Du er her: Lande > Indien > Rejser > Rejse 880

Indiens højdepunkter og strandliv i Sri Lanka

17 dages rejse: 3 nætter Jaipur, 2 nætter Agra, 2 nætter Delhi og 7 nætter Unawatuna
Rejse: 
880
Rejser til Indien - Taj Mahal, Agra
Klassisk rundrejse til Jaipur, Agra og Delhi, efterfulgt af skøn badeferie i den hyggelige by Unawatuna i Sri Lanka.

Din rejse til Indien og Sri Lanka starter i Jaipur. Jaipur er Rajasthans smukke, gamle hovedstad, og her kan du bl.a. opleve det flotte Jai Singhs Palace, der er udhugget af over 10.000 arbejdere - et imponerende håndværk! Efter også at have snuset rundt i de spændende basarer skal du videre til Agra, der huser nogle store seværdigheder - deriblandt det ubeskriveligt smukke Taj Mahal. Du vil næsten ikke ænse de andre turister, når du går rundt og betages af de mange, kostbare ædelstene og de fantastiske marmorudskæringer, som selv ikke de bedste maskiner er i stand til at lave i dag. Sidste stop i Indien er den levende by Delhi, hvor tusindvis af mennesker, larmende trafik og masser af farver pryder gadebilledet. Tag forbi byens gamle og nye seværdigheder, og få måske lagt dit horoskop i en lille, dunkel butik midt i Old Delhi. Efter alle oplevelserne flyver du videre til Sri Lanka, hvor du kan nyde godt af Unawatunas dejlige strand, afslappede stemning og muligheder for aktiviteter som madlavningskurser, cykelture og udflugter til bl.a. den charmerende by Galle. 

Dag-til-dag:

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Jaipur
 3. Jaipur
 4. Jaipur
 5. Jaipr - Agra
 6. Agra
 7. Agra - Delhi
 8. Delhi
 9. Delhi - Unawatuna
 10. Unawatuna
 11. Unawatuna
 12. Unawatuna
 13. Unawatuna
 14. Unawatuna
 15. Unawatuna
 16. Unawatuna
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Indien og Sri Lanka. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse mod det indiske subkontinent. Man kan ikke sige, at man har rejst, hvis ikke man har oplevet Indien. Der er så mange oplevelser, som man kun kan få i dette land. Her er som i eventyret om Aladdin og de fyrretyve røvere: Historiske paladser og forter, kameler og elefanter, basarer med alverdens krydderier, klare søer, frodige søbredder og dejlige strande, stærke farver, tætbefolkede millionbyer, øde ørkenlandskaber og høje bjergtinder som ingen andre steder i verden...

Dag 2: Velkommen til Jaipur

Du lander i dag i Delhi, hvor du bliver hentet af din chauffør, der vil stå til rådighed for dig under hele dit ophold i Nordindien. Kursen sættes mod Jaipur - der er masser af huller i vejen, og Indiens fantastiske dufte af krydderier kommer hurtigt ind gennem vinduerne.

Jaipur er Rajastans gamle, smukke hovedstad, også kendt som "Den lyserøde by". I Indien er lyserød kendt som gæstfrihedens farve, og hele denne by blev simpelthen malet lyserød for at velkomme Prinsen af Wales, senere Kong Georg VII. Jaipur blev grundlagt af Maharaja Jai Singh i 1727 og er bygget i overensstemmelse med "Shilpa-Shastra", et ældgammelt, hinduistisk værk om arkitektur. Det gør bl.a., at gaderne er brede og lige - et princip, man ikke så tit oplever i indiske byer!

Efter du har indlogeret dig på hotellet, brug da måske resten af dagen i basarerne - sikke farver, sarier og pragtfulde, små forretninger. Alle smiler, her er køer, får og kameler - det er dødfestligt. Du kan købe skjorter, sengetæpper lavet af gamle, kongelige tæpper, paraplyer i antikke stoffer, billige, gamle smykker, jadestykker, miniaturemalerier - og en ekstra kuffert til at have det hele i! Og du kan selvfølgelig også blive spået af en af de hellige mænd, der sidder rundt omkring på gaderne.

Tag senere en cykeltaxa hjem til hotellet. Gør måske som CogCs Enrico og stop ved en juicebod på halvvejen og giv både chaufføren og dig selv en velfortjent forfriskning. Skal du have noget at spise, er der mange små steder, som er bedre, end de ser ud. Du kan sidde og se naanbrødet blive lavet, få måske tilsat lidt ekstra krydderier - det smager himmelsk. Drik en lassi til brødet - lassi skal man drikke hver dag for at holde maven i orden, det er en naturlig yoghurt drik...tilsæt salt eller sukker efter behag. Prøv også den berømte Niros restaurant, som har eksisteret siden 1949.

Dag 3-4: I Jaipur - nyd den smukke, lyserøde by

Jaipur er mest kendt for Jai Singhs Palace (City Palace), som er udhugget af over 10.000 arbejdere. Alt omkring en er så smukt, at man går stille og taler sagte. Bagerst og øverst oppe er der den flotteste del - her bor den nuværende Maharajah. Besøg det berømte Hawa Mahal - en 5 etager høj facade til paladsets zenana (hvor haremet boede). Facaden tillod kvinderne at følge med i, hvad der foregik på hovedgaden uden selv at blive set.

Få en guide til at vise dig rundt i paladset. Hvis guiden forlanger 200 rupees, så lov ham 300, hvis han gør det kort og godt! Guider i Indien tror tit, at de vil få mere, hvis turen varer længe. Så det bedste er at aftale en god pris med dem på forhånd og så gøre det klart, at man gerne vil have den korte version!

Besøg også Jaigarh Fort, som har verdens største hjulmonterede kanon og Jantar Mantar Observatory - et must for alle, der har den mindste interesse for astronomi. Gigantiske solure og andre komplekse instrumenter designet for mange hundrede år siden, med uhyre præcise aflæsninger, det hele udskåret i simpel marmor! Det er svært at forstå, hvordan det har været muligt at lave disse instrumenter.

Tag lidt ud af byen til det imponerende og eventyragtige Amber Fort. Det er bygget i marmor og rød sandsten, dekoreret med udhugninger, mosaikker, malerier og med en imponerende udsigt. Fortet er en pragtfuldt blanding af templer, smukke haver og beboelsesrum. Alt dette er konstrueret over en periode på to århundreder!

Dag 5: Velkommen til Agra!

Så er det tid til at køre videre mod Agra.

Agra ligger ned til Yamuna floden, og selv om den i dag måske ikke er speciel hyggelig, har byen i fordums tider været en meget betydningsfuld by. Den var i en periode hovedstad for det muslimske Mogulrige, der herskede i Indien i over 300 år mellem 1526 og 1858. Mogulerne sætte deres præg på Indien, bl.a. i form af de mange bygningsværker, de lod opføre her.

I Agra kan du besøge det flotte halvmåneformede Røde Fort og den velbevarede kejserlige by Fatehpur Sikri, men det er selvfølgelig vidunderlige Taj Mahal, som folk strømmer hertil for at se! Taj Mahal betyder Kronpaladset og er uden diskussion det bedst bevarede og arkitektonisk smukkeste mausoleum i hele verden. Det blev opført efter ordre fra stormogulen Shah Jahan i midten af 1600-tallet, som en kærlighedserklæring til sin kone – og hvilken kærlighedserklæring! 22.000 mand og mere end 1. 000 elefanter arbejdede hårdt, og efter 22 år stod verdens ottende vidunder endelig færdigt. Marmor og kostbare ædelstene i overflod blev importeret fra hele Asien, og resultatet kan stadig den dag i dag beundres.

OBS - ind til maj 2018 bliver Taj Mahal restaureret.

Dag 6: Oplev fantastiske Taj Mahal!

I dag bør du få dig en oplevelse for livet og besøge fantastiske Taj Mahal!

Stå tidligt op - helst kl. 5, så du kan være ved Taj Mahal, når det åbner. Start turen til Taj Mahal til fods, køb billetten ved indgangen og gå så langsomt ind - den ene forport dukker op og pludselig ligger Taj Mahal foran dig i al sin skønhed. Der vil stå en masse mænd ved indgangen og tilbyde dig, at de kan være din guide på turen rundt i paladset. Benyt dig af det, hvis du ønsker at vide lidt mere om Taj Mahals historie.

Mødet er stærkt, og alt omkring dig forstummer. Tænk engang, at noget så smukt findes i denne verden. Taj Mahal er alle vidunderes dronning, undskyld Machu Picchu, undskyld Colosseum - intet når bare halvt op på skalaen ved siden af dette pragtfulde mausoleum, så enkelt og så smukt.

Du får udleveret hvide skobetræk for ikke at ødelægge den hvide marmor, og kan derefter gå rundt og kigge på marmorudskæringer, som ingen italiener kan lave i dag - selv med de bedste maskiner. Disse er skabt af tusindvis af arbejdere for mere end 350 år siden. Ædelstene fra hele verden er brugt til at dekorere væggene, de er skåret ud som stjerner, dele af blomster, det hele er bare så fint. Man går imellem indere og turister, men ænser ingen, da man er betaget af det smukke byggeri. Taj Mahal er specielt smukt ved solopgang, hvor du kan opleve, hvordan den hvide marmor langsomt skifter farve, efterhånden som solen kommer højere på himlen.

Bemærk at Taj Mahal er lukket om fredagen!

Efter besøget har du brug for at være et sted i stilhed. Tag en ægte, gammel rickshaw hen til Oberoi, et af Indiens mest luksuriøse hoteller. Betal din pedaltræder fyrsteligt, spis frokost, se på de skønne omgivelser og tal sagte.

Dag 7: Velkommen tilbage til Delhi!

I dag ankommer du til Delhi. Turen til dit hotel foregår på hullede veje, og de skønne dufte af Indiens krydderier vil hurtigt finde vej ind gennem vinduerne.

Delhi er en larmende, snavset, farverig og travl by. Man hører om det indiske økonomiske mirakel - men det kan ikke ses her overhovedet, her er stadigt rodet og kaotisk, om end der er mange herlige spisesteder og coffee shops. Det er som en film: tusindvis af mennesker, kvinder i burka, i slør, i sari, man bevæger sig tæt sammen og rører hele tiden ved et andet menneske.

Dag 8: En dag i travle Delhi

I dag skal du næsten ud og opleve pulserende Delhi, hvor der altid er fart på!

Besøg Jama Masjid, den største moské i Indien og spis måske frokost Karim Restaurant, der har ligget her siden år 1913. C&Cs Enrico besøgte stedet for 38 år siden og siger, at intet er ændret... Efter frokost kan du køre til Mahatma Ghandis mindesmærke, det Røde Fort, byens nye, flotte lotustempel og selvfølgelig den imponerende Boulevard mellem India Gate og det gamle præsidentpalads bygget af englænderne, som symbol på deres koloniale magt. Senere kan du tage til Sounds and Lights show i Red Fort. Hele landets historie bliver fortalt dramatisk med lys på paladserne - en stor oplevelse.

Husk hele tiden at give gode drikkepenge og betal gerne overpris til cykeltaxaer osv. Er du meget nærig og vil ikke give drikkepenge, så skal du ikke rejse til Indien. Mange turister bliver irriterede over hele tiden at blive bedt om penge - men fattigdommen er så ekstrem her, og det er i virkeligheden ikke mange penge, de beder om. Så i stedet for at blive irriteret, så hav masser af små sedler klar og giv lidt til dem, der rører dig. Du skal dog aldrig stoppe for at give penge til tiggere, så kommer alle væltende, men du kan hurtigt og diskret give nogle penge til fx en skopudser, avisdreng, tyggegummisælger og andre, som gør noget for at tjene penge. Husk også at give drikkepenge til din chauffør - så er han glad og du slipper for at høre snak og historier om, at han sover i bilen osv.

Udover at besøge de klassiske seværdigheder, kan du også tage på et af de store markeder og gå rundt og tag nogle smukke billeder. Eller få lagt dit horoskop af en gammel mand i en lille, dunkel butik midt i Old Delhi. Nogle mener måske, at det er ren humbug, men du vil blive overrasket over, hvor mange ting han gætter rigtigt - så du må hellere tage ham alvorligt, ellers ved man aldrig, hvad fremtiden kan bringe Du kan også få lavet en af de berømte mehandi-kunstværker - bedre kendt som henna-tatoveringer. Smukke dekorationer af blomster der smyger sig rundt om håndleddet og op ad armen.

Dag 9: Velkommen til Unawatuna!

I dag ankommer du til Unawatuna på Sri Lankas sydvestlige kyst. Unawatuna er en hyggelig og meget lille kystby. Det er en strandby, der har udviklet sig med turismen, så her er mange små souvenirbutikker, hyggelige restauranter og hoteller.

Unawatuna ligger i en bugt, og er beskyttet af et koralrev, hvilket gør, at vandet er roligere her, end ved andre strande på Sri Lanka - i hvert fald i højsæsonen. Der er masser af fisk og skildpadder i havet ud for stranden, og det gør, at her er gode muligheder for dykning. Nogle steder kommer skildpadderne endda op på stranden for at lægge deres æg i yngletiden.

På en lille gåtur langs stranden hører du musikken fra strandens restauranter og barer, og overalt mødes du af smil og imødekommenhed. Der er en afslappet stemning på stranden, sælgerne er ikke påtrængende, og du bør helt bestemt gå en tur hen til strandens vestlige side, hvor du finder Sunset Point. Dette er en klippe, hvorfra du kan se en smuk solnedgang over havet.

Hvis du vil prøve noget mere, som du kan tage med dig hjem til Danmark, kan du også lære at lave fantastisk mad på madlavningskurser. Du kan også leje en cykel og køre langs stranden. Her kan du være heldig at se fiskerne hive deres fangst i land - måske kæmperokker, hammerhajer, sværdfisk eller tun. Du kan også vælge at bo i Hikkaduwa lidt længere vestpå ad kysten. Her er også dejlige hoteller!

Dag 10-15: Nyd byen og stranden i dejlige Unawatuna

I Unawatuna kan du selvfølgelige bruge tid på stranden. Måske skal du have en yoghurt lassi på stranden eller i en af de små boder langs hovedgaden? Eller hvad med en smuttur til Jungle Beach, der har lidt roligere vand end Unawatuna Beach? Her kommer de lokale tit og bader, når de har fri. Du kan tage en tuctuc på 10 minutter, men du skal også vandre lidt ned ad en lang stensti.

Du kan også leje en cykel og køre langs stranden. Her kan du være heldig at se fiskerne hive deres fangst i land, måske kæmperokker, hammerhaj, sværdfisk eller tun. Du kan også tage en tuk-tuk og bede om en tur lidt ud af byen bare for at se, hvordan der ser ud, der hvor der ikke er så mange turister. Du kan fx køre op på toppen af bakken bagved byen. Det hedder Bonavista og har, som navnet antyder, en flot udsigt ned over bugten og Galle. Køb en sodavand og en pakke kiks fra en bod deroppe og kør så tilbage igen.

Søndag er stranddag i Sri Lanka. Det er denne dag, de fleste har fri, og så skal der slappes af. Det kan ses på stranden, hvor der er mange flere mennesker om søndagen end på ugens andre dage. Den store madkurv bliver pakket med ’rice & curry’, solparasoller og badedyr, og så valfartes der i familieflok til stranden. Som regel er de srilankanske badende mere påklædte, end vi er vant til, og det gælder for alle landets religioner, da den generelle blufærdighedsgrænse her er lidt højere sat, end den er i Danmark. Men ellers er der ikke den store forskel på, hvordan stranden nydes.

Unawatuna ligger tæt på den enestående, gamle, smukke by Galle.

Galle er en virkelig charmerende by, hvor mange minder fra kolonitiden stadig er at se. Her er blandt andet en herlig gammel bymur, hvor folk vandrer rundt om aftenen ved skumringstid. Tag selv en tur her og gå blandt familierne, parrene, de gamle, ja alle der også er ude og nyde stemningen og udsigten over havet. Nogle af de unge fyre hopper har gjort det til en sport at hoppe ud fra bymuren ned i det klippefyldte vand uden at ramme en eneste sten. De vil garanteret spørge dig, om du ikke vil give en lille mønt for at se det - men de hopper, uanset om du betaler eller ej. Stemningen er virkelig hyggelig og afslappet, og du kan rolig sætte et par timer af til bare at slentre rundt og kigge på sjove butikker og spise god mad. De smalle gader bugner nemlig af kunstgallerier, antikvitetsforretninger, butikker, barer og smarte restauranter.

Hvis du har lyst til at være aktiv, kan du tage på forskellige cykelture med guiden Chameera, som ved en hel masse om området. Chameera viser dig alt, hvad der er værd at se, og han kan fortælle små, sjove historier om alle seværdighederne. Du kan vælge en tur rundt i Galle, der bl.a. går forbi fortet, som næsten ligner en hel lille by. Turen tager fire timer, og du får vand og forfriskninger undervejs. Du kan også komme på en tur rundt i lokalområdet. Chameera kender området ud og ind og vil tage dig med rundt til små landsbyer, en lagune, frodige mangroveskove, templer og grønne rismarker. Turen er to timer lang, og du får noget at drikke og små snacks undervejs.

Dag 16: Afrejse fra Indien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Indien og Sri Lanka. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Indien og Sri Lanka.

Alle hoteller

Mandawa Haveli

Mandawa Haveli

Mandawa Haveli er en skøn gammel bygning fra 1896, der ligger dejlig centralt i byen men dog...

Upgradefra 245,- kr.pr. personpr. dag
Alsisar Haveli

Alsisar Haveli

Alsisar Haveli er en gammel købmandsgård, der er blevet lavet om til et flot hotel. De gamle...

Upgrade
Rejser til Indien - Jaipur

Samode Palace

Samode Palace er en stor visuel oplevelse af et hotel! Det er bygget som et overdådigt,...

Alle hoteller

Crystal Sarovar Premiere

Crystal Sarovar Premiere

Crystal Sarovar Premiere er et stort, flot hotel, der ligger centralt ved turistattraktionerne...

Upgrade
Oberoi Amar Vilas

Oberoi Amar Vilas

Oberoi Amar Vilas er et super lækkert hotel. Det ligger med flot udsigt til Taj Mahal og er...

Alle hoteller

The Grand Vikalp

The Grand Vikalp

The Grand Vikalp er et lille, godt sted med gode værelser og flot, moderne interiør. Det ligger...

Upgrade
Hotel Jaypee Siddharth

Hotel Jaypee Siddharth

Hotel Jaypee Siddharth er et rigtig godt hotel, der ligger i det store shoppingkvarter Karol...

Alle hoteller

Rejser til Sri Lanka - Nooit Gedacht Heritage Hotel

Nooit Gedacht Heritage Hotel

Nooit Gedacht er C&C's favorithotel i Unawatuna. Det er et historisk og unikt sted, der blev...

Upgradefra 46,- kr.pr. personpr. dag

Thambapanni Retreat

Thambapanni Retreat er et super hyggeligt, lille og enkelt boutique hotel i den fineste gule...

Upgradefra 85,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Sri Lanka - Thaproban Beach House

Thaproban Beach House

Thaproban Beach House er et skønt, lille hotel med gode værelser med Wifi. Hotellet har ingen...

Upgradefra 337,- kr.pr. personpr. dag

Thaproban Pavilion Waves Unawatuna

Thaproban Pavilion Waves Unawatuna er et fint, nyt hotel lige ud til havet, og med den herligste...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til indien, sri lanka. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Indien og Sri Lanka.

Jaipur

75.792103
26.910318

Agra

78.041888
27.174836

Delhi

77.217443
28.609279

Unawatuna

80.252
6.0183

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 16 okt 2018 - 11 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 12 dec 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 19 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 21.890,-
Børn u/12 år fra 20.690,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 21.290,-
Børn u/12 år fra 20.290,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 10 jan 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 21.790,-
Børn u/12 år fra 20.690,-
Afrejse i følgende periode 11 jan 2019 - 15 jan 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 07 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 15.290,-
Afrejse i følgende periode 08 feb 2019 - 10 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 11 feb 2019 - 14 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 15.290,-
Afrejse i følgende periode 15 feb 2019 - 17 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 18 feb 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 15.290,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 11 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 15 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode 16 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 28 jun 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 29 jun 2019 - 24 jul 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 14.690,-
Afrejse i følgende periode 25 jul 2019 - 30 sep 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2019 - 04 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 05 okt 2019 - 15 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 16 okt 2019 - 11 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 12 dec 2019 - 13 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2019 - 15 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2019 - 19 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2019 - 29 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 24.790,-
Børn u/12 år fra 23.490,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 24.190,-
Børn u/12 år fra 22.990,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Delhi-Colombo-Danmark.
14 overnatninger med morgenmad.
Privatbil med bilforsikring i Indien og en god chauffør under hele rundrejsen.
Alle øvrige transporter på rejsen.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Visum til Indien og Sri Lanka. Visum til Sri Lanka er omkring 35 USD.
Masser af drikkepenge til chaufføren.
Evt. obligatorisk jule- og nytårsmiddag, som vil blive opkrævet ca. 14 dage før afrejse.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Delhi-Colombo-Danmark.
Al transport i Indien med privat bil/minibus med privatchauffør.
Transport mellem lufthavn og hotel i Sri Lanka med privat bil/minibus.