Sri Lanka

Uga Bay

#Fuld af sjæl
#Godt til par
#Luksus
#Privat sandstrand
#På stranden
#Storslået udsigt
#Sødt personale
#Underjordisk spa

Uga Bay

Uga Bay er et super lækkert 5-stjernet luksusresort! Hotellet ligger omgivet af tropisk have fuld af svajende palmetræer lige ud til sin egen fredelige gyldne sandstrand.  

Her er meget smukt, og der er virkelig kræset for detaljerne – du har din egen private terrasse, hvorfra du kan følge en frodig havesti ned til stranden.  Alle værelserne er elegant indrettet, og du har rigeligt med plads samt gode faciliter. Du har aircondition, te- og kaffemaskine, minibar, værdiboks, fladskærms-tv og gratis Wi-Fi.  

Kom helt ned i gear i hotellets enestående spaafdeling! Spaen ligger under resortets kæmpe swimmingpool. Ja, du læste rigtigt – det er nemlig en underjordisk spa. Her får du skønne behandlinger og afslappende massager. 

Du kommer da heller ikke til at gå sulten i seng. I restauranten serverer de friskfangede fiske- og skaldyrsretter og traditionelle srilankanske og asiatiske retter. Nyd maden og den smukke udsigt over Det Indiske Ocean – den perfekte kulisse for et hyggeligt og roligt måltid. 

Du bliver mødt af det søde og imødekommende personale, der vil gøre alt for at give dig det bedste ophold. Spørg dem endelig, hvis du har nogle spørgsmål! 

Aircondition
Familieværelser
Mellemstort hotel
Minibar
Pool
Restaurant
Gratis Wifi

Billeder

Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka