Costa Rica

Selva Bananito Lodge

Gå tilbage
#Afslapning i hængekøje
#Anderledes
#Dyreliv
#Familie
#Favorit
#Fuld af sjæl
#Hyggelige træhytter
#Junglelodge
#Midt i ingenting
#Mød den søde ejer
#Natur
#Sødt personale
#Udflugter i regnskoven
#Udsigt

Selva Bananito Lodge

Selva Bananito Lodge er et fantatsisk lodge midt i naturen. Her er en virkelig god stemning, og lyden af fugle og aber i træerne kan høres konstant. Du bor i en af de 17 træhytter, der er bygget af genbrugstræ. Din hytte byder på solopvarmet vand, myggenet over sengen, og måske det bedste af det hele: en balkon med hængekøjer, hvorfra du kan nyde udsigten over regnskoven! Til gengæld må du undvære elektricitet og wifi - men hvem har egentlig også brug for det midt ude i regnskoven? 

Eftersom du bor midt ude i ingenting, får du alle dine måltider på lodgen. Udvalget er ikke stort, men maden er frisk og lækker - og så er det bare en oplevelse at spise i stearinlysets skær, mens du kan høre alle junglens lyde. På hele lodgen er det tydeligt at mærke, at ejeren Jürgen er ekstremt passioneret omkring naturbevarelse og -beskyttelse. Du må fx ikke bruge din egen sæbe og alt, hvad der kan genbruges, bliver genbrugt. Derudover er formålet med at bo her faktisk ikke at se vilde dyr - ikke fordi, her ikke er nogen, men fordi der ikke er nogen pointe i at jagte rundt efter dem.

Lodgen har wildlife-kameraer oppe, som viser at de ofte har besøg af fx pumaer og jaguarer. De er altså derude et sted, men du kan ikke forvente at se dem. Til gengæld kan du forvente at få et ophold med masser af skønne oplevelser i naturen. Du kan både komme ud at vandre med en guide i regnskoven, ride på hesteryg gennem smukke landskaber, plante et træ eller lære at klatre i et, rapelle i et vandfald og endda suse mellem trætoppene på en zipline tour. Er du ekstra eventyrlysten kan du også på forhånd bestille en overnatning i en hængekøje i det fri!

Restaurant
Gratis Wifi
5/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Tripadvisor vurdering

Billeder

1 ud af 9
De gode hytter af genbrugstræ
1 ud af 9
De gode hytter af genbrugstræ
1 ud af 9
De gode hytter af genbrugstræ
1 ud af 9
Slæng dig i hængekøjen og nyd udsigten!
1 ud af 9
De fantastiske omgivelser er svære at tage øjnene fra
1 ud af 9
Frisk og dejlig mad
1 ud af 9
Masser af muligheder for at tage på udflugter
1 ud af 9
Du kommer nok til at føle dig lille i regnskoven!
1 ud af 9
Masser af muligheder for at tage på udflugter