Mexico

San Cristobal

Gå tilbage

Rejser til San Cristobal

San Cristobal er en større by, der ligger i et bjergrigt landskab. Her er virkelig hyggeligt med brostensbelagte gader og farverige huse. Her kan du bruge dagen på at vandre langsomt rundt i de charmerende gader og suge stemningen til dig.

Byens store kirke fanger dine øjne med dens solgule farve og flotte, røde udsmykning. Tag også et kig på byens lille museum. Du kan gøre gode køb på et af markederne, hvor efterkommere af mayafolket fra de omkringliggende landsbyer sælger deres varer. Der er masser af godt og smukt håndværk iblandt – lækre lædertasker og -bælter, lune tørklæder og lamauldsokker og farverige tøjdyr.

Om aftenen kan du lune dig på en kop god, mexicansk kaffe eller lækker, krydret kakao på en af de mange hyggelige caféer rundt omkring i byen - for eksempel ved byens centrale plads. Kig ud på de flotte bygninger rundt om pladsen, der bliver badet i projektørlys, og lyt til den summen af livlig snak omkring dig.

Fra San Cristobal kan du tage på mange forskellige dagsture. Tag for eksempel på en sejltur i Sumidero-kløften, hvor lodrette klippevægge tårner sig op i en højde på op til 1 km på begge sider af floden. Her kan du måske se fugle, legesyge aber og store, solbadende krokodiller.

En anden tur er til den lille landsby San Juan de Chamula, hvor du kan få et indblik i, hvordan mayaerne lever i dag. En tur ind i byens kirke kan anbefales. Her er ingen bænke og ingen præst, men stofbaldakiner i loftet og røgelse, der renser luften. Folk sidder i små grupper, blandt hundredevis af tændte stearinlys, og strør græs ud på gulvet, mens de beder - det er en meget bevægende oplevelse.

Billeder

1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Rejser til Mexico
1 ud af 8
Rejser til Mexico

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i San Cristobal

Flere hoteller i San Cristobal

Oplevelser