Maldiverne

Reethi Faru Resort

#Bæredygtigt
#Familie
#Fantastisk koralrev
#Favorit
#Fuld af sjæl
#Palmer i massevis
#Par
#Snorkling
#Strand
#Svøm med rokker
#Sødt personale
#Øliv

Reethi Faru Resort

Reethi Faru Resort er et super godt hotel, der ligger på den lille paradisø Filaidhoo og oser af bountystemning. Resortet har stort fokus på bæredygtighed.

Resortet er dejligt, og du bor i en af de mange rigtig gode villaer, som ligger omgivet af tropisk beplantning. Villaerne er opført i lokal stil i træ og indrettet på maldivisk facon med et åbent badeværelse, som lader naturen komme helt ind i stuen. Du har wifi, aircondition, TV og din helt egen terrasse, hvor du kan sætte dig ud og nyde livet med en god bog, lige når det passer dig. Bliver du småsulten i løbet af dagen, så tag en snack fra minibaren.

Der er flere forskellige valgmuligheder, når den rigtige sult melder sig. Hovedrestauranten er stor, og her kan godt være mange mennesker omkring spisetid, men til gengæld er buffeten god. Du kan også prøve nogle af de andre restauranter, caféer og barer, hvor Reethi Grill er meget populær, og Veggie & Vegan er sidste skud på stammen. Nyd en sundowner på Sunset bar eller hæng ud i Harugé Bar, hvor der både er bordtennisborde, bordfodbold og billard – og hvor resortet arrangerer forskellige quizzaftener og underholdning. 

Hotellet ligger lige ud til stranden med det klare, turkise hav, hvor du kan leje snorkeludstyr og udforske det flotte koralrev. Koralrevet får tit besøg af skildpadder, små revhajer og ikke mindst kæmpemæssige stimer af fisk. Det er ikke uden grund, at resortet er døbt "Reethi Faru", som betyder ”smukt rev”. Du må ud og prøve nogle af de mange forskellige aktiviteter i området. Hvad med fx en tur på vandski, en omgang tennis eller en tur i bananbåden? Du kan også komme helt ned i gear med en yogatime, eller give dig selv lov til at smide godt fra pengepungen og få en god balinesisk massage. 

Bæredygtighed er i højsædet på Reethi Faru, og de har som mål, at kunne drive et resort med mindst mulig negativ effekt på miljøet og naturen. Alt bruges og genbruges på resortet, og øen er hovedsageligt selvforsynende på både frugt, grønt og vand, som altid serveres i glasflasker for at undgå plastik. Resortet har en marinebiolog ansat, og de har også fokus på at bevare koralrevene, bl.a. med det fine ”adopt a coral” projekt. 

 

A/C
Balkon
Forbundne værelser
Fitness
Køleskab
Basketball
Dykning
Squash
Tennis
Stort hotel
Minibar
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi
4.9/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Billeder

Hotellet lige ud til det skønneste turkisblå hav
Rejser til Maldiverne
Et af værelserne med udsigt til haven
Poolen
Rejser til Maldiverne
Rejser til Maldiverne
rejser til Maldiverne
Rejser til Maldiverne
Rejser til Maldiverne
Dyk ned og undersøg koralrevet
Rejser til Maldiverne