6 grunde til at rejse med C&C Travel

Der er mange gode grunde til at vælge sit personlige rejsebureau med omhu. Dit valg af rejsebureau er nemlig afgørende for oplevelsen både før, under og efter din rejse. Derfor har vi listet seks grunde til, at du trygt kan vælge C&C Travel som dit rejsebureau.

Skræddersyet drømmerejse

Hos C&C Travel sælger vi ikke bare rejser. Vi har i mere end 30 år indfriet drømme og skræddersyet individuelle rejser med udgangspunkt i netop dine ønsker og behov.

Vi taler sammen, du fortæller om dine ønsker, vi undersøger mulighederne og sammensætter et rejsetilbud til dig. Først når du er 100% tilfreds med rejsen, foretager du den endelige booking.

Rejs med C&C Travel

Personlig erfaring

Vores rejsekonsulenter besidder en stor førstehåndsviden og en stærk passion for de områder, de hver især dækker. De har siddet i morgenmadsrestauranten, mødt den lokale guide, og stået på havnen og ventet på den lille bankabåd.

Det er vores garanti for, at vi kan give dig den allerbedste vejledning og hjælpe dig med at foretage de helt rigtige valg. Målet er at skabe en uforglemmelig rejse for lige netop dig. 

Velfungerende rejse

For C&C Travel er det afgørende, at du får en god rejse. Vi lykkes nemlig, når din rejse lykkes. En god rejse er ofte betinget af, at de ydre omstændigheder er optimale. Eksempelvis skal transporterne undervejs fungere, og de små detaljer skal være i orden. Det ligger os meget på sinde og når du rejser med os, kan du forvente en velfungerende rejse.

Rejser med C&C Travel
Rejser til Sri Lanka

Vi tager ansvar for verden

Vi tror helt grundlæggende på, at det er godt at rejse ud og møde verden. Vi ser rejser som et møde mellem mennesker, og når mennesker mødes opstår der en forståelse, som bygger bro mellem forskelligheder. Det kalder vi “Rejser med et menneskeligt ansigt”.

Vi vil gerne efterlade et positiv aftryk i verden. Derfor tager vi også et miljømæssigt ansvar ved bl.a. at plante mangrovetræer i Filippinerne. Vi har plantet så mange, at vi er 100% CO2-neutrale på alle vores flyrejser.

C&C Hjælpeprogrammer
C&C Hjælpeprogrammer
C&C Hjælpeprogrammer

Når I køber en rejse igennem C&C Travel støtter I automatisk C&C Hjælpeprogrammer. Det er en uafhængig hjælpeorganisation, som igennem tiden har støttet udviklingsprojekter forskellige steder i verden med mere end 1 million kroner.

Tryghed

Når du køber en rejse igennem C&C Travel, er du dækket af pakkerejseloven og rejsegarantifonden. Det betyder, at du er sikret økonomisk, eksempelvis i tilfælde af at din rejsedestination pludselig er på Udenrigsministeriets liste over lande, som det frarådes at rejse til. I det tilfælde er vi forpligtet til at betale din rejse tilbage eller ombooke til et senere tidspunkt. Valget er dit.

Vi er med på hele rejsen

Vi er med dig igennem hele processen, ligefra du booker rejsen til du igen er på dansk grund. Inden afrejse har du en fast rejsekonsulent, som du altid kan kontakte med spørgsmål.

Undervejs på rejsen har du mulighed for, at komme i direkte kontakt med vores lokale agent, som er i samme tidszone som dig og dermed kan afhjælpe dig omgående. Dem kan du kontakte døgnet rundt, hvis der mod forventing skulle opstå udfordringer undervejs. Ligeledes har vi en nødtelefon, så du altid kan få fat på os, hvis du har akut brug for vores hjælp undervejs.

Rejser til Bali
Rejser til Filippinerne
Rejser til Cuba
Rejser til Argentina

Skal vi hjælpe dig med at opfylde dine rejsedrømme? Find masser af inspiration på vores hjemmeside, eller bestil et uforpligtende rejsetilbud og bliv kontaktet af vores dygtige rejseeksperter!

Kunne du li' opslaget?
Del på de sociale medier!

Andre indlæg fra denne forfatter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*

*