Gå tilbage

Rejser til Delhi

Delhi er en imponerende, farverig, larmende og travl by. Byens og landets historie ligger for dine fødder i form af de mange gamle og nye bygninger, paladser og monumenter. Her findes bl.a. India Gate, Mahatma Ghandis mindesmærke, det Røde Fort og præsidentpaladset.

Old Delhi er et sandt kaos af mennesker, farver, lyde og lugte, og du kan bruge flere timer på at vandre rundt i dette område. Her er rodet og kaotisk, men mange herlige spisesteder og coffee shops.

Tag rundt på de store markeder, køb farverigt tøj og velduftende krydderier. Vil du vide lidt om, hvad fremtiden bringer, så få lagt dit horoskop af en gammel mand i en lille, dunkel butik midt i Old Delhi.

Du kan også få lavet en af de berømte Mehandi kunstværker - bedre kendt som hennatatoveringer. Smukke dekorationer af blomster vil smyge sig rundt om dit håndled og op af armen.

Om aftenen prøv da en middag på Indian Coffee Shop på Connaught Place. Prøv deres Masala Bonesless Chicken, den er simpelthen vidunderlig. Slut dagen af med at se Sounds and Lights Show i det Røde Fort, hvor hele landets historie bliver fortalt dramatisk med lyd og lys – et must når du er i Delhi!

Billeder

1 ud af 9
Rejser til Indien
1 ud af 9
Humayuns grav
1 ud af 9
En ko i byens gader
1 ud af 9
Rejser til Indien
1 ud af 9
Delhi
1 ud af 9
Udsigt fra Jama Masjid moskeen
1 ud af 9
Krydderier i massevis
1 ud af 9
Rejser til Indien
1 ud af 9
Folk med læs på i Delhis gader

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Delhi

Flere hoteller i Delhi

Oplevelser