Sri Lanka

Kitulgala

Gå tilbage

Rejser til Kitulgala

Hvis du vil have aktive eventyr, så er Kitulgala lige stedet! Kitulgala er en mindre by i den vestlige del af Sri Lanka omgivet af frodig jungle.

Filmen Broen over floden Kwai, som er en kendt engelsk film om 2. verdenskrig fra 1957, blev optaget i området på Kelani floden.

På floden kan du white water rafte og efter sådan en tur, kan du tage hen på en af de små restauranter langs floden og spise en omgang god ’rice and curry’.

Du kan også prøve at gå ned ad et vandfald - ja, bogstaveligt talt. Du går ned ad klippevæggen med et reb om livet, mens vandmasserne bruser omkring dig. Du kan selvfølgelig også blive på landjorden og tage på vandretur gennem junglen, hvor du går sammen med en guide blandt flotte bananpalmer, gummitræer og sagopalmer, der producerer det meget søde sukker kaldet jaggery.

Eller hvad med en tur gennem luften på en zipline gennem junglen? Det går lidt stærkere!

Hvis du er fugleinteresseret, kan du tage på arrangerede fugleture og du kan også tage på cykelture gennem junglen til den over 30.000 år gamle Belilena grotte. Her har man fundet mange skeletter, og nogle af dem har været hele 32.000 år gamle, men i dag bor der kun flagermus i grotterne.

Indgangen ligger smukt inde i junglen på et højdedrag der er 2 km højt, og du har en fantastisk udsigt over junglen og gummiplantager. De mange aktiviteter tiltrækker både udenlandske turister og veluddannede unge fra Colombo og andre af landets byer. 

Billeder

1 ud af 5
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 5
River rafting på floden
1 ud af 5
Floden i Kitulgala
1 ud af 5
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 5
Træfrø i Kitulgalas natur

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Kitulgala

Flere hoteller i Kitulgala

Oplevelser