Argentina

El Calafate

Gå tilbage

Rejser til El Calafate

El Calafate er en ganske lille by med ca. 4000 indbyggere. Byen i sig selv er ikke specielt spændende, men den ligger lige ud til den smukke Lago Argentino - Argentinas største sø - og er omgivet af patagoniens landskaber med sneklædte bjerge og isvægge, så langt øjet rækker.

Du kan komme på rideture, jeep-ture, kondor-udflugter, besøge fårefarme og ikke mindst tage på udflugter til gletsjerne, der ligger ca. 80 kilometer fra byen. Perito Moreno-gletsjeren er en af de eneste gletsjere i verden der “vokser”. Gletsjeren i sig selv er ca. på størrelse med Buenos Aires, men er alligevel en af de mindre i området. Den største gletsjer i området er Upsala-gletsjeren,og synet af gletsjeren, der fortsætter næsten i det uendelige op ad bjergvæggen er yderst betagende!

Du kan sejle hen til en eller flere af gletsjerne, og på nogle af dem kan de se, hvordan stykker af is brækker af og falder ned i vandet. Du kan også tage på trekking på en af gletsjerne, hvor du går med snesko oppe på isen - og naturligvis får du en lille opstrammer med is fra gletsjeren undervejs!

Billeder

1 ud af 7
Fantastiske El Calafate
1 ud af 7
Perito Moreno Gletsjeren
1 ud af 7
Perito Moreno Gletsjeren
1 ud af 7
Lago Argentina
1 ud af 7
Vandretur på gletsjeren
1 ud af 7
Spegazzini Gletsjeren
1 ud af 7
Upsala Gletsjeren

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i El Calafate

Flere hoteller i El Calafate

Oplevelser