Colombia

Villa de Leyva

Gå tilbage

Rejser til Villa de Leyva

Villa de Leyva er en fantastisk lille kolonitidsby med en meget hyggelig stemning. Byen blev grundlagt i 1572 af Hernán Suarez de Villalobos, og i dag betragtes byen som en af de mest velbevarede kolonibyer i Sydamerika.

Start for eksempel ved hovedtorvet Plaza Mayor, hvor kirken og nogle gode restauranter ligger. Gå gennem de brostensbelagte gader, nyd bygningerne og besøg det tidligere kloster, Convento Santo Ecce Homo. Når du bliver sulten, gå da ned i en sidegade til torvet, hvor La Guanca ligger, som huser 5-6 restauraner.

Du bør også se Casa Terracota, der er et kæmpe keramik-kunstværks hus bygget af den colombianske arkitekt, Octavio Mendoza Morales. Nær Villa de Leyva ligger en strudsefarm, et gammelt astronomisk observatorium lavet af falliske sten, og El Fósil, der er et museum, som fremviser et næsten komplet sæt af kronosaurus fosiler, der blev fundet i 1977.

Omkring 15 km væk fra byen, ligger en gruppe af syv vandfald, der hedder La Piriquera, og du kan også besøge Laguna de Iguaqué, der er en sø med et utrolig dyre- og plante liv.

Er du til kunsthåndværk, skal du tage til byen Raquirá, hvor der er godt gang i produktionen af både ler- og træting og smykker og fletkurve.

Billeder

1 ud af 6
Rejser til Colombia
1 ud af 6
Rejser til Colombia
1 ud af 6
Rejser til Colombia
1 ud af 6
Rejser til Colombia
1 ud af 6
Rejser til Colombia
1 ud af 6
Rejser til Colombia

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Villa de Leyva

Flere hoteller i Villa de Leyva

Oplevelser