Du er her: Lande > Mexico > Rejser > Rejse MX11

Sjov strandferie i Playa del Carmen

11 dages rejse: 9 nætter Playa del Carmen
Rejse: 
MX11
Dejlige Playa del Carmen
Playa del Carmen er en populær badeby, der både byder på hygge og underholdning, og som er et godt udgangspunkt for spændende udflugter.

Playa del Carmen er en by med rigtig mange muligheder for både det unge par og for familien. Du kan vælge at slænge dig i en liggestol og bygge sandslotte på den brede sandstrand, eller du kan benytte dig af det kæmpe udbud af restauranter, butikker, barer og diskoteker. Er du den aktive type, har du mulighed for at fiske, lave alverdens vandsportsaktiviteter, dykke eller tage på udflugt ud af byen. Her er både gode busforbindelser og mange turoperatører med et stort udbud af spændende udflugter. Du kan pleje din kulturelle side ved at besøge de imponerende mayaruiner i Tulum og Chichen Itza, og du kan opleve skøn natur og rolige strande på en af de nærliggende øer. Du kan også tage i sjove adventureparker, svømme i det klareste vand i smukke cenoter eller se hundredevis af lyderøde flamingoer i et af de dejlige naturreservater. Nyd ferien, og brug tiden på lige det, du har lyst til!  

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Playa del Carmen
 2. Playa del Carmen
 3. Playa del Carmen
 4. Playa del Carmen
 5. Playa del Carmen
 6. Playa del Carmen
 7. Playa del Carmen
 8. Playa del Carmen
 9. Playa del Carmen
 10. Playa del Carmen
 11. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Mexico. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til dejlige Playa del Carmen!

I dag ankommer du til Playa del Carmen - et af verdens mest populære feriesteder - både med og uden børn. Her er, ud over den pragtfulde strand, masser af liv og gang i den både dag og nat, så er du ude efter en ungdommelig og livlig atmosfære, er det lige stedet af tage hen! Er du derimod mere til en stille ferie på en øde strand, kan Playa del Carmen virke noget støjende og overrendt, men der er til gengæld også et hav af udflugtsmuligheder for hele familien.

Playa del Carmen er som sagt et af verdens mest populære feriesteder, så hvis ikke du booker i virkelig god tid, kan det være svært at finde et ledigt hotel til dig.

Det vil være en skam ikke at opleve pyramider, når nu du er i Mexico. Gå ind til en af de små turoperatører, der ligger overalt, og bestil en tur til Chichen Itza. Det ligger ikke ud til havet, men alene størrelsen på ruinerne er nok til at gøre enhver stum. Chichen Itza er et imponerende pyramide- og ruinkompleks, og er et af de vigtigste i Mexico! Området ligger midt på Yucatan-halvøen, og vejen derud går gennem tætbevoksede jungleområder. Selve Chichen Itza-området er ca. 600x800 meter stort og indeholder et væld af forskellige gamle bygninger - flere af dem er særdeles velbevarede...! Hovedattraktionen er den 25 meter høje pyramide, El Castillo. Ikke langt fra El Castillo ligger Gran Juego de Pelota - en imponerende boldbane bygget op i sten, den største i Mexico!

Dag 2-9: Nyd livet på Playa del Carmens skønne strand

Playa del Carmen er simpelthen så dejlig!

Området er berømt for sine strande og ikke uden grund. Bevæg dig de nødvendige 200 meter fra hotellet til en af liggestolene i strandkanten og vent nu et par timer med at tænke eller tage beslutninger. Har du brug for at blive nedkølet, kan du tage en svømmetur i det krystalblå hav eller bede en af tjenerne om en iskold Corona. Husk også at nyde den hyggelige by!

Du har måske bemærket, at man spiser lidt senere her end i Danmark, så tag dig god tid til at skylle saltvandet af og få lidt tiltrængt aftersun på ryggen. En aften bør du prøve at spise på Panchos. Restauranten er præget af en behagelig og afslappet atmosfære, selv om man ikke helt kan lade være med at tromme med på baggrundsmusikken med fødderne. Maden er af moderne, international karakter med et tydeligt mexicansk twist.

En dag kan du tage et smut forbi dykkerbutikken Divemike. Det er en af de mest respekterede dykkerbutikker i området, og det vil være et godt sted at begynde, hvis du vil udforske verden under havoverfladen.

Hvis du ikke er super vild efter at komme dybt ned under vandoverfladen, så arrangerer de også nogle glimrende snorkleture, og de har altid nogle gode råd klar med hensyn til restauranter, udflugter og lignende... www.divemike.com.

De fleste turoperatører tilbyder også ture til nogle af de naturreservater, der ligger i området. Her kan du blandt andet opleve mangroveskove, fugleliv, krokodiller og kæmpestore flokke af lyserøde flamingoer.

Har du lyst til at fiske dine egne kæmpestore tunfisk, barracudaer og blue marlins? Så skal du bare gå et par hundrede meter ned ad stranden og tale med en af kaptajnerne på de små, hurtiggående fiskerbåde. Se eventuelt mere på www.playadelcarmeninfo.com/playa-del-carmen-info-fishing.html.

Er du ikke bidt af en gal fisker, kan du i stedet prøve at windsurfe eller hvad med at lære at sejle en lille 1-2 personers såkaldt Hobie Catamaran? Den er lille, men lynhurtig!

En aften kan du prøve en af de flotte barer i Playa del Carmen. På hjørnet af 5th Avenue og Calle 12 ligger in-stedet FLY, hvor man kommer for at se og blive set. Midt i restauranten ligger en lillebitte modebutik, hvor du kan shoppe, mens du venter på maden. Du bør kraftigt overveje at bestille grillede kæmperejer i tequilla og mangosovs, det er i sandhed en ret for guder.

Du kan også tage en udflugt til øen Cozumel?? Nyd en god morgenmad, pak en lille taske med et håndklæde, kamera og kørekort, og gå ned til havnen. Køb en tur/retur-billet til øen Cozumel. Sørg for, at det er med firmaet Mexico Waterjets, de er bedre til at holde tiderne, og så bruger de gamle, danske flyvebåde (kontroller selv teksten på redningsvesten under sædet). Turen tager en halv time hver vej.

Eller hvad med at tage en tur til en af de mere øde strande sydpå? Playa Express har busser langs kysten hver halve time det meste af dagen. Spørg efter et godt sted at stå af, der er masser af små, meget smukke strande... Men husk selvfølgelig at sikre dig, at du kan komme tilbage med bussen igen.

Husk at nyde den skønne strand, før du skal hjem igen!

Dag 11: Afrejse fra Mexico

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 12: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Mexico. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Mexico.

Alle hoteller

Hotel Las Golondrinas

Hotel Las Golondrinas

Hotel Las Golondrinas er et skønt sted i hjertet af byen, kun et par minutters gåtur fra...

Upgradefra 393,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Riviera del Sol

Hotel Riviera del Sol

Hotel Riviera del Sol er et hyggeligt hotel, der ligger i den mere stille ende af Playa del...

Upgradefra 1016,- kr.pr. personpr. dag
Mahekal Beach Resort

Mahekal Beach Resort

Mahekal Beach Resort er et stort lækkert resortagtigt hotel, der ligger lige på stranden og ca....

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til mexico. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Mexico.

Playa del Carmen

-87.073889
20.627124

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 19 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 9.990,-
Børn u/12 år fra 8.990,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 12.290,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 26 dec 2018 - 05 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 12.590,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 06 jan 2019 - 28 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 10.790,-
Børn u/12 år fra 9.790,-
Afrejse i følgende periode 29 apr 2019 - 19 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 9.990,-
Børn u/12 år fra 8.990,-
Afrejse i følgende periode 20 jun 2019 - 10 jul 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 9.390,-
Børn u/12 år fra 8.590,-
Afrejse i følgende periode 11 jul 2019 - 11 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 10.190,-
Børn u/12 år fra 9.390,-
Afrejse i følgende periode 12 aug 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 10.790,-
Børn u/12 år fra 9.790,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 30 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 9.990,-
Børn u/12 år fra 8.990,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Cancun t/r.
Alle transporter på rejsen.
9 overnatninger.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Skal du bo på Yucatan halvøen (bl.a. Riviera Maya, Costa Maya, Playa del Carmen, Akumal, Mahahual, Puerto Juarez, Tulum, skal du betale en miljøafgift på ca. 20 pesos pr værelse pr nat. Du skal betale denne direkte til hotellet.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Cancun t/r.
Transport mellem lufthavn og hotel med bil/minibus.