Du er her: Lande > Argentina > Rejser > Rejse AR08

Søer og natur i Andesbjergene - kør selv

12 dages rejse: 4 nætter Buenos Aires, 2 nætter Bariloche, 2 nætter San Martin de los Andes og 1 nat Bariloche
Rejse: 
AR08
Oplev både Buenos Aires og to af de smukkeste byer i bjergene - Bariloche og San Martin de los Andes, hvor du er omgivet af skove, søer og smuk natur.

Din rejse starter i Buenos Aires, hvor den står på masser af kulturelle oplevelser! Måske vil du se tangoshows? Måske vil du på Sightseeing og se Det lyserøde palads, Retiro kirkegården og Teatro Colon? Eller måske vil du bare nyde stemningen i de hyggelige kvarterer og spise lækre bøffer med rødvin til? Mulighederne er mange, så du kan vælge og vrage. Du flyver til Bariloche, og her henter du din lejebil, så du kan få endnu flere gode oplevelser. Bariloche minder lidt om Schweiz med de mange bjerge, skove og søer, og naturen er altså helt fantastisk. Byen har rigtig mange gode restauranter og er kendt for sin chokolade, så du kommer ikke til at gå sulten i seng, mens du er her. Kør eller tag kabelbanen op i bjergene og nyd den ene smukke udsigt efter den anden. Herefter går turen videre i bil til San Martin de los Andes - en smuk tur, som nærmest er alt for kort, fordi der er så flot natur. San Martin de Andes ligger ved siden af nationalparken Lanín, hvor du har udsigt ud over kæmpemæssige søer og den imponerende Lanín vulkan. Du kan vandre i bjergene og finde små afsides udsigtspunkter, hvor du kan fortabe dig i synet af det hele. Du slutter af med endnu en nat i Bariloche, før du vender næsen hjemad.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Buenos Aires
 3. Buenos Aires
 4. Buenos Aires
 5. Buenos Aires
 6. Buenos Aires - Bariloche
 7. Bariloche
 8. Bariloche - San Martin de los Andes
 9. San Martin de los Andes
 10. San Martin de los Andes - Bariloche
 11. Bariloche
 12. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Argentina. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så starter din rejse mod tangoens smukke land. Argentina spænder lige fra iskolde gletsjere, imponerende bjerglandskaber, levende storbyer, frodig regnskov og brusende vandfald. Slap af, nyd turen, og brug måske flyveturen til at samle appetit, så du kan smage en af de gode, argentinske bøffer...

Dag 2: Velkommen til Buenos Aires!

I dag ankommer du til livlige Buenos Aires - Argentinas hovedstad og en sofistikeret by. Det meste af året er her dejligt varmt, og her er i hvert fald altid gang i den!

Buenos Aires bliver kaldt "Sydamerikas Paris", for den minder mere om en europæisk by end en sydamerikansk. Grunden til dette er blandt andet, at langt størstedelen af byens indbyggere er europæiske tilflyttere, der har været med til at give deres præg på byens udvikling. Buenos Aires er ikke en by, du skal tage til for primært at se store monumenter og seværdigheder - dog bliver du nødt til at besøge Recoleta bydelen, hvor der er mange smukke bygninger og den meget interessant Retiro kirkegård, der betragtes som en af byens største seværdigheder. Det bedste ved byen er dog den helt specielle stemning... Tangoen blev født her, og du kan opleve den overalt!

Dag 3-5: Et par dage i Argentinas hovedstad

Se dig omkring i byen. Det er nemt nok at komme rundt. Velfungerende, men ældre, taxaer er der masser af. De fleste chauffører taler kun spansk, så er dit spanske lidt rustent, kan du medbringe et lille stykke papir, og i stedet skrive, hvor du skal hen.

Ved frokosttid kan du gå ind på et lille spisested, og for eksempel bestille "carne con salata" og ½ flaske vin super billigt... Bagefter kan du, som så mange andre gør her, lægge dig lidt i midten af parken på Plaza de Mayo - en af de mange flotte pladser i byen. Du bør besøge også besøge Casa Rosada, nu du er her. Det er det smukke, lyserøde palæ, hvor Argentinas præsident arbejder. Det er ikke hver dag, man ser et lyserødt palæ! Du SKAL også opleve en festaften på El Querandi lige i nærheden. Her kan du opleve ægte tangoglæde, superdygtige dansere og et fantastisk dinner-show. Du kan bestille billetter hos vores agent Nico eller hos din rejsekonsulent.

Har du lyst til at besøge vores dygtige agent Nicos kontor, kan du bare gøre det - eller måske har du mere lyst til at starte dit eventyr her i byen med en god kop kaffe eller chokolade? Så start med at gå hen til en af verdens mest kendte og flotteste caféer, selveste Café Tortoni. Bestil "chokolato denso og churros", deres verdenskendte specialitet de sidste 100 år - en lækkerbisken ud over det sædvanlige. Her på caféen kommer de "rigtige" argentinere for at diskutere - glem ikke at Buenos Aires er en sofistikeret by, Sydamerikas fornemmeste by. Café Tortoni har hver aften to forestillinger i baglokalerne til meget rimelige penge. Oftest er det tango-forestillinger, og her er rart at være. Det er som regel en god ide at bestille billetter i baren i caféen allerede om eftermiddagen.

En dag kan du besøge Teatro Colon, et af verdens allerstørste og flotteste teatre. Colon er igen åbent efter 4 års renovering. Snyd ikke dig selv for et besøg her. Du kan også tage ud at opleve den fantastiske argentinske tango. Dette kan gøres overalt i Buenos Aires. Du kan tage på danseskoler, du kan se tangoshows med og uden middag eller du kan besøge pladsen San Telmo på en søndag, hvor tilfældige argentinere pludselig danser.

Du bør også besøge Recoletta-kvarteret, der er mest kendt for sin flotte Retiro kirkegård - måske den flotteste seværdighed i hele byen. Den ligner på ingen måde en dansk kirkegård! Prøv at gå en tur mellem de mange gravsten, statuer, mausoleer og mindesmærker og se, hvor forskellige de er. Og der er godt nok mange! Det føles næsten som en helt lille by. Du kan blandt andet se Evitas grav - Evita bliver stadig af mange betragtet som en helgen, så den grav skal du næsten over og se!

Måske skal du også bruge en dag på shopping på gågaden Florida i centrum? Hvis du vil shoppe, er dette stedet! Køb de flotteste tasker i læder, de bedste polo-shirts (uden falske krokodiller), sko i læder som de blødeste handsker og de skønneste kashmirbluser og halstørklæder - alt sammen til gode priser.

Du kan også tage en tur ud til Tigre-deltaet. Tag en taxa til togstationen Retiro: en flot og pinligt ren togstation. Tag et øjeblik til at kigge dig omkring, bare bageren er en oplevelse i sig selv, og køb så en togbillet. Turen derud tager en lille time og undervejs kommer du igennem forstæderne og forbi tusindvis af små og store dejlige, private villaer. Toget stopper mange steder og folk stiger af og på i en lind strøm - en dejlig togtur. Husk at have billetten klar til udgangen, ellers vanker der en bøde.

Den lille by Tigre ligger ved starten af det store og meget spændende delta-område, og det er her mange Argentinere holder til i deres friweekender. Du bliver mødt af synet af kanaler, øer og en masse villaer, bungalows og slotte, som de velhavende argentinere de sidste 50 år har bygget her. Gå rundt og kig og hvil så fødderne på en hyggelig kanalrundfart.

Når du tager tilbage til Buenos Aires igen, så skulle du forkæle dig selv med en is hos en "italiener". Argentina er et lille Italien, for mange her har familie i Italien eller er efterkommere af dem, der flygtede herned efter 2. verdenskrig.

Du bør også besøge den nye bydel - Puerto Madero. Det er den gamle havnefront, der er blevet moderniseret, og her er mange lækre restauranter og cafeer. Prøv fx restaurant, Estilo Campo, som har virkelig gode kødretter, dejlige steaks og skøn, argentinsk vin! Men husk at bestille bord - for her kommer mange og spiser.

Dag 6: Velkommen til Bariloche

I dag lander du i Bariloche. Du henter din bil i lufthavnen og kører til dit hotel.

Bariloche er en af argentinernes foretrukne feriedestinationer. Området kan minde lidt om Schweiz med de mange søer og bjerge, og her er rigtig smukt! I højsæsonen fra december til februar er her mange mennesker og masser af liv. Midt i byen ligger det smukke torv Centro Civico, hvor alle bygningerne er opført i alercetræ og sten. Pladsen er indviet i 1940 af et dansk selskab, for i Bariloche er der en dansk koloni med ca. 100 personer.

Dagene kan du bruge på at nyde de fantastiske landskaber. Lej en bil og kør rundt eller tag på en imponerende sejltur på en af de mange søer. Det smukke område er også oplagt at tage på vandreture i, og efter en dag i den friske luft kan du forkæle dig selv med en smagsprøve på chokoladen, som byen er så kendt for. Det vrimler med lækre chokoladebutikker, så det bliver svært at vælge.

Du kan tage op på Bariloches mest kendte bjerg Cerro Otto, hvis du har lyst til at nyde naturen. Kabelbanen kører hele vejen derop, men om sommeren kan du også køre i bil op til balkonen og kaffebaren, der byder på en helt enestående udsigt og en kop kaffe. Hele området er blåt og grønt som et landkort kun afbrudt af de sneklædte bjergtinder.

Du kan også tage en tur til Alerces Cascade og køre langs med den smukke flod til vandfaldene. Hold godt udkig efter vildsvin, mens du kører, for der bor masser af dem her i skovene.

Slut aftenen af med en god middag, for eksempel med store bøffer og rødvin – argentinerne er jo som bekendt gode til at lave begge dele!

Dag 7: En dag i Bariloches flotte natur

Du kan næsten ikke være i Bariloche uden på en eller anden måde at køre den berømte rute Circuito Chico, som fører dig til alle de smukkeste steder i nærheden. Turen starter i centrum af byen ved Ezequiel Bustillo Avenue, som løber hele vejen langs søen Nahuel Huapi. Det er den største – og måske endda også smukkeste – sø i området, og du vil støde på den flere gange på ruten. I starten er der naturligvis rigtig mange gamle huse, men snart kommer du helt ud i naturen blandt cypresser og med udsigt til imponerende bjerge. Hvis det er sommer, er her et væld af farver fra blomster, planter og de grønne omgivelser. Undervejs kan du bade ved stranden Bonita eller i Serena Bay, hvor der er et lille baderesort.

Efter 17 km når du til foden af Mount Campanario, og hvis du har mod på det, kan du komme til toppen i en stolelift. Herfra har du en helt fantastisk udsigt ud over bjerge, søer og skove. Du kører også forbi Argentinas mest kendte hotel Llao Llao Hotel & Resort, som ligger virkelig smukt på en lille halvø ude i søen, omgivet af spejlblankt vand og græsklædte bjergsider.

Du får igen mulighed for at bade dér, hvor Lago Nahuel Huapi møder Lago Perito Moreno, og de to søers stenstrande ligger kun 150 meter fra hinanden. Så går turen ellers videre forbi bjergbestigerkirkegården til et udsigtspunkt, hvor du kan nyde panoramaudsigten ud over Perito Moreno søen. Det er en rigtig god rute, hvis du gerne vil se området, og du kan selv styre, hvor lang tid det skal tage at køre den. 

Turen går tilbage ved El Trébol Lagunen og fortsætter, ind til vejen igen rammer Ezequiel Bustillo Avenue, som fører dig tilbage til byens centrum. 

Dag 8: Videre til San Martin de los Andes

I dag skal du videre til San Martin de los Andes, der ligger omkring tre timer nord for Bariloche ud til den kæmpestore sø Lago Lácar. Du kører ad den berømte strækning Route of Seven Lakes, hvor landskabet er helt utroligt. Ruten starter i Villa Angestura, og du kommer forbi hele to nationalparker – Nahuel Huapi og Lanín, der byder på smukke, dybgrønne skove, dybe dale og glasklare søer omkranset af bjerge. 

I en af dalene støder du på Vullinaco vandfaldet, hvor du kan holde en lille pause og nyde udsigten. Den smukkeste sø på ruten er nok Lago Hermoso med den spejlblanke overflade, og her er en lille strand, hvor du kan bade.

San Martin de los Andes er en lille, rolig by, der ligger omgivet af søer, skove og bjerge, og det vrimler med øde åndehuller, hvor du bare kan nyde naturen, de smukke udsigter og den friske luft. Om vinteren kan du stå på ski, og om sommeren er det vandreture, bjergklatring og mountainbiking, der trækker mest. Her er masser af fugle at se, og vandfaldet Cascada Chachin ligger fantastisk flot i den vilde natur, så du må altså snøre vandrestøvlerne og ud i naturen endnu engang. Når du går rundt i byen, ser du masser af små butikker med kunst og kunsthåndværk, og her er også virkelig gode spisesteder.

Nyd stemningen i byen og spis god mad, mens du får frisk bjergluft og dejlige oplevelser. 

Dag 9: Oplevelser i San Martin de los Andes

Og hvad skal du så bruge dagen i dag på? 

Hvis vejret er til det, kan du hoppe en tur i Lago Lácars klare, kolde vand. I Quila Quina omkring 18 km væk er der et stykke søbred, der fungerer som en herlig, gylden sandstrand, hvor det er nemt at bade.

Du kan selvfølgelig også sejle ud på søen i båd eller kajak og nyde udsigten til de smukke bjerge herfra. Lige ved siden af byen ligger nationalparken Parque Nacional Lanín, hvor de talrige floder simpelthen er ved at flyde over med laks, så det er bare om at gribe fiskestangen. Hvis du er heldig, ser du både oddere, rådyr, ræve, pumaer, lamaer, papegøjer og kondorer. Fra de fleste steder kan du skimte Lanín vulkanen, der ligger længere nordpå ved grænsen til Chile. Den troner op i landskabet med sin sneklædte tinde, og naturen omkring den er virkelig smuk. 

Dag 10: Tilbage til Bariloche

I dag går turen tilbage til Bariloche.

Du kan køre igennem Villa Traful på vejen og opleve den lille, hyggelige by og den virkelig smukke sø - ja, endnu en af slagsen. Tilbage i Bariloche bor du på det samme hotel som sidst, og nu kan du spise aftensmad på en af de restauranter, du ikke fik prøvet, sidst du var her. 

Dag 11: Afrejse fra Argentina

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 12: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Argentina. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Argentina.

Alle hoteller

Rejser til Argentina - Scala Hotel

Scala Hotel Buenos Aires

Scala Hotel Buenos Aires er et virkelig flot, nyt hotel, der ligger midt i Buenos Aires – tæt på...

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo ligger i Buenos Aires bydelen San Telmo, omkring 14 minutter fra Plaza...

Alle hoteller

Hotel Bariloche Flat

Hotel Bariloche Flat

Hotel Bariloche Flat er et simpelt og lidt slidt hotel, men det ligger super godt ud til Natuel...

Upgrade
Hotel Edelweiss

Hotel Edelweiss

Hotel Edelweiss er et rigtig dejligt hotel med en super beliggenhed – i gåafstand til mange...

Alle hoteller

Hotel del Viejo Esquiador

Hotel del Viejo Esquiador

Hotel del Viejo Esquiador er et godt hotel i gåafstand til alt i byen, men i passende afstand...

Upgrade
Hotel Plaza Patagonia

Hotel Plaza Patagonia

Hotel Plaza Patagonia er et godt hotel, der især vinder på sin super gode beliggenhed i hjertet...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til argentina. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Argentina.

Buenos Aires

-58.3817
-34.6033

Bariloche

-71.308525
-41.134258

San Martin de los Andes

-71.353868
-40.157371

Bariloche

-71.308525
-41.134258

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 okt 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.690,-
Børn u/12 år fra 19.490,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 06 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 18.590,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 13 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.590,-
Afrejse i følgende periode 14 jan 2019 - 20 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 18.590,-
Afrejse i følgende periode 21 jan 2019 - 27 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.590,-
Afrejse i følgende periode 28 jan 2019 - 31 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.890,-
Børn u/12 år fra 18.890,-
Afrejse i følgende periode 01 feb 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 18.590,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 07 mar 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.190,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 08 mar 2019 - 15 mar 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.890,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 16 mar 2019 - 25 mar 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.690,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 26 mar 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.890,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 23 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 17.190,-
Afrejse i følgende periode 24 aug 2019 - 15 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.890,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Buenos Aires-Bariloche t/r. 
Alle transporter på rejsen. 
6 dage billeje.
9 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse. 

Ikke inkluderet: 

Lufthavnsskat i Brasilien.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. pr. person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Buenos Aires-Bariloche-Buenos Aires-Danmark.
Transport mellem lufthavne, busstationer og hoteller med privat bil/minibus.
Transport Bariloche-San Martin de los Andes-Bariloche foregår i lejet bil.