Costa Rica

Puerto Viejo de Talamanca

Gå tilbage

Rejser til Puerto Viejo de Talamanca

Puerto Viejo de Talamanca er Costa Ricas lille, caribiske hjørne og et populært badested. Vejret er fantastisk det meste af året med varme og solskin, der kun bliver afbrudt af enkelte voldsomme, men faktisk forfriskende regnskyl en gang i mellem. Du skal dog være opmærksom på, at der i vores vintermåneder kan forekomme stærk understrøm. Til gengæld er det rigtig godt at snorkle her, når der er bølger.

Puerto Viejo har flere strandtyper med sand i forskellige farver: Kulsort vulkansand, gråt sand, gult sand, og selvfølgelig flotte, vilde bounty-strande. Den allerbedste strand hedder Playa Chiquita og er et pragtfuldt sted, fuld af liv, vidunderlige restauranter og masser af levende musik og reggaerytmer. Du bestemmer, hvor dagen skal bruges, så slap af og tag tingene i dit eget tempo. Husk at spise tonsvis af søde og saftige mangoer i varmen, og prøv måske også den lokale snack ”yuca frita”, når den lille sult skal stilles.

Puerto Viejo er måske mest kendt for sine strande, men her er faktisk også regnskov og dyreliv! Tag på opdagelse i den bagvedliggende regnskov, hvor der bor masser af aber, dovendyr og farvestrålende fugle.

Du må endelig også lære at surfe, det er billigt og dødgodt her. Du kan tage ud på svæveture mellem trætoppene, ride langs stranden, tage på snorkleture, besøge byens lille marked - ja mulighederne er mange!

Billeder

Palmer og strand i Puerto Viejo
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Palmer og strand i Puerto Viejo
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Puerto Viejo de Talamanca

Flere hoteller i Puerto Viejo de Talamanca

Oplevelser