og officerer tog op til om sommeren på grund af klimaet. Faktisk så ligner dele af Nuwara Eliya en mindre, gammel, engelsk by med bindingsværkshuse, og byen bliver da også kaldt Little England. Nuwara Eliya ligger ved en flot sø, og du kan gå en tur langs bredden eller måske sejle en lille tur på den. Byens marked er lille, hyggeligt og fuld af sjove ting. Tag en tur rundt og køb måske lidt hjemmelavet sirup, der dyrkes i lokalområdet og sælges i genbrugte sprutflasker. C&Cs Charlotte anbefaler det til at hælde over yoghurten om morgenen.

Kaffen i Sri Lanka er altså ikke super god, men forkæl dig selv på den lækre ’Coffee Bar Grand Hotel’. Her kan du med udsigt til Grand Hotel sætte dig og drikke nok den bedste kop kaffe, der findes i Sri Lanka, og har du en sød tand, er kagerne bestemt også umagen værd!

Området omkring Nuwara Eliya er meget frodigt, og det er her, at mange grøntsager bliver dyrket og derefter fragtet til kystbyerne. De kartofler og avokadoer, som du finder på markederne ved kysten, er sikkert dyrket omkring Nuwara Eliya. I 1867 begyndte britiske James Taylor at dyrke te i det srilankanske højland, og sammen med en vis Hr. Thomas Lipton udviklede han tedyrkeriet på Sri Lanka. I dag findes der over 3.000 tefabrikker i Sri Lanka - mange af dem i bjergene omkring Nuwara Eliya.

Tæt på Nuwara Eliya ligger Horton Plains Nationalpark, hvis du har lyst til lidt naturoplevelser. Horton Plains Nationalpark er et beskyttet naturområde i det centrale højland med bjerge, bakker, vandfald og store græsarealer, og her er virkelig smukt. I parken her har landets tre største floder, Mahaweli, Kelani og Walawe, deres udspring - og så er det faktisk også her, Verdens Ende ligger! Det vidste du nok ikke, vel? Worlds End er en kæmpe klippe med en fantastisk udsigt udover landskabet og hele 870 meter ned i dalen. Det er parkens allerstørste attraktion. Af dyrene, der lever her, er den imponerende store sambar-hjort nok den mest betydningsfulde, men her er også et hav af fugle. Tjek lige vejret, før du tager af sted, for her kan være både tåge regn det meste af året, og her er næsten altid køligt.

Dag 7: Med tog til Tissamaharama og Yala Nationalpark

Du bliver kørt ca. 10 min hen til togstationen, hvor du stiger på toget til Ella.

Der venter dig nu en 3 timers togrejse på en meget berømt og meget, meget smuk togstrækning! Toget kører nemlig gennem et landskab med smuk natur, flotte vandfald og temarker i massevis. Folk vinker til dig fra plantagerne, og du kører forbi bittesmå landsbyer - og sågar igennem skyer!

Togbilletter er lidt besværlige at booke i Sri Lanka, og det er aldrig til at vide, hvilken vogn du kommer til at sidde i. Vi booker altid plads på 2. eller 3. klasse, fordi de har meget mere charme end 1. klasse. Her kan du måske, ligesom C&Cs medarbejdere på tur, være heldig at møde en hel flok unge mennesker, der danser til medbragt musik næsten hele vejen i togvognen ved siden af. Måske kan du også tage en sving-om! Folk vinker til dig fra plantagerne og markerne, husk at vinke igen.

Det er en god idé at tage lidt vand og snacks med til turen, men der kommer som regel en sælger igennem toget et par gange i løbet af turen med samosaer og te med mælk. Hvis du har tid, kan du også lige smutte ind i den lækre ’Coffee Bar Grand Hotel’ i Nuwara Eliya og købe en take-away kaffe og en lille kage til turen. Det er nok her, du får den allerbedste kaffe i hele Sri Lanka!

I Ella genforenes du med din chauffør, som kører dig videre til Tissamaharama.

Tissamaharama er en lille by, der ligger ca. en halv times kørsel fra Yala Nationalpark, hvor du kan se masser af spændende dyr som elefanter, leoparder og krokodiller! Det er selvfølgelig nationalparken, der gør, at folk valgfarter til byen, men der er også andre seværdigheder i nærheden! Tæt ved byen ligger, Kataragama, som er et stort område med helligdomme for mange religioner. Her vrimler det med mennesker i alle aldre, hele familier med gamle og små børn, unge, og her er også masser af dyr – køer, aber, varaner mv. Folk kommer her for at besøge templer og pagoder, få velsignelse fra guderne ved at give frugt ved templerne, haner ved pagoderne eller ved at kaste popcorn ud til fiskene i floden. Folk bader også i floden, og har de købt en ny bil, tager de måske nummerpladen med herud og hænger den op i et træ for at få køretøjet velsignet. Er du heldig får du måske lov til at deltage i en af ceremonierne.

Dag 8: Udforsk Yala Nationalpark

Her til formiddag kan du vælge bare at slappe af, udforske byen eller du kan tilkøbe en safari rundt i Yala Nationalpark.

På en safari kører din chauffør dig hen til Yala National Park og kan hjælpe dig med at arrangere en jeepsafari. Yala er et af de største naturreservater på Sri Lanka med sine 979 km², og det mest besøgte. Det kan godt nogle steder minde lidt om en savanne i Afrika, og andre steder er det jungle. Her er bl.a. leoparder, elefanter, krokodiller, vandbøfler, bjørne, antiloper, hjorte, vildsvin og aber. Hvis du er heldig, ser du flotte påfugle med farvestrålende fjerpragt, som kun lever vildt på Sri Lanka udover Indien. Derudover er her et rigt fugleliv med omkring 215 fuglearter. Du kan ikke forvente at se dem alle, specielt ikke de vilde leoparder, som er den største af slagsen i verden - de løber tit deres vej, når mennesker kommer tæt på. Men Yala Nationalpark er et af de bedste steder at spotte dem, og chancerne er bedst fra februar til juli. Du har til gengæld muligheder for at se rigtig mange forskellige dyr og omgivelserne er bare så smukke – høje træer, højt græs og ægte jungle.

Er du mere til fugle, så skal du i stedet tage til Bundala National Park, som netop er kendt for sine mange fuglearter.

Dag 9: Velkommen til Unawatuna!

Nu går turen videre til Unawatuna. På vejen kan du besøge en saltfarm, Hummanaya - et sted hvor bølgerne kommer ud som et springvand af et hul i klipperne, og fyrtårnet på øens mest sydlige spids.

Unawatuna er en hyggelig og meget lille kyst. Det er en strandby, der har udviklet sig med turismen, så her er mange små souvenirbutikker, hyggelige restauranter og hoteller. Unawatuna ligger i en bugt, og er beskyttet af et koralrev, hvilket gør, at vandet er roligere her, end ved andre strande på Sri Lanka - i hvert fald i højsæsonen. Der er masser af fisk og skildpadder i havet ud for stranden. Nogle steder kommer skildpadderne endda op på stranden for at lægge deres æg i yngletiden. På en lille gåtur langs stranden hører du musikken fra strandens restauranter og barer, og overalt mødes du af smil og imødekommenhed. Der er en afslappet stemning på stranden, sælgerne er ikke påtrængende, og du bør helt bestemt gå en tur hen til strandens vestlige side, hvor du finder Sunset Point. Dette er en klippe, hvorfra du kan se en smuk solnedgang over havet. Hvis du vil prøve noget mere, som du kan tage med dig hjem til Danmark, kan du også lære at lave fantastisk mad på madlavningskurser. Du kan også leje en cykel og køre langs stranden. Her kan du være heldig at se fiskerne hive deres fangst i land – måske kæmperokker, hammerhajer, sværdfisk eller tun.

Du kan også vælge at bo i den hyggelige badeby Hikkaduwa lidt længere vestpå ad kysten eller i Tangalle, som er en lidt større, charmerende fiskerby, der ligger lidt længere imod øst.

Dag 10-14: Nyd livet på stranden i Unawatuna!

I Unawatuna kan du selvfølgelige bruge tid på stranden. Måske skal du have en yoghurt lassi på stranden eller i en af de små boder langs hovedgaden? Eller hvad med en smuttur til Jungle Beach, der har lidt roligere vand end Unawatuna Beach? Her kommer de lokale tit og bader, når de har fri. Du kan tage en tuctuc på 10 minutter, men du skal også vandre lidt ned ad en lang stensti.

Du kan også leje en cykel og køre langs stranden. Her kan du være heldig at se fiskerne hive deres fangst i land, måske kæmperokker, hammerhaj, sværdfisk eller tun. Du kan også tage en tuk-tuk og bede om en tur lidt ud af byen bare for at se, hvordan der ser ud, der hvor der ikke er så mange turister. Du kan fx køre op på toppen af bakken bagved byen. Det hedder Bonavista og har, som navnet antyder, en flot udsigt ned over bugten og Galle. Køb en sodavand og en pakke kiks fra en bod deroppe og kør så tilbage igen.

Søndag er stranddag i Sri Lanka. Det er denne dag, de fleste har fri, og så skal der slappes af. Det kan ses på stranden, hvor der er mange flere mennesker om søndagen end på ugens andre dage. Den store madkurv bliver pakket med ’rice & curry’, solparasoller og badedyr, og så valfartes der i familieflok til stranden. Som regel er de srilankanske badende mere påklædte, end vi er vant til, og det gælder for alle landets religioner, da den generelle blufærdighedsgrænse her er lidt højere sat, end den er i Danmark. Men ellers er der ikke den store forskel på, hvordan stranden nydes.

Unawatuna ligger tæt på den enestående, gamle, smukke by Galle.

Galle er en virkelig charmerende by, hvor mange minder fra kolonitiden stadig er at se. Her er blandt andet en herlig gammel bymur, hvor folk vandrer rundt om aftenen ved skumringstid. Tag selv en tur her og gå blandt familierne, parrene, de gamle, ja alle der også er ude og nyde stemningen og udsigten over havet. Nogle af de unge fyre hopper har gjort det til en sport at hoppe ud fra bymuren ned i det klippefyldte vand uden at ramme en eneste sten. De vil garanteret spørge dig, om du ikke vil give en lille mønt for at se det - men de hopper, uanset om du betaler eller ej. Stemningen er virkelig hyggelig og afslappet, og du kan rolig sætte et par timer af til bare at slentre rundt og kigge på sjove butikker og spise god mad. De smalle gader bugner nemlig af kunstgallerier, antikvitetsforretninger, butikker, barer og smarte restauranter.

Hvis du har lyst til at være aktiv, kan du tage på forskellige cykelture med guiden Chameera, som ved en hel masse om området. Chameera viser dig alt, hvad der er værd at se, og han kan fortælle små, sjove historier om alle seværdighederne. Du kan vælge en tur rundt i Galle, der bl.a. går forbi fortet, som næsten ligner en hel lille by. Turen tager fire timer, og du får vand og forfriskninger undervejs. Du kan også komme på en tur rundt i lokalområdet. Chameera kender området ud og ind og vil tage dig med rundt til små landsbyer, en lagune, frodige mangroveskove, templer og grønne rismarker. Turen er to timer lang, og du får noget at drikke og små snacks undervejs.

Dag 15: Afrejse fra Sri Lanka

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Sri Lanka. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Sri Lanka.

Alle hoteller

Hotel Sigiriya

Hotel Sigiriya er et rigtig skønt og godt hotel. Det er et eksotisk sted med en flot have, en...

Upgrade

Sigiriya Village

Sigiriya Village hotel er et hyggeligt og fredeligt hotel, der ligger midt i idyllen af en...

Upgradefra 309,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Aliya Resort & Spa

Aliya Resort & Spa er et forholdsvis nyt og flot hotel i smukke omgivelser, der ligger med...

Alle hoteller

Rejser til Sri Lanka Kandy

Thilanka Hotel

Thilanka Hotel er et udmærket hotel, der ligger lidt oppe på en bakke med smuk udsigt over Kandy...

Facaden

Queens Hotel

Queens Hotel blev bygget i 1841 og er et gammelt og hyggeligt hotel med sjæl. Fra hotellet kan...

Upgradefra 445,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Cinnamon Citadel Kandy

Cinnamon Citadel er et nyere og flot hotel, der ligger lige uden for byen i dejlig fredelige...

Alle hoteller

Facaden

Windsor Hotel

Windsor Hotel er et helt fint og enkelt hotel i hyggelig stil, der ligger centralt i byen ved en...

Upgradefra 555,- kr.pr. personpr. dag
Facaden

The Grand Hotel

Grand Hotel ligger i udkanten af byen og er C&C’s favorithotel i Nuwara Eliya! Det er en...

Upgradefra 287,- kr.pr. personpr. dag
Jetwing St. Andrews

Jetwing St. Andrews

Jetwing St. Andrews var tidligere et privat palæ, men nu er det et charmerende og meget fint...

Alle hoteller

Poolen

Chaarya Resort & Spa

Chaarya Resort & Spa er et super dejligt hotel, der ligger omkring en skøn have, hvor der på...

Poolen

Hibiscus Garden Hotel

Hibiscus Garden Hotel er et rigtig hyggeligt hotel, der ligger i en skøn have. Ofte tiltrækker...

Alle hoteller

Upgradefra 667,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Cinnamon Wild Yala

Cinnamon Wild er et meget flot lodge, der ligger i forbindelse med Yala Nationalpark. Der er...

Alle hoteller

Rejser til Sri Lanka - Unawatuna

Nooit Gedacht Heritage Hotel

Nooit Gedacht er C&C's favorithotel i Unawatuna. Det er et historisk og unikt sted, der blev...

Upgrade
Facaden

Beach Bungalow

Beach Bungalow er et pænt og enkelt lille hotel der ligger ud til havet. Her er blot 10 værelser...

Upgradefra 169,- kr.pr. personpr. dag

Thambapanni Retreat

Thambapanni Retreat er et super hyggeligt, lille og enkelt boutiquehotel i den fineste gule...

Upgradefra 81,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Sri Lanka - Thaproban Beach House

Thaproban Beach House

Thaproban Beach House er et skønt, lille hotel med gode værelser med Wifi. Hotellet har ingen...

Upgradefra 265,- kr.pr. personpr. dag

Thaproban Pavilion Waves Unawatuna

Thaproban Pavilion Waves Unawatuna er et fint, nyt hotel lige ud til havet, og med den herligste...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til sri lanka. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Sri Lanka.

Sigiriya

80.759862
7.955164

Kandy

80.6350
7.2964

Nuwara Eliya

80.7667
6.966

Tissamaharama (Yala)

81.283
6.283

Unawatuna

80.252
6.0183

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 feb 2020 - 29 feb 2020
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 10.990,-
Børn u/12 år fra 8.872,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2020 - 28 mar 2020
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 10.490,-
Børn u/12 år fra 8.392,-
Afrejse i følgende periode 28 mar 2020 - 01 apr 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 10.990,-
Børn u/12 år fra 8.872,-
Afrejse i følgende periode 02 apr 2020 - 06 apr 2020
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 11.512,-
Afrejse i følgende periode 07 apr 2020 - 11 apr 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 10.552,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2020 - 22 jun 2020
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 10.490,-
Børn u/12 år fra 8.392,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2020 - 14 jul 2020
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 11.672,-
Afrejse i følgende periode 15 jul 2020 - 18 jul 2020
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 11.912,-
Afrejse i følgende periode 19 jul 2020 - 23 jul 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.490,-
Børn u/12 år fra 10.792,-
Afrejse i følgende periode 24 jul 2020 - 25 jul 2020
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 10.890,-
Børn u/12 år fra 8.712,-
Afrejse i følgende periode 25 jul 2020 - 03 aug 2020
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 11.390,-
Børn u/12 år fra 9.112,-
Afrejse i følgende periode 04 aug 2020 - 31 aug 2020
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 10.890,-
Børn u/12 år fra 8.712,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2020 - 31 okt 2020
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 10.490,-
Børn u/12 år fra 8.392,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2020 - 13 dec 2020
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 10.790,-
Børn u/12 år fra 8.632,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2020 - 15 dec 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 13.672,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2020 - 28 dec 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 17.790,-
Børn u/12 år fra 14.232,-
Afrejse i følgende periode 29 dec 2020 - 28 feb 2021
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 11.992,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Colombo t/r.
Alle transporter på rejsen.
Rundrejse i privat bil med chauffør.
13 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Visum til Sri Lanka (omkring 35 USD).
Entréer til seværdigheder og nationalparker.
Drikkepenge overalt - specielt forventer din chauffør omkring 8-10 USD i drikkepenge hver dag.
Evt. obligatorisk julemiddag og nytårsmiddag.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Der er køligt i bjergene, så husk sweater.
Afrejsen på afgangen d. 8/7 og 15/7 er på i alt 17 dage.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Colombo t/r.
Transport på rundrejsen i Sri Lanka med privat bil/minibus og privatchauffør.
Transport Nuwara Eliya-Ella med offentligt tog gennem smukt landskab.
Transport fra hotel til lufthavn med privat bil/minibus.

Udflugter

Vil du gerne opleve endnu mere på din rejse til sri lanka? Så har du mulighed for at tilkøbe disse spændende udflugter. Vi har selvfølgelig mange flere udflugter, du kan opleve. Se alle vores udflugter i Sri Lanka.

Du skal på en tidlig morgentrekkingtur gennem den skønne, grønne natur til den lille by Balana. Undervejs går du igennem Gannoruwa, som er kendt for at have været midtpunkt for slaget mellem portugeserne og kandyanerne i 1638. Du vandrer også forbi smukke templer, både i Suriyagoda og Dodanwela. Herefter går du igennem Danture landsbyen, før du når til Balana, hvor du skal se byens ældgamle fort fra det 17. århundrede. Du spiser en dejlig frokost, før du vender næsen tilbage mod Kandy.