Du er her: Lande > Filippinerne > Rejser > Rejse F26

To af Filippinernes smukkeste strande

14 dages rejse: 1 nat Manila, 5 nætter El Nido og 5 nætter Boracay
Rejse: 
F26
Rejser til Filippinerne
En enkelt nat i Manila og derefter et smut til to fantastiske strande! Afslappet stemning og smukke laguner i El Nido og kridhvidt sand og byliv i Boracay.

Efter en nat i Manila tager du til smukke El Nido, der ligger på øen Palawan. El Nido er en af vores yndlingsbyer i Filippinerne, fordi den er så hyggelig og afslappet. Her skal du bare nyde den dejlige strand og udsigten ud over det mest turkisblå vand, du kan forestille dig. Tag på øhop til endnu flere flotte strande og besøg de to flotte laguner, hvor der er helt fænomenalt at snorkle. Hvis du vil se skildpadder, så tag et smukt til Bacuit Bay, hvor du vil opleve det klareste vand - og så ja, måske en skildpadde eller to. Videre til Boracay, hvor der er mere liv på den fine, hvide sandstrand. Spis på dejlige restauranter, køb lidt souvenirs med hjem og brug tiden på at slappe af på stranden. White Beach er flere gange blevet kåret som verdens bedste strand, og det er altså ikke uden grund. Men vil du snorkle, så må du på øhop. Den nordlige ende af strande er rolig, mens den sydlige ende er fuld af vandsportsaktiviteter, folk der spiller beachvolley og barer med farvestrålende drinks. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Manila
 3. Manila - El Nido
 4. El Nido
 5. El Nido
 6. El Nido
 7. El Nido
 8. El Nido - Boracay
 9. Boracay
 10. Boracay
 11. Boracay
 12. Boracay
 13. Boracay
 14. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Filippinerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne. "Verdens smukkeste øhav" kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på - Filippinerne er stærkt vanedannende...

Dag 2: Velkommen til Manila!

I dag ankommer du til Manila - Filippinernes store og travle hovedstad. Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Her shoppingcentre, gadekøkkener, markeder og småboder overalt, og her er et mylder uden lige.

Dag 3: Af sted mod hyggelige El Nido

I dag skal du videre til det skønne El Nido.

På vestkysten af den langstrakte ø Palawan ligger fiskerbyen El Nido, der er et af C&Cs absolutte favoritsteder i Filippinerne. Naturen og havet her er måske det smukkeste i hele Filippinerne. El Nido er en hyggelig, lille by med små butikker, gode spisesteder og et stemningsfuldt natteliv. Palawan er ikke særligt udbygget, og her er ikke elektricitet hele dagen.

Gå en tur ned ad den lille hovedgade og læg vejen forbi Art Café. Her er en hyggelig stemning, og du kan få lidt kage eller morgenmad, mens du læser om nogle spændende ture. Her er folk fra hele verden - backpackere, turister, unge på studietur, lokale filippinere og mange andre...

Dag 4-7: Nyd byen og den dejlige strand - måske skal du ud at sejle?

Det kan godt være, at du bor i en lille fiskerlandsby, men der er så mange muligheder for udflugter, at du slet, slet ikke behøver være bange for at komme til at kede dig! Naturen og havet her er måske det smukkeste i hele Filippinerne, og den mest populære aktivitet er island hopping, altså ø-hop, hvor du bliver sejlet fra ø til ø i det turkisblå vand. Der findes 6 forskellige, smukke ruter, og på hver og en af dem besøger du hele 5 fantastiske strande!

Du kan også tage ud til de sorte, voldsomme klipper, besøge Makinit Hot Springs, der ligger ca. 20 km nord for El Nido, gå gennem skoven til vandfaldet Nagkalit-kalit, besøge Ille-grotten, tage på klippeklatring eller besøge Cadlao Island med skov, mangrover og laguner. Du kan også tage til Bacuit Bay - en smuk bugt med det klareste, blå vand og mange småøer her og der. Her kan du svømme og måske endda være heldig at se skildpadder. Small Lagoon og Big Lagoon er også helt fantastisk smukke - et af de flotteste steder i hele verden, hvis vi selv skal sige det, og det er næsten et must at tage en tur til disse laguner, hvor vandet er krystalklart, og du er omgivet af kæmpemæssige, frodige klippebjerge.

Dag 8: Velkommen til Boracays fine strand!

I dag bliver du budt velkommen til paradisøen Boracay - et populært feriemål blandt solhungrende mennesker fra hele verden.

For år tilbage var Boracay Island en godt bevogtet hemmelighed, og kun få kendte til dens eksistens. Nogle siger, at det først var i 70'erne, da et udenlandsk filmhold ved et uheld "opdagede" denne paradisø og spredte nyheden omkring det pulver-hvide sand og krystalblå vand, at folk fik øjnene op for dette paradis. I dag er Boracay en yderst populær destination, og stranden White Beach er flere gange blevet kåret som en af verdens bedste strande. Her sker altid noget - i løbet af dagen kan du spille beachvolley, dyrke forskellige former for vandsport, prøve at dykke, tage en tur på golfbanen og selvfølgelig nyde solen og få en god farve på maven.

Dag 9-12: Afslapning på stranden i Boracay

Snyd ikke dig selv for en sejltur, hvor du ligger i et net strakt ud på en bancas udrigger-båd og bare glider gennem havet. Prøv også at leje en lille scooter og kør lidt rundt. se evt. grotterne på nordsiden af øen, spil golf midt på øen, eller tag på fisketur med en af de lokale bådmænd. Snorkelture kan arrangeres nemt fra stranden. Om aftenen er der et blandet natteliv, med alt fra små eksklusive restauranter, hvor du kan få en romantisk middag for to, til fest på stranden og mange barer med god barbecue, farverige drinks og høj musik. Du kan vælge at bo midt i det hele med alt inden for gåafstand, men hvis du ønsker at bo lidt mere stille, findes der også rigtig gode hoteller, der ligger i lidt roligere omgivelser, i den nordlige ende af stranden.

Dag 13: Afrejse fra Filippinerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Filippinerne.

Alle hoteller

Den imponerende lobby

Manila Hotel

Manila Hotel er måske det mest berømte hotel i Manila, og det er helt sikkert en oplevelse at bo...

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel

Berjaya Makati Hotel er et godt hotel, som ligger midt i Makati - Manilas forretningsdistrikt....

Alle hoteller

Sea Cocoon Hotel

Sea Cocoon Hotel er et godt og super hyggeligt hotel. Du bor midt inde i byen, hvor du kan finde...

Upgradefra 416,- kr.pr. personpr. dag
Dolarog Beach Resort

Dolarog Beach Resort

Dolarog Beach Resort er et dejligt resort, der ligger en 20 minutters sejltur fra El Nido. ...

Upgradefra 459,- kr.pr. personpr. dag
Cadlao Beach Resort & Restaurant

Cadlao Beach Resort & Restaurant

Cadlao Beach Resort & Restaurant er nydeligt hotel 10 min fra selve hovedstranden i El Nido...

Upgrade
Doublegem Beach Resort

Doublegem Beach Resort

Doublegem Beach Resort ligger direkte på stranden Corong Corong med udsigt ud over Bacuit Bay og...

Alle hoteller

Casa Pilar Beach Resort

Casa Pilar Beach Resort

Casa Pilar Beach Resort ligger midt på den livlige strand lige ud til promenaden. Her er ret ...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til filippinerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Filippinerne.

Manila

121.000
14.580

El Nido

119.388259
11.182130

Boracay

121.927
11.969

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 okt 2018 - 14 nov 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.390,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 15 nov 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.690,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 17.190,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 07 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 15.590,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2019 - 04 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 14.690,-
Afrejse i følgende periode 05 feb 2019 - 11 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 12 feb 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 14.690,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 22 jun 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2019 - 27 jul 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2019 - 24 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 28 jul 2019 - 30 sep 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2019 - 13 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Manila-El Nido-Caticlan-Manila-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
11 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Miljøafgifter til/fra Boracay (betales kontant).
Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Manila-El Nido-Caticlan-Manila-Danmark.
Transport mellem lufthavne, havne og hoteller med bil/minibus.
Transport mellem lufthavnen i Caticlan og Boracay med bil/minibus og båd.