Du er her: Lande > Costa Rica > Rejser > Rejse CR36

Kort og godt - telt i regnskoven, dyreliv og herlig strand

11 dages rejse: 2 nætter San José, 3 nætter Drake Bay (Corcovado), 3 nætter Dominical og 1 nat San José
Rejse: 
CR36
Byliv i San José, regnskov og udflugter omkring Drake Bay og Corcovado Nationalpark og strand i Dominical.

Din rejse begynder i hovedstaden San José, der har et væld af museer, seværdigheder, smukke parker og hyggelige markeder. Nu er det ud i naturen - nemlig til Drake Bay, der ligger ved smukke Corcovado Nationalpark. Her er både masser af naturoplevelser i regnskoven og også dejlige ture ud på og ned under vandet. Du har to udflugter inkluderet - den ene går til den smukke, lille bountyø Caño Island, hvor du kan snorkle og dase i sandet, og den anden er en vandretur i regnskoven, hvor du forhåbentligt ser både brøleaber, papegøjer, myreslugere og nogle af de andre spændende dyr, der lever her. Floderne er fulde af korokodiller og kaimaner, så hold øje med vandoverfladen og hold fødderne for dig selv. I Dominical kan du til gengæld sagtens både soppe og bade - især på den dejlige Domincalito strand. Bliver du træt af vandet, så tag ind og oplev naturen, der er fuld af floder og vandfald og selvfølgelig hængebroer mellem træerne - det er jo Costa Rica! Du har endnu en nat i San José, før turen går mod Danmark. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - ankomst San José
 2. San José
 3. San José - Drake Bay (Corcovado)
 4. Drake Bay (Corcovado)
 5. Drake Bay (Corcovado)
 6. Drake Bay (Corcovado) - Dominical
 7. Dominical
 8. Dominical
 9. Dominical - San José
 10. San José
 11. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Costa Rica. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til San José!

I dag ankommer du til Costa Ricas hovedstad, San Jose, som ligger på et højdedrag midt i landet og har et dejlig mildt klima. San José har en speciel arkitektur med en sjov blanding af mellemamerikansk og spansk byggestil. Byen byder på adskillige interessante seværdigheder og museer samt dejlige parker og farverige markeder, der bugner af friske råvarer og specialiteter. "Plaza de la Cultura" er byens kulturelle centrum og har en skøn stemning. Her er masser af caféer, små butikker, overfyldte boder og gadesælgere, der handler med indiansk tøj og tæpper.

Når du har indlogeret dig, kan du evt. tage ud på en restaurant - prøv nationalretten Gallo Pinto, som består af bønner, koriander og løg, serveret med ris. Selvom du måske synes, at det lyder som noget, man spiser til et aftensmåltid, bliver det faktisk også serveret som morgenmad mange steder.

Dag 2: En dag i storbyen

Tid til at udforske den lille hovedstad. Start evt. dagen med en god kop kaffe på hotellets restaurant, men sæt dig udenfor på verandaen, så du kan følge med i livet på gaden. Gå en tur ud på Plaza de la Cultura og nyd den fantastiske atmosfære. Lige under Plaza de la Cultura ligger guldmuseet, som bestemt også er et besøg værd.

En tur til Mercado Central er også en oplevelse værd. Her sælges alt mellem himmel og jord - og det er tilladt at prutte om prisen. Men husk at holde fast i tegnebogen, for det er et yndet sted for lommetyve.

Dag 3: Velkommen til Drake Bay ved Corcovado Nationalpark

Turen går i dag til Drake Bay, som ligger tæt ved Corcovado - Costa Ricas største nationalpark. Parken har smuk natur - tæt, tæt regnskov, rivende floder, brede sandstrande og laguner. National Geographic har kaldt parken for "det mest biologisk intense sted i verden" - og det er ikke uden grund, for den er spækket med spændende natur og næsten alle Sydamerikas sjældne dyr! Nationalparken kan kun nås med båd, og i området er det hverken tilladt at bygge huse eller veje. Dette gør naturoplevelserne endnu mere autentiske, og det er såmænd bare en del af oplevelsen, at skulle hoppe barfodet fra båden ned på stranden, når man ankommer fra søsiden.

Dag 4-5: Oplevelser i naturen ved Corcovado Nationalpark

Nyd livet på stranden og tag på spændende udflugter i naturen.

En af dagene skal du på en vandretur i regnskoven - her er masser af spændende småstier, og du skal holde godt udkig efter sjove dyr! I regnskoven lever både myreslugere, tapirer og de skægge næsebjørne, der er på størrelse med aber! Oppe i træerne kan du være heldig at skimte papegøjer, aber eller de leopardlignende margayer, og her lever også pumaer og jaguarer. Floderne, der løber igennem parken, er fulde af krokodiller og caymaner, og indimellem lægger tyrehajer også vejen forbi, så det er altså ikke her, du skal soppe!

Du kan også få andre oplevelser ved vandet! Lej et surfbræt og forsøg dig med at surfe på de store bølger, der roligt ruller ind over stranden. Du kan også snorkle ved det fredede koralrev ud for kysten. Eller hvad med at tage en sejltur ud på vandet? Det er en god måde at få set nationalparken på udefra, og du kan være heldig at se delfiner, søkøer, pukkelhvaler og forbipasserende spækhuggere. I din rejse er inkluderet en tur til den nærliggende ø Isla del Caño, hvor der er skønt at snorkle, kigge efter delfiner og slappe af på stranden.

Dag 6: Velkommen til stranden ved Dominical!

I dag skal du videre til Dominical - en lille strandby omkring 45 kilometer syd for Quepos, hvor der hersker en hyggelig og tilbagelænet stemning. Før i tiden var byen bare en lille fiskerby, men nu er det blevet til et surferparadis på grund af de kæmpemæssige bølger, der ruller ind over stranden hele året. Vandet på selve Dominical stranden er ikke godt at svømme i, for strømmene er stærke, men den nærliggende Playa Dominicalito strand er helt fin til badning og afslapning. Dominical er også en god pase, hvis du gerne vil opleve Corcovado nationalparken, og det er billigere at bo her end i Drake Bay eller Corcovado! 

Dag 7-8: Nyd stranden i Dominical

Kig dig omkring i byen. Noget af det smukkeste, du kan opleve her, er solnedgangen ud over vandet, mens bølgerne slår ind over de mange klipper. Gå en tur langs stranden, mens solen går ned og sørg for at nyde synet!

Den smukke natur er frodig og fuld af klipper, floder og vandfald, og det giver masser af muligheder for spændende oplevelser.Tag på en trekkingtur rundt i mangroveskovene og oplev de smukke vandfald helt tæt på. Du kan også prøve en såkaldt canopywalk, hvor du går på hængebroer imellem træerne - det er altså noget helt særligt at se det hele oppefra. Du kan også tage en tur på hesteryg eller i havkajak og se det hele fra en helt tredje vinkel! 

En af dagene kan du tage en tur til Parque Reptilandia, der ligger 10 minutters kørsel fra Dominical. Her kan du se slanger, frøer og krokodiller fra området, og du kan også hilse på en enkelt komodovaran - de løjerlige hvæsende væsner lever ellers hovedsageligt på Komodo Øerne. 

Hvis du vil ud på vandet, kan du tage på en sejltur - du kan både dybvandsfisker, dykke i havet eller se efter hvaler. Ni måneder om året er der hvaler i vandet ud for kysten, og det er især pukkelhvaler, der er almindelige her.

Dag 9: Tilbage til San José

Så går turen tilbage til San Jose, hvor du lige kan gøre de sidste indkøb og måske spise den sidste gode middag, før du gør dig klar til turen hjem. Du overnatter på samme hotel som tidligere.

Dag 10: Afrejse fra Costa Rica

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 11: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Costa Rica. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Costa Rica.

Alle hoteller

Upgradefra 353,- kr.pr. personpr. dag
Park Inn

Park Inn

Park Inn er et lækkert og anderledes højhushotel, der ligger omkring 20 minutters gang fra...

Upgradefra 712,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Grano de Oro

Hotel Grano de Oro

Grano de Oro er et lækkert og charmerende nyrenoveret hotel i centrum af San Jose. Alle...

Alle hoteller

Corcovado Adventure Tent Camp

Corcovado Adventure Tent Camp ligger lige uden for Corvovado Nationalpark - lige ned til...

Alle hoteller

Villas Rio Mar

Villas Rio Mar

Villas Rio Mar er et skønt sted, som ligger i en frodig, tropisk have med farvestrålende planter...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til costa rica. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Costa Rica.

San Jose

-84.085563
9.928383

Drake Bay

-83.661715
8.714208

Dominical

-83.859630
9.252538

San Jose

-84.085563
9.928383

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 24 jun 2018 - 14 aug 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 18.090,-
Afrejse i følgende periode 16 aug 2018 - 21 aug 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.090,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 25.190,-
Børn u/12 år fra 22.190,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 05 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.790,-
Børn u/12 år fra 19.790,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 22 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.790,-
Børn u/12 år fra 16.740,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 20 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 17.190,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.790,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-San José t/r.
Alle transporter på rejsen.
9 overnatninger: 6 med morgenmad og 3 med fuldpension i Drake Bay.
2 udflugter: en til smukke Isla del Cano og en ud i junglen i Corcovado Nationalpark.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet. 

Fly Danmark-San José t/r.
Transport til og fra Drake Bay foregår med bil/minibus og båd.
Øvrige transporter foregår med bil/minibus.