4 flotte nyheder i Filippinerne

Filippinerne

Eva har været på et spændende øhop i Filippinerne. Landet drager hende tilbage gang på gang, og nu har hun fundet hele fire nye steder, som måske også giver dig lyst til at drage afsted!

Hej med jer!

Jeg hedder Eva, og jeg sidder til daglig på C&Cs kontor i Aarhus. Jeg er også ansvarlig for Filippinerne, og jeg er næsten lige kommet hjem fra et øhop. Filippinerne er det land, som vores kunder vender gladest hjem fra – og det er altså ikke svært at forstå hvorfor, for man bliver så glad af at være der. Denne gang vendte jeg hjem med fire nye, spændende steder, som jeg meget gerne vil fortælle lidt om: Malapascua, Bantayan, Anda Beach og Ticao. De er altså super, hvis man drømmer om et øhop i Filippinerne! Men jeg kan jo heller ikke lade være med at fortælle jer om de andre steder, som jeg har besøgt før, og som jeg holder så meget af – nemlig Malapascua og Bohol.

Malapascua

Øen Malapascua ligger mit hjerte meget nær. Her er simpelthen så dejligt! Og snorklingen er fantastisk! Det er en lillebitte paradisø, hvor stemningen og afslapningen bare er helt vidunderlig.

Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne

Bantayan

Bantayan viste sig at være en skøn overraskelse! Bantayan er en 10×20 km “stor” ø, hvor der er mere lokalt liv end turisme og masser af lækre strande. Her venter også mange små, gode oplevelser, hvis man opsøger dem. Der er hverken mange biler eller motorcykler på øen, så min veninde og jeg allierede os med El John og hans tricykel. Det viste sig at være en rigtig fin idé, for vi havde den hyggeligste eftermiddag med besøg ved en mangrove-skov og et fiskemarked. Derudover satte vi sultent tænderne i lækre kager ved Kermit Cafe, der lå gemt i en sidegade og som kun blev besøgt, fordi El John kendte til det lille sted.

Rejser til Filipppinerne
Rejser til Filipppinerne
Rejser til Filipppinerne
Rejser til Filipppinerne

Du kan sagtens kombinere Bantayans mangroveskov og hyggelige markeder med fantastisk dykning og snorklingMalapascua og i Moalboal.

Ligegyldigt hvor i Filippinerne du er, så er det en ting, jeg synes, at ALLE skal prøve. Hyr en tricykel og kør ud i det blå – det bliver helt sikkert en god tur!

Rejser til Filipppinerne

Anda Beach

Bohol er en større ø, som vi i C&C har haft på programmet i mange år. Denne gang slog jeg dog vejen forbi en strand, som ingen af os havde besøgt før. Anda Beach ligger på østsiden af øen og er en smule isoleret. Det betyder, at her kun er ganske få mennesker, og ikke særlig mange resorts og butikker. Her er hyggeligt lokalt liv, med børnene der spiller tennis på torvet og et fint lille marked, kombineret med den skønneste strand.

Rejser til Filipppinerne
Rejser til Filipppinerne
Rejser til Filipppinerne

Du kan altså nyde strandlivet lidt for dig selv men samtidig være tæt på nogle af de mange seværdigheder, som Bohol byder på: Chocolate Hills, Tarsier-aber, vandfald og mageløs natur!

For at få det bedste ud af Anda Beach og de omkringliggende områder, bør du kombinere Anda Beach med Panglao. Begge steder ligger perfekt til at slappe af på stranden og nyde livet, samtidig med, at du kan udforske magiske Bohol. For der er virkelig noget magisk over lige dette område i Filippinerne!

Jeg bliver altså også lige nødt til at vise jer lidt billeder fra smukke Bohol!

Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne

Ticao

Nu er der jo mange steder i Filippinerne, hvor du kan undgå turister. Hvis du virkelig gerne vil have det hele for dig selv og drømmer om at besøge et sted, hvor du er langt væk fra alt og alle, så skal du til Ticao Island! Her bliver du mødt af øliv, strande og søvnige kystbyer og faktisk kun én større vej, der bumler sig afsted på øens østkyst. Lej en banka med kaptajn og sejl rundt til øens øde strande eller tag en tur på hesteryg og rid ud i den smukke natur, hvor du bl.a. kan besøge det imponerende høje Catandayagan-vandfald. Du kan dykke med kæmpemæssige djævlerokker, og hvis du ifører dig snorkelmaske, kan du være heldig at møde babyhajer!

Rejser til Filippinerne

Jeg foreslår, at du kombinerer Donsol og Ticao Island, hvis du er til hvalhajer, uturistet øliv og snorkling. Især hvis du gerne vil lidt væk fra alfarvej og opleve noget, som ikke alle og enhver har prøvet.

Jeg håber, at du har fået lidt længsel og nu også har lidt lyst til et øhop i Filippinerne? Jeg længes i hvert fald allerede tilbage!

Kunne du li' opslaget?
Del på de sociale medier!

Andre indlæg fra Filippinerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*

*