Du er her: Lande > Colombia > Rejser > Rejse CO03

Historiske byer, kaffeplantager og tropeø

12 dages rejse: 2 nætter Bogotá, 2 nætter Zona Cafetera, 4 nætter Cartagena og 2 nætter Islas del Rosario
Rejse: 
CO03
Rejser til Colombia - Zona Cafetera, Armenia.
Historiske Bogotá, grønklædte bakker i Zona Cafetera, farvestrålende gader i romantiske Cartagena, og østemning på Islas del Rosario.

I Bogotá kan du starte med at tage svævebanen til Monzerate-bakken, hvor du har en overdådig udsigt over hele byen. I den gamle bydel finder du masser af historiske bygninger, fx det berømte Luis Angel Arango Bibliotek, der har 6 mio. besøgende om året, og i den nye bydel kan du gå på jagt efter lækker mad blandt de mange gode restauranter. Videre til Zona Cafetera, hvor du kan nyde udsigten over de grønne landskaber og lære meget mere om kaffe på de mange kaffefarme. I Cartagena kan du forkæle den søde tand på byens markeder, eller du kan slentre rundt i de farverige gader og bare nyde den dejlige stemning. Rejsen sluttes af på en lille ø i øgruppen Islas del Rosario, der er berømt for de hvide sandstrande og det krystalklare vand med smukke koralrev og masser af fisk. Tag snorklemasken på og hold udkig efter havskildpadder og delfiner eller tag på udflugt til mangroveskove og sejl i kano.  

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Bogota
 2. Bogota
 3. Bogota - Zona Cafetera
 4. Zona Cafetera
 5. Zona Cafetera - Cartagena
 6. Cartagena
 7. Cartagena
 8. Cartagena
 9. Cartagena - Islas del Rosario
 10. Islas del Rosario
 11. Islas del Rosario
 12. Hjemkomst til Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Colombia. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Bogota!

I dag begynder din rejse til Colombia! Landet har måske et dårligt ry, men det hører fortiden til. Colombia er IKKE mere farligt eller ufarligt end andre lande i Sydamerika. Colombia ligger lige ved ækvator og har derfor godt vejr hele året, og her findes en smuk blanding af jungle, bjerge og strande. Menneskene er fantastisk søde og hjælpsomme, og her findes så mange forskellige frugter, at halvdelen af navnene slet ikke findes på andre sprog.

Nå - du er på vej til lufthavnen, hvorfra du flyver til Bogota, og du lander samme dag.

Bogotá er en meget pulserende og levende by, der byder på utrolig mange forskellige områder og oplevelser. I den gamle bydel, La Candelaria, kan du slentre igennem de smalle og farverige gader og opleve de flotte historiske bygninger, pladser, kirker og museer. Du bliver nødt til at besøge Simon Bolivars hus, der fortæller historien om denne legendariske general, der kæmpede og vandt friheden fra de spanske koloniherrer for mange lande i Sydamerika. Det er også her i byen, at du finder det berømte Luis Angel Arango bibliotek, der har over 6 millioner besøgende hvert år, og Colombian National Museum, der er et af de ældste museer på det amerikanske kontinent og kan dateres tilbage til 1823.

Dag 2: Udforsk den kæmpemæssige storby

Du har nu tid til at opleve Bogotá, som er en meget pulserende og levende by, der byder på utrolig mange forskellige områder og oplevelser.

Læg måske vejen forbi Simón Bolívar Metropolitan park, hvor der hvert år i august måned afholdes et kæmpe rock-arrangement, der tiltrækker 400.000 mennesker og får besøg af både internationale og lokale rockmusikere. Besøg Bogotas stolthed, og om nogen vil, byens vartegn: Guldmuseet, som huser en af verdens største guldsamlinger. Tag også et smut til Botero Museet og besøg Plaza de Bolivar fra 1553 med byens første katedral. Bemærk, at der om søndagen er messe i kirker og derfor mange mennesker og pilgrimme. Du kan også tage den lille svævebane eller det lille tog til Monzerate-bakken, hvor der er en overdådig udsigt over hele byen. Et godt tip er at tage derop om aftenen og spise på enten den colombianske eller den franske restaurant (den franske er bedst!).

I den nordlige bydel Zona Rosa ligger de dyre og gode butikker og restauranter. Et godt sted at spise er på Andres Carne de Res, hvor du kan få store bøffer tilberedt direkte over flammerne. Senere på aftenen er der høj livemusik her, så tag eventuelt danseskoene med. Eller spis seafood på Central Cebecheria eller den bedste italienske mad på Di Lucca. Vil du prøve den colombianske mad, så husk at smage Aljaco, en typisk ret med kylling, tre slags kartofler, majs og krydderurten guascas. Det kan man få over det hele. Eller Tamale, der er ris med kød og grønsager, dampet i et blad.

Vil du opleve byens seværdigheder på en nem måde, kan du tilkøbe en City Tour, hvor du kommer rundt til alle de vigtigste steder.

Dag 3: Velkommen til Armenia i Zona Cafetera!

Så skal du videre til Armenia i Zona Cafetera.

Zona Cafetera er det område i Colombia, hvor der er særligt mange kaffeplantager. Her har kun været turister i ca. 5 år, og vi synes, det er et område, du næsten SKAL se, når du er i Colombia. Kafferegionen er af UNCESCO erklæret et World Heritage Site. Og det med rette! Det er et dejligt friskt og grønt område, hvor man bliver helt glad af at være.

Selve Armenia by er ikke så spændende, men du kan besøge den botaniske have, et bambuscenter, Panaca - en forlystelsespark dedikeret til det colombianske landbrug - eller Colombian National Coffee Park, der også er en forlystelsespark, men dedikeret til alle processerne, der fører til en kop kaffe. Det bedste her i områderne er at være ude i naturen i kaffeplantagerne.

Dag 4: Kaffe, kaffe og atter kaffe i Zona Cafetera

Vi anbefaler, at du lader dagen i dag stå i kaffens tegn! Du kan tage på heldagsudflugt med masser af kaffeoplevelser, hvor du lærer om, hvordan kaffen plantes, plejes, plukkes, vaskes, skrælles, tørres, ristes osv. - ja hele processen fra bønnen lægges i jorden, til der står en dampende kop kaffe på bordet. Det er en intens og meget lærerig oplevelse, som du vil huske, hver gang du drikker en kop kaffe i mange år herefter! Udflugten kan tilkøbes hjemmefra.

Inden du skal videre fra dette dejlige område, foreslår vi, at du tager på endnu et eventyr - af en helt anden slags. Hvis du tilkøber denne udflugt, bliver du hentet på hotellet om morgenen og kørt til Cocora Valley, hvor du går en tur på 1-2 timer gennem den smukke natur. Cocora Valley er for mange et højdepunkt på Colombia-rejsen, fordi naturen her er så speciel! Tusindvis af tårnhøje palmer - virkelig, virkelig høje palmer, står side om side i dalen, ofte i en tåge af skyer. Det er virkelig et specielt, men rigtig flot syn! Du spiser en dejlig frokost - som regel ørred - på Restaurant Juan, og derefter går turen videre til Salento, en hyggelig lille by, hvor du kan købe dig fattig i gode kunsthåndværksting. Denne udflugt tages ofte på den dag, hvor du skal rejse videre til næste destination.

Dag 5: Velkommen til dejlige Cartagena!

I dag skal du videre til Cartagena, en smuk og eventyrlig by fuld af romantik og legender. Gaderne er hyggelige og charmende, bygningerne fine og farverige, og der er en helt særlig stemning overalt. Byen blev grundlagt 1533 af Pedro de Heredia og her er en smuk gammel bydel med bymur og mange historiske pladser. Det er den mest populære by blandt turister i Colombia, men da Colombia endnu ikke har så mange turister, betyder det ikke noget.

Dag 6-8: Masser af tid til at nyde smukke Cartagena

Nu skal du ud og opleve byen! Det er virkelig betagende at gå rundt i de farverige gader, se den smukke gamle bydel med bymuren og sidde på de mange historiske pladser. Her er også et marked udelukkende med ting til den søde tand og det boheme-agtige Getsemaní-område, hvor du kan gå rundt og hygge dig og købe friskpresset juice fra en gadesælger på vejen. Ja, og der er selvfølgelig også udmærkede strande, men i dette tilfælde er det den mindste af stedets attraktioner. Stemningen, seværdighederne og de dejlige mennesker er grunden til, at du tager hertil.

Lidt uden for byen ligger fortet San Felipe de Barajas, der blev bygget af spanierne i 1536, da pirater, briter og franskmænd begyndte at angribe byen fra landsiden. Du får et overblik over byen fra bakken La Popa og kan drømme dig 500 år tilbage i tiden.

Du kan også besøge Cartagena Gold Museum, Inquisition paladset og Las Bóvadas, der er en del af den gamle bymur og var originalt en fangekælder. Byen har også masser af biblioteker, blandt andet Bartolomé Calvo-biblioteket, der blev bygget i 1843, og se også Heredia-teateret, der åbnede i 1911 og er inspireret af Teatro Tacón i Havana.

Dag 9: Velkommen til Islas del Rosario!

Så går turen videre. Du bliver hentet og kørt ned til havnen, hvorfra du sejler over til den lille skønne ø, Isla Grande, som ligger i Islas del Rosario. Når du ankommer på øen, bliver du kørt til dit hotel.

Islas del Rosario er del af en nationalpark med hele 27 smukke øer. Der er flotte, hvide sandstrande, krystalklart vand og koralrev - det hele i ægte bountystil!

Dag 10: Nyd strandene og vandet på Islas del Rosario

Nu har du tid til at dase eller nyde de dejlige strande og det krystalklare vand.

I parken kan du snorkle og dykke for at opleve de smukke koralrev, som nationalparken faktisk er blevet skabt for at beskytte. Hvis du hellere vil være på land, så besøg Oceanary akvariet, hvor du kan lære meget om havlivet og om dets naturlige miljø. Du kan også tage på en udflugt med guide til spændende mangroveskove, hvor du kan sejle i kano, og den lille by, Orica, er også et besøg værd!

Dag 11: Afrejse fra Colombia

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 12: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Colombia. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Colombia.

Alle hoteller

Hotel Muisca

Hotel Muisca

Hotel Muisca ligger i den hyggelige og traditionelle bydel Candelaria, hvor du kan slentre...

Upgradefra 99,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Virrey Park

Hotel Virrey Park

Hotel Virrey Park er et godt hotel i det moderne nord, tæt på Zona Rosa og Park 93....

Upgrade
Hotel de la Opera

Hotel de la Opera

Hotel de la Opera er et fint hotel i den gamle bydel, Candaleria. Det ligger få minutter fra...

Alle hoteller

Casa de Campo el Delirio

Casa de Campo El Delirio

Casa de Campo el Delirio ligger et stykke uden for Armenia og er C&C’s favorithotel i Zona...

Upgrade
Finca Hotel La Negrita

Finca Hotel La Negrita

Finca Hotel La Negrita ligger midt ude i naturen. Det ledes af et ægtepar, som laver mad, gør...

Upgrade
Hotel Finca Taiyary

Hotel Finca Taiyary

Finca Hotel Taiyary er et skønt hotel, med en helt fantastiske udsigt over skov og plantager som...

Alle hoteller

Hotel 3 Banderas

Hotel 3 Banderas

Hotel 3 Banderas er et herligt hotel, der ligger i den gamle bydel i en rolig, farverig gade, og...

Upgrade
Hotel don Pedro de Heredia

Hotel don Pedro de Heredia

Hotel don Pedro de Heredia ligger på en lille gade inden for den gamle bymur omkring 100 meter...

Upgradefra 138,- kr.pr. personpr. dag
Casa India Catalina

Casa India Catalina

Casa India Catalina er et lille hotel med perfekt beliggenhed i det historiske centrum i...

Alle hoteller

Hotel San Pedro de Majagua

Hotel San Pedro de Majagua

Hotel San Pedro de Majagua er et lille hyggeligt tilflugtssted midt ude i havet omgivet af natur...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til colombia. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Colombia.

Bogota

-74.061802
4.707837

Armenia (Zona Cafetera)

-75.675519
4.534653

Cartagena

-75.481894
10.390012

Islas del Rosario

-75.745762
10.178300

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 14 jan 2018 - 23 mar 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.390,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 24 mar 2018 - 01 apr 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode 02 apr 2018 - 29 jun 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.390,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 30 jun 2018 - 20 aug 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 15.090,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2018 - 29 nov 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.390,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 30 nov 2018 - 01 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 17.790,-
Børn u/12 år fra 16.490,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 02 jan 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode 02 jan 2019 - 30 mar 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Bogota-Zona Cafetera-Cartagena-Bogota- Danmark.
Alle transporter på rejsen.
12 overnatninger med morgenmad.

Ikke inkluderet: 

Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Det er kun muligt at flyve til Cartagena tirsdag, onsdag og lørdag. Hvis du flyver andre dage, flyver du over Bogota.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Bogota t/r.
Fly Bogota-Armenia, Pereira-Cartagena og Cartagena-Bogota.
Al transport mellem lufthavne, havne og hoteller med privat bil/minibus.
Transport mellem Cartagena og Isla del Rosario med båd.