Sri Lanka

Gal Oya Lodge

Bæredygtighed

Boutique-hotel

i naturen
Gå tilbage
#Boutique
#Bungalow
#Bæredygtigt
#De bedste naturguider
#Dejlige srilankanske retter
#Dyreliv
#Fuld af sjæl
#Kræset for detaljerne
#Natur
#Par
#Sødt personale
#Tæt på nationalparken
#Udsigt

Gal Oya Lodge

Gal Oya Lodge er et super lækkert boutiquehotel, perfekt til dig der elsker natur. Du bor lige udenfor nationalparken Gal Oya, en af de mest uturistede nationalparker i Sri Lanka. Lodgen ligger ret afsides, så du har næsten det hele for dig selv. Og her er lækkert! 

Du bor i bungalows midt i en grøn have, og al indretning er bygget med fokus på naturen og henter inspiration fra de landlige srilankanske landsbyer. De rummelige bungalows er bygget i træ med palmebladstag, så det blender helt ind i den vilde natur. Værelserne er godt indrettet med grønne planter og rustikke møbler i teak- og maratræ håndlavet af lokale håndværkere fra de omkringliggende landsbyer. Nyd den friske luft og den skønne udsigt fra din private veranda.

Også fællesområderne er rustikke og charmerende med masser af bambus, råstenvægge og lækre træmøbler. Hvad med en tur i poolen? Lodgen har et skønt poolområde omgivet af træer med udsigt til de omkringliggende bjergtoppe. Restauranten serverer srilankanske retter, der bliver tilberedt af friske, lokale råvarer, og lodgen har også sin egen køkkenhave. Du skal helt klart prøve deres karryretter og tilhørende roti og sambol – det er lækkert! Men inden aftensmaden, bør du måske nyde en kold drink fra baren? Du bor midt i naturen, og her er hverken wifi eller telefonsignal. Til gengæld er her masser af spil og bøger, du kan hygge dig med - når du altså ikke er ude at opleve elefanterne i nationalparken og de flotte omgivelser.

Hele personalet er fra lokalområdet, og de fortæller dig gerne om egnen og dens mennesker og oplevelser. De har de bedste naturguider, så du er sikret store oplevelser i naturen. 

Balkon
Udflugter
Lille hotel
Pool
Restaurant
4.6/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Tripadvisor vurdering

Vores gæster siger...

Et skønt sted hvor tiden stå...

Et skønt sted hvor tiden står stille, kæmpe portioner og en lækker 3 retters aften menu

18. april 2024

Billeder

1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 8
Rejser til Sri Lanka