Du er her: Lande > Filippinerne > Rejser > Rejse F30

Krydstogt og jungleparadis

17 dages rejse: 1 nat Manila, 7 nætter krydstogt og 6 nætter Coco Beach
Rejse: 
F30
Rejser til Filippinerne - Discovery Palawan
Nyd først et krydstogt i verdens smukkeste øhav, oplev dykning ved bl.a. Apo Reef og Coron, og slut af med et ophold på vores dejlige Coco Beach

Efter en enkelt overnatning i Manila kører du et par timer sydpå til Batangas, hvorfra krydstogtet starter. Du sejler med det hyggelige, nyistandsatte skib Discovery Palawan, der har plads til i alt 42 passagerer. Du skal i mageligt tempo sejle rundt ved Calamian Islands og besøge bl.a. den Blå Lagune, smukke ubeboede tropeøer og små fiskerlandsbyer. Vandet er klart og smukt og indbyder til snorkling eller dykning, fx ved det berømte Apo Reef. Du besøger også forskellige paradisøer som Calambuyan Island og Dibotonai, hvor du kan snorkle direkte fra stranden eller slappe af på de smukke, hvide strande. Alle måltider indtages ombord – altså lige bortset fra dem, der indtages på stranden under svajende palmetræer og med sandet mellem tæerne. Efter togtet tager du videre til vores dejlige jungleparadis Coco Beach, hvor du kan nyde den hyggelige atmosfære, den gode service, de mange udflugtsmuligheder og det smukke hav. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Manila
 3. Manila - Batangas. Start på krydstogt
 4. Krydstogt: Apo Reef
 5. Krydstogt: Coron Bay
 6. Krydstogt: Sangat Island og Culion
 7. Krydstogt: Calambuyan Island og North Kay Island
 8. Krydstogt: Dibotonai og Talampulan Island
 9. Krydstogt: Club Paradise 
 10. Slut på krydstogt. Ankomst til Coco Beach
 11. Coco Beach
 12. Coco Beach
 13. Coco Beach
 14. Coco Beach
 15. Coco Beach
 16. Coco Beach
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Filippinerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne. "Verdens smukkeste øhav" kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på - Filippinerne er stærkt vanedannende...

Dag 2: Velkommen til Manila!

I dag ankommer du til Manila - Filippinernes store og travle hovedstad. Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Her shoppingcentre, gadekøkkener, markeder og småboder overalt, og her er et mylder uden lige.

Dag 3: Start på det vidunderlige krydstogt!

Så er det i dag, du skal sejle ud på et uforglemmeligt eventyr-krydstogt med Discovery Palawan (tidligere Hans Christian Andersen).

Du skal sejle fra Batangas, og efter du er ankommet og kommet godt om bord, er der indkvartering i kahytterne, velkomstdrink samt præsentation af skib og personale. Skibet letter anker om eftermiddagen og senere bliver der serveret middag på dækket, mens du sejler ud i tropenatten i skæret fra stjernehimlen. Er du heldig, kan du se Karlsvognen til styrbord og Sydkorset til bagbord.

Dag 4: Krydstogt - fantastisk dykning og snorkling ved Apo Reef

Forventet ankomst til Apo Reef tidligt om morgenen. Nationalparken Apo Reef ved Palawan bliver betragtet som et af de allerbedste dykkersteder i hele Filippinerne, og det er samtidig landets største atol. Gå ikke glip af muligheden for at snorkle på revet og kigge ned til havskildpadder og det enestående mylder af tropiske fisk. Vær forberedt på, at den øverste del af koralrevet er delvist beskadiget af tyfonen, der ramte området i 2006 og derfor ikke er helt så farvestrålende som tidligere. Selve Apo Reef Island er en lille, hyggelig ø med en dejlig sandstrand. Nyd den afslappede stemning, gå eventuelt en tur hen til øens lagune og op i det moderne fyrtårn hvor du kan nyde den flotte udsigt over hele området. Så husk dit kamera.

Dykning: Dagens første dyk laves tidligt og du går ned til ca. 30-35 meter, så du kan komme lidt tættere på hajerne. Der kræves advanced certifikat. Glæd dig til en sigtbarhed på op til 40 meter og en væg, der starter på 5 meter og går ned til ca. 40 meter. De efterfølgende dyk vil gradvist blive lavere. Der er bl.a. chance for at se hvidtippede revhajer, sorttippede revhajer, gråhajer og hammerhajer fra januar til april.

Dag 5: Krydstogt - smukke Coron Bay

Det anbefales at stå tidligt op denne morgen, for indsejlingen til Coron Bay må du ikke gå glip af. Du vil sikkert opleve det lige så smukt som Jacques Cousteau gjorde det i sin tid. Nyd udsigten fra øverste soldæk. Efter morgenmaden er der landgang, og et par af skibets besætningsmedlemmer vil føre dig op til Kayangan Lake, også kaldet Blue Lagoon. Søen ligger i et udslukt vulkankrater og består af 70 % ferskvand og 30 % havvand, så der er ikke meget andet liv end små guppyer og rejer. På grund af vandets renhed og sammensætning kan du se de mægtige søjler på bunden, der leder tankerne hen på en naturskabt katedral. Husk snorkeludstyret. Discovery Palawan kan ikke lægge helt ind til øen, så du bliver sejlet i motorbåde ind i den utrolig smukke bugt, hvorfra du skal gå ad den naturlige "trappe" (hugget ind i klippen) op til søen, som ligger omkranset af høje klipper. Frokosten serveres på skibet, og efter frokost vil der være en snorkeltur til Siete Pecados, hvor der naturligvis er mulighed for at se koraller og masser af fisk i flotte farver. Tilbage på skibet kan du tage et bad, inden turen igen går i land - denne gang skal du på udflugt til Maquinit´s varme kilder på hovedøen Busuanga. Her vil der blive serveret middag, og hvis du ikke har fået vand nok, så kan du bade og nyde det varme vand, imens du drikker en kølig forfriskning.

Dykning: Ved ankomsten til Coron vil der være to morgendyk på to forskellige dykkersteder. Det første er Twin Peaks, og her kræves som minimum et advanced certifikat. Her dykker du ned langs en af de to store klipper og ser store søvifter på vej ned - et dykkersted, hvor der ofte ses skildpadder. Siete Pecados kræver også advanced certifikat. Her ser man ofte nogle anderledes fisk, og her er inden for de sidste fem år fundet to nye slags koraller i området, men her er naturligvis også nøgensnegle, og er du heldig, måske en skildpadde. Om eftermiddagen skal du dykke i Barracuda Lake. Søen er vulkansk, hvilket betyder, at jo længere man dykker ned, jo varmere bliver det, og her kan opleves et "omvendt" springlag, når man kommer til det rigtig varme vand. Klippesiderne i søen er de flotteste du kan forestille dig. Her findes ikke noget særlig fiskeliv, fordi vandet er for varmt. Men en gammel barracuda, der efter sigende er over 100 år gammel, lever i søen. Dette dyk skal opleves!

Dag 6: Krydstogt - Sangat Island og Culion

Efter morgenmaden sejles i små både ind til Sangat Island. Her kan du vælge at slappe af på stranden og/eller snorkle ved Coral Garden, der byder på et af turens bedste snorkelsteder - i form af en farverig koralvæg med et væld af smukke formationer og fisk.

Efter frokost på skibet er der mulighed for at besøge Culion, som er en af de mest kendte og pæneste små byer i dette øhav. Culion er berømt for at være en af Østens sidste store hospitalsbyer, der behandler spedalskhed. I selskab med et par besætningsmedlemmer besøges hospitalet og det tilhørende museum samt den velholdte, katolske kirke. Middagen spises ombord, når solen er gået ned. Om natten ligger skibet for anker i bugten.

Dykning: Området omkring Coron er berømt i dykkerkredse for sine mange sunkne, japanske vrag fra 2. verdenskrig. I dag kan du opleve tre af disse vrag: Irako, som kræver advanced certifikat, og så fragtskibet Olympia Maru og Tangat wreck, der nu står ret op og ned på 27 meter dybde. Hendes last var olietønder, og rester af tønderne kan stadig ses i lastrummene. Væggene mellem lastrummene er rustet væk, så du kan helt ubesværet svømme fra det ene lastrum til det andet.

Dag 7: Krydstogt - snorkelparadiset Calambuyan Island og smukke North Kay Island

Om morgenen sejles fra Culion igennem det naturskønne stræde med ubeboede, grønne øer til begge sider. Masser af perler dyrkes her, og de mange hvide sandstrande ligger uberørte hen. Kun halvanden times sejlads nord for Culion ligger Calambuyan Island, der er omgivet af rigtig flotte, farverige koraller med et væld af fisk. Denne dag er et paradis for snorklerne. Du behøver kun at svømme få meter ud fra stranden, før koralrevet begynder. På land er der en dejlig sandstrand med masser af skygge, hvor du kan søge hen, hvis du er ved at trænge til en pause fra den tropiske sol. Frokost ombord og sejlads til North Kay Island, hvor der også er rigtig god snorkling direkte fra stranden og en flot, øde sandstrand med smukke, hvide koraller i vandkanten. Denne aften bydes der på lækker barbecue på stranden og der kan danses i bare tæer i det fine sand, så lad blot klip klapperne blive om bord (er vejret ikke til det, bliver denne aften rykket til en anden). I nat overnattes for anker.

Dykning: Om morgenen dykkes på Akitsushima. Det eneste vrag, der minder lidt om et krigsskib. Dette vandflyver-hangarskib ligger nu nede på 36 meters dybde, hvor du kan beundre den store kran, man i sin tid brugte til at sætte vandflyveren ned med. Omkring masten holder der altid en masse store flagermusfisk til, og der hvor kanonerne engang sad, plejer skorpionfiskene nu at holde til. Her er der mulighed for at se eller gense krokodillefisken, men det kræver et advanced certifikat! Før frokost dykkes der på Taiei Maru kun 10 minutters sejlads fra øen - måske det flotteste vrag i området. Dette gamle tankskib byder på spændende og varieret dykning i mellem 11 og 26 meters dybde, så et oplagt multilevel dyk for de erfarne - her kan af og til være noget strøm. Om eftermiddagen dykkes der ved koralrevet omkring Calambuyan Island, hvor der findes flotte koraller og et spændende makroliv, og her ses også skildpadder af og til.

Dag 8: Krydstogt - paradisøen Dibotonai og fiskerlandsby på Talampulan Island

Efter morgenmaden på Discovery Palawan sejles du ind til paradis-øen Dibotonai, der har en utrolig dejlig strand med fint, hvidt sand. Palmer og små læhytter af bambus giver mulighed for skygge, og der er fin snorkling kun et par meter fra strandkanten. Om eftermiddagen sejles du i motorbåd ind til nærliggende Talampulan Island, hvor du kan gå en tur i Fisherman´s village. En meget traditionel, filippinsk fiskerlandsby med farverige bancas (fiskerbåde) og velholdte bambushytter. Tag en snak med de folk du møder, leg med børnene eller deltag i nationalsporten basketball. Efter middagen ombord sejles mod Tara Island og skønne Club Paradise.

Dykning: Om formiddagen dykkes der ved vraget af Nanshin Maru, der ligger og hviler op ad revet ved Black Island på en max. dybde af 32 meter, så husk dit advanced certifikat. Sigtbarheden her er meget bedre end på de andre vrag, og du kan sagtens have en sigt på 20-25 meter. På og omkring vraget vil du se dragefisk, makrel, gylter, musketerfisk og havaborrer. Om eftermiddagen dykkes der på det lille, fine koralrev ved Dibotonai. Her kan du være heldig at se den sjældne Dugong - eller søko, som den kaldes på dansk.

Dag 9: Krydstogt - nyd livet på Club Paradise

I dag sejler skibet videre til det lækre Club Paradise, hvor du kan rigtig kan hygge dig på stranden med de mange dejlige faciliteter. Tag en tur ud at snorkle, sejl kayak eller spil lidt bold i sandet. Sidst på eftermiddagen sejler skibet videre mod Batangas. Husk at nyde dagen i fulde drag - det er din sidste dag på krydstogt.

Dykning: Der er 1 dyk ved Dimalanta vraget fra anden verdenskrig og efter frokost et dyk ved revet ved Club Paradise. Her kan du være heldig at se skildpadder, stimer af makrel, tudsefisk, nøgensnegle og andet spændende makroliv.

Dag 10: Velkommen til jungleparadiset Coco Beach!

I dag ankommer du til Coco Beach - vores filippinske jungleparadis!

Coco Beach Island Resort ligger idyllisk i en tidligere kokosplantage med egen privat strand. Her bor du imellem kokospalmerne, og der er smukke planter mellem hytterne, så du bor virkelig i et jungleparadis. Resortet ligger lige udenfor bugten ved byen Puerto Galera, der er kendt for netop den smukke bugt – en af de flotteste i verden! Derudover er den omkringliggende natur fantastisk med store bjerge og gode muligheder for udflugter og trekking. 

Resortet ligger op ad en skråning, hvor de hyggelige bambushytter er bygget ind i naturen. Nogle er enkeltstående hytter, andre er dobbeltbungalows, hvor du har en nabo, eller større familier kan bo i to bungalower ved siden af hinanden. Nogle har få trapper, andre har mange, men fælles for alle er, at de har en dejlig balkon med god udsigt ud over resortet og muligvis havet. Værelserne er enkle og for det meste indrettet med bambusmøbler.

Coco Beach er som udgangspunkt et simpelt ”bambusresort”, så du skal ikke forvente et nyt og moderne resort, når du kommer hertil. Nogle steder kan det virke meget slidt, bl.a. fordi bambus hurtigt bliver gammelt, men ja også fordi Coco Beach er af ældre dato. Coco Beach ligger på en ø, og selvom der er små byer omkring, kommer de fleste forsyninger fra Manila – og det er ikke hver dag. Derfor kan det være, at restauranten ikke kan tilbyde hele menuen hver dag, og det kan også være, at der går lidt tid, før ting bliver repareret, fordi de mangler reservedele. Til gengæld er her fantastisk personale og en dejlig familiær stemning. C&C Travel har stadig et samarbejde med resortet og kan derfor tilbyde rigtig gode priser. Dog er vi ikke involveret i ledelsen, som vi var tidligere. Ledelsen er i dag 100% filippinsk.

Stranden ved resortet er lille og god, og her skal du kun et lille stykke ud, før koralrevet begynder, og derfor er sandet på stranden groft koralsand, og her skyller også mange sten op. Ved højvande kan du nemt bade, måske med badesandaler på. Når det er lavvandet, bliver søgræsset synligt på stranden, og så er det svært at bade, derfor tilbyder resortet en gratis bådtur hver dag kl. 9.30, så du kan tage ud til andre flotte strande og bade. Har du lyst til lidt forandring, så er her to swimmingpools. Den ene ligger ned til stranden og er perfekt til familier, og den anden ligger helt oppe i toppen af resortet med den smukkeste udsigt ud over bugten og palmerne og kaldes for "Silent pool".

Dag 11: Nyd livet på vidunderlige Coco Beach

Der er masser at tage sig til på selve Coco Beach! Ud over at ligge ved stranden, kan du bade, snorkle, spise god mad og selvfølgelig drikke lækre drinks, når det er happy hour. Skal det være rigtig eksotisk, så prøv en frisk buko juice, hvor de simpelthen bare skærer hul i en kokosnød og stikker et sugerør i – og kokos skulle jo være så sundt! Hvis du har brug for at komme ud af solen, kan du både gå en tur i spaen eller i den lille butik med souvenirs fra området, eller du kan få din værtsfamilie til at bringe dig te eller kaffe på terrassen og nyde skyggen her hele formiddagen.

Hver lørdag er der grillaften med lækker buffet af grillet kød, og der er selvfølgelig også ris, grøntsager og andre spændende ting. Der er levende musik og en helt særlig stemning! Indimellem er det en temafest, og så er maden og pynten arrangeret ud fra det - det er virkelig hyggeligt!

Der er selvfølgelig også mange aktiviteter på vandet! Lej måske en havkajak og tag en sejltur i den smukke bugt – vandet er så klart, at du nemt kan se både fisk og koraller oppefra. Du kan også prøve at stå på vandski, wake boarde eller sejle i bananbåd!

I shoppingarkaden kan du købe adskillige Coco Beach produkter, og du kan faktisk gå op til værkstederne og se, hvordan de fremstiller deres herlige kokossæber.

Dag 12: Coco Beach - snorkling eller dykning?

Coco Beach har sin egen dykkershop, Coco Divers, der arrangerer spændende dykkerture i området. Hele bugten er kendt for noget af det smukkeste dykning i Filippinerne, og det skal simpelthen opleves! Du behøver slet ikke at være øvet dykker, du kan nemlig tage dykkerkurser, dykkercerifikat og leje udstyr igennem dykkercenteret. Du befinder dig i nogle af de smukkeste farvande i verden… Gå ikke glip af chancen for at kigge ned på bunden, du kommer ikke til at tro dine egne øjne!!! Prøv at dykke ved skibsvraget Alma Jane, som ligger lidt uden for Puerto Galera – en helt utrolig oplevelse! Du kan også starte med et prøvedyk i poolen, og hvis du får blod på tanden, så forsøg dig med et prøvedyk i havet sammen med Coco Divers.

Men der er mindst lige så smukke snorklemuligheder i nærheden. Kun fem minutter i båd fra Coco Beach ligger Coral Garden nemlig. Det er her, de lokale dykker efter perler i de kæmpestore muslinger på bunden af bugten, og du kan nemt se dem, når du snorkler henover dem. Derudover er der det smukkeste koralrev med fisk i alverdens farver, og det er heller ikke ualmindeligt at hilse på kæmpestore havskildpadder her. Vandet har de mest utrolige farver, og det er helt krystalklart! 

Dag 13: Coco Beach - en tur til Puerto Galera?

Coco Beach ligger kun en kort sejltur fra Puerto Galera, så tag ind og besøg den lille by, hvis du trænger til lidt byliv.

Det tager 10 minutter at sejle til byen, der ligger i en af verdens smukkeste bugter – en naturlig havn, der blev navngivet efter de spanske galioner, som lagde til her i 1500-tallet. Allerede når du træder ind på havnen, bliver du mødt af sælgende, der på dansk fortæller dig, at deres varer er ”meget billige”. Her er en masse farvestrålende boder med saroner, badetøj, halskæder, solhatte og strandtøj, hvor du roligt kan prutte med de handlende om prisen. Byen har også et meget lille marked med grøntager, frugt, friskfanget fisk og kød, og her er også en håndfuld butikker. Byens hovedattraktion er nok den fine, lille kirke, der ligger omgivet af palmer og blomster ved siden af et lillebitte museum med fund fra sunkne skibe fra forskellige lande. Der er masser af trafik på hovedgaden med jeepneyer og tricycles i læssevis, og gaderne er stejle, men der er boder og butikker over det hele, hvor de lokale handler.

Området omkring byen er spækket med flotte strande, frodig jungle, store bjerge og vandfald. Tag rundt i det bjergrige landskab enten til fods, på mountainbike eller med jeepney fx til det flotte Tamaraw vandfald en halv times kørsel fra byen. Her kan du bade, hvis du da ikke er bange for det kolde vand fra bjergene. Du kan også prøve at gå på hængebroer over junglen - eller hvis du er lidt mere modig, så tag en tur i zipline over trækronerne.

Dag 14: Coco Beach - beach hopping med bankabåd?

Der er rigtig mange muligheder for aktiviteter og udflugter på Coco Beach, så du kommer ikke til at kede dig!

Tag måske på en beach hopping – en heldagstur med båd, hvor du sejler ud til smukke strande. Bestil en stor picnickurv fra restauranten aftenen før, og få en bådsmand til at sejle dig lige derhen, hvor du vil - ud i det skønne blå. Hvis du sejler i en time, kommer du til steder, hvor der overhovedet ikke er turister at se nogen steder. Du kan bade, snorkle eller bare slikke sol på bounty-stranden. Imens vil bådsmanden tænde op i grillen og tilberede en lækker frokost. Kan det blive bedre?

Dag 15: Coco Beach - måske et smut til Sabang?

Trænger du til lidt mere byliv, så tag en tur til Sabang, der ligger kun fem minutter i båd fra Coco Beach. Her får du liv, barer og gadekøkkener for alle pengene. På overfladen er byen ikke særlig charmerende med masser af trafik og gadeos, men hvis du søger ud i krogene, finder du små skatte. Langs stranden ligger pastelfarvede hoteller, private huse og spisesteder, og hovedgaden fører op ad stejle bakker til et virvar af gamle huse og småboder blandet sammen med storslåede turisthoteller.

Parallelt med stranden ligger små, mørke gader med butikker og supermarkeder, hvor du sagtens kan finde ting at købe med hjem. Trænger du til at hvile ørene, så søg ud i enderne af stranden. I den ene ende kan du sidde på rolige caféer og nyde den lidt hippieagtige stemning, og i den anden ende af stranden er der ofte marked med tøj og tingeltangel og et væld af gadekøkkener med sjov mad. På vej tilbage til Coco Beach skal du måske lige besøge de flydende barer ude på vandet og få dig en drink? 

Dag 16: Afrejse fra Filippinerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Filippinerne.

Alle hoteller

Den imponerende lobby

Manila Hotel

Manila Hotel er måske det mest berømte hotel i Manila, og det er helt sikkert en oplevelse at bo...

Rejser til Filippinerne

Belmont Hotel Manila

Belmont Hotel Manila er et super dejligt og moderne hotel, der ligger meget centralt og blot 5...

Alle hoteller

Discovery Palawan

Discovery Palawan er et rigtig hyggeligt krydstogtsskib, der tidligere har sejlet under navnet...

Alle hoteller

Vores vidunderlige Coco Beach

Coco Beach Island Resort

Coco Beach Island Resort ligger idyllisk i en tidligere kokosplantage med egen privat strand....

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til filippinerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Filippinerne.

Manila

121.000
14.580

Puerto Galera

120.950
13.500

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 08 jan 2019 - 01 feb 2019
NB! Bemærk der er kun afrejse den 31. januar 19.
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 21.690,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Manila t/r.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger: 7 med morgenmad og 7 på krydstogtet med helpension.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Drikkepenge på krydstogtet.
Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Manila t/r.
Al transport mellem lufthavne, havne og hoteller med bil/minibus.
Krydstogtet i det smukke øhav har start og slut i havnen i Batangas, og foregår med det dejlige skib, Discovery Palawan.
Transport mellem havnen i Batangas og Coco Beach med udriggerbåd.